Gîndul de miercuri, 16 martie 2016

Potrivit unui SMS publicat în exclusivitate de cristoiublog.ro, Victor Ponta refuză să comenteze Scandalul interceptărilor!

Ca urmare a comentariilor mele din ultima vreme, de pe cristoiublog.ro, despre Scandalul interceptărilor, am primit marți, 15 martie 2016, ora 15.41, următorul SMS de la Victor Ponta, pe care-l public – potrivit normelor gazetărești, numai după ce autorul și a dat acceptul s-o fac:
”Bună ziua!
Avînd o relație civilizată și, sper, și de respect reciproc, doream să fac o precizare. În analizele dvs legate de decizia CCR și OUG, alături de domnii Băsescu și Tăriceanu, de mai multe ori m-ați menționat și pe mine ca avînd opinii similare! Sunt convins că este o simplă eroare, dacă vă uitați pe absolut sau la mine pe facebook, am evitat intenționat să mă pronunț ( în orice fel!) Sunt sigur că veți verifica și dacă am dreptate veți ști cum să o îndreptați!”

Pentru analiștii politici de azi și pentru istoricii din viitor va rămîne important de știut reacțiile diferitelor personalități la întîmplările așezate sub titlul Scandalul interceptărilor.
Am publicat SMS-ul lui Victor Ponta, fost premier, fost șef al PSD, de profesie avocat, pentru că îl consider – cu aprobarea autorului- răspunsul său la întrebarea, pusă mai mult ca sigur de o fătucă:
Ce părere aveți despre Decizia CCR și despre OUG?

Răspunsul lui Victor Ponta, dat prin intermediul acestui SMS e următorul:
Nu comentez!
Trebuie s-o recunoaștem!
E și acesta un răspuns și încă unul deosebit de interesant, dacă ne gîndim că lui Victor Ponta nu-i stă în fire să nu comenteze momente naționale de excepție precum cel denumit Scandalul Interceptărilor.

De precizat:

  1. Potrivit discuției avute cu Victor Ponta în vederea publicării acestui SMS, textul lui Victor Ponta se dorește o replică la acuzațiile aduse marți, 15 septembrie 2016 la RFI de Alina Gorghiu:
    „Nu mi-aş dori să mai văd pe viitor genul de politician care apără decizia CCR dar nu pentru că ea sporeşte transparenţa şi democraţia, ci pentru că au sperat aceşti politicieni foarte vocali în ultimele zile ca lupta anticorupţie să încetinească, să intre într-un regres. Reacţiile lor sunt previzibile, pentru că sunt cei care în mod curent atacă magistraţii, care fac eforturi să decredibilizeze justiţia, nu ştiu dacă pentru că se simt vulnerabili sau nu? Nu am fost surprinsă deloc să-i văd uniţi în simţiri şi în reacţii pe domnii Tăriceanu, Băsescu, Ponta. (…) Aţi condus România în ultimii ani de zile, puteaţi să modificaţi această legislaţie de zeci de ori. De ce nu au făcut-o nu ştiu. Pasivitatea din ultimul deceniu şi iritarea maximă de acum să ştiţi că mă duc cu gândul la faptul că unora din România interceptările încă le produc emoţii, transpiraţii reci”.
  2. Despre acest Scandal s-au pronunțat pînă acum:

Dacian Cioloș, Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Traian Băsescu, Elena Udrea, Alina Gorghiu, Liviu Dragnea și mulți alții.
De ce credeți că Victor Ponta refuză să comenteze?

Comentarii

Domnule Cristoiu, sunteti echidistant? Avocatul Poporului,Ciorbea chiar el a trimis pdvd in favoarea inadmisibilitatii cererii la CC, i.e. sa se respinga ca e bine asa cum e.CCR nu a tinut cont de AP,nici nu e obligatoriu,fiind vorba de litigiu lato sensu.V-ati incurcat rau in argumentatie.Nu fiti misogin si dispretuitor cu o *fatuca*,poate ca scrie mai bine ,desi nu a citit atatea carti.

Victor Ponta e un tip inteligent și orientat.

Petrov Lucia Petrov Lucia says:

Pentru ca face parte din ambele sisteme!

S o fi maturizat între timp?
Individa de la penele ar trebui sa comenteze reactiile lui Johannes fata de decizia Curtii de la Brasov. Cretinii ca ea inca vorbesc in spatiul public pt ca sunt convinsi de prostia poporului în fruntea căruia se afla. Cu ce tupeu mai spune ceva individ a asta? Cat de mare sa i fie nesimțirea cand iohanisul ei a facut declarații îngrozitoare fata de decizii judecătorești??
Ce presă e asta in care nu e sancționată imediat bipeda?

…pentru ca avem o Constitutie si trebuie respectata!…aici nu au sens comentariile, legea trebuie sa vorbeasca!!!

refuza sa comenteze de FRICA !

Marsilia, marele port de Provence – partea I

Am dat mîna cu Ramon Castro, fratele lui Fidel Castro | 7. Fidel, un copil nelegitim, făcut de taică-său cu servitoarea
Cu Ion Cristoiu prin infernul contemporan | 13. Focurile au fost bine ţintite, făceau parte dintr-un scenariu
Cel care merge la Gara de Nord
Un James Bond prea British
Sentinela despre Rebeliunea legionară