Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri, 13 mai 2015

Dan Tapalagă – 10 ani de cîntare a SRI

Un subiect pentru paranoici: serviciile secrete conduc, din umbră, România.” (România liberă, 28.11.2005)

Un rol esenţial în menţinerea unor instituţii cheie şi al echilibrului democratic în anul de foc 2014 revine serviciilor de informaţii. Mereu au contat în momente cruciale, dar acum au în faţă o misiune aproape imposibilă. (…) încă un an cumplit, poate cel mai dificil.” (Hotnews.ro, 02.01.2014)

… serviciile şi-au făcut onest şi corect datoria şi cel mai probabil încă şi-o fac, că au jucat un rol esenţial în lupta anticorupţie, în consolidarea democraţiei şi încă îl joacă, că s-au reformat în mod real şi că între SRI-ul sub Timofte şi SRI-ul sub Maior nu încape nici o comparaţie, serviciul fiind radical schimbat în bine.” (Hotnews.ro/22.09.2014)

(Din ”Monografia SRI. 25 de ani”, 2015)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

42 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 13 mai 2015”

  • STOP EXPORTURILOR DE CHERESTEA JUDECARE VINOVATI SI CUMPLICI LOR Aceasta este singura modalitate de rezolvare a problemei
    Atrag atentie celor care se implica cu trup si suflet si cu buna credinta la aceste actiuni de protest importiva Mafia padurilor ca nu este suficient sa iesim pe strada Trebuie sa focalizam actiuii pe un singur mensaj si anume cel in care trebuie sa cerem stop exporturilor de cherestea si judecare celor care se fac vinovati pentru un asemene dezastru si cumplici lor Atat doar atat si nimic mai mult Orce alt slogam ,strigare va contribui la scadere efectul pe care aceste mensaj il are si va face jocul celor care doresc ca aceste actiuni sa nu provoca efectul ce ar trebuie sa fie Din aceste motive deja a intrat in actiune masinaria de censura si propaganda stanilista si care au ca printre obiective sa anuleze cat se poate de mult efectul acestor actiuni Din aceste motive una din forma de rezistenta impotriva a ceea au inceput sa faca si pe care dvs nu le puteti observa daca nu lucrari in activitati de cercetare comunicare persuasiva este de a va concentra pe un singur mensaj ,o singura strigara sa aveti o singura voce in toate tara si sa stragati cu toti :””stop exporturilor de cherestea si trecere la judecare vinovati si cumplicior lor „”Acest este singur mensaj ce trebuie prezentat in new media si apoi la actiuni de proteste Cei care nu o vor face inseamna ca sunt infiltrati si fac joc celor care nu dorsc ca astfel de actiuni sa produc efect dorit Dar aceaste nu este tot , mesajul ca sa poate avea un efect care sa ajuta Romania sa rezolva aceasta problema in favoare ei trebuie sa fie adresat de o maniera directa catre Angela Merkel si alegatori ei Daca va fi nevoie sa se vada ce legatura are Angela Merkel cu PNL , Macelarul de la Cotroceni ,i invit sa cauta expresie „”13 motive pentru care program de Guvernare PNL este un dezastru „” Avand in vedere ca in urma adevarurile prezentat in aceasta postare urmeaza sa fiu cenzurat ,scos din anumite grupuri private ,si ars de viu blog unde scriu daca veti vedea ca nu mai scriu aici atunci o sa va rog sa cititi ce public in gigantica platforma blit in Germania cea care detine peste 1,7 milioane de likuri in timp ce Deutche welle nu atinge 400 de mii Dar aceasta nu este tot deoarece voi aduce si alte informatie care sa poate ajuta pe cei care se implica cu trup si suflet si cu buna credinta ca sa ajuta patria lor sa scapa de un asemena jaful ,sa atinga astfel de obiectiv intr-un timp cat mai scurt posibil

  • ACUM AVETI OCAZIA SA AJUTATI. Colega cu noi (MINE) la USAMVB Timisoara, anul II la veterinara ARE nevoie de AJUTOR. a Fost depistata cu cancer pulmonar pe 20 aprilie, cum sar zice dupa PASTE a primit acasta veste CADOU …. Orice BANUT e binevenit, are 21 anii si e posibil sa nu mai fie la anul printre noi sau poate ar mai avea sanse cu operatie si tratament si ce ar mai fi in TURCIA. Astazi am aflat in pauza la curs. Sunt afise lipite pe usi prin facultate. Cred ca ar trebui sa multumim ca nu suntem in locul EI. o ZI BUNA SA AVETI ALATURI DE CEI DRAGI SI SA VA BUCURATI DE ZILELE senine. laurentiu??/ aici link cu pagina facuta de colegele ei de la VETERINARA. https://www.facebook.com/alexandra.police?fref=ts

  • Bravo parinte:
    ” Preotul Constantin Necula a vorbit în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o la Bucureşti despre situaţia Institutului Cantacuzino, unul dintre cei mai apreciaţi producători de imunologice din lume în perioada comunismului, vreme în care pe poarta institutului ieşeau lunar până la 3 milioane de doze de vaccin.
    „Când medicina mi-a propus falşi idoli ai vaccinurilor şi s-a pus în slujba lui Big Pharma, pot să mai am încredere în ea? Eu în medicul meu de familie am. Pentru că nu mi-a impus niciodată un vaccin care nu era clasic. O medicină pusă în slujba omului e cu totul şi cu totul alta decât o medicină pusă în slujba Big Pharma. Eu sunt în favoarea vaccinurilor făcute de medicina românească. Eu aş desfiinţa Guvernul. Serios, ăsta e un atac la siguranţa naţională. Să desfiinţezi Institutul Cantacuzino ca să aduci pe piaţă vaccinuri expirate ăsta nu înseamnă să-ţi supui poporul la un holocaust? Dar aşa e dintotdeauna când primează lozul. Nişte nemernici! Gândiţi-vă cât câştigă unii la aducerea unui vaccin din Franţa. Nu? Asta e o bătălie pe bani, nu pe sufletele noastre”, a spus părintele Constantin Necula.
    La aproape un secol de la înfiinţare, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino” este o umbră a ceea ce a fost chiar şi în perioada comunismului.”
    PS. Este cazul ca biserica sa inceapa sa se miste

  • Asta ştiam mai demult ,dar alea româneşti s au alea străine ?

  • Tapalaga nu se comporta ca un jurnalist .

  • N-am inteles!

  • K.O.! Oare mai este cineva care are vreo îndoială?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *