Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri, 21 ianuarie 2015

Am ajuns s-o văd și pe asta: România are doi președinți!

Nici n-a apucat să se răcească știrea potrivit căreia Klaus Iohannis și-a amînat vizita în Republica Moldova pînă la clarificarea situației politice de peste Prut că, de la Guvern, s-a primit vestea unei vizite intempestive a lui Victor Ponta la Chișinău.
După o întîlnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis, definită ca și celelalte întîlniri prin secretoșenia absolută și statul bot în bot, Victor Ponta a anunțat că renunță la deplasarea peste Prut.

Șahul dat lui Klaus Iohannis a fost însă mai mult decît limpede.
Acolo unde Klaus Iohannis șovăie, Victor Ponta se afirmă plenar!

După Acordul Politic de la Cotroceni în chestiunea Bugetului Apărării, Victor Ponta a venit și el cu propunerea de două Pacte naționale.
N-a trecut mult, și Victor Ponta a lansat Opoziției chemarea la consultări cu el pentru cîteva Proiecte de legi importante.

Nu poate scăpa nici măcar observatorului neutru, d-apoi românilor care au mers la vot în 16 noiembrie pentru a-da una peste bot lui Victor Ponta, cel care se și vedea sărbătorit deja de ziua de naștere la nivelul Sistemului solar, că România are doi președinți.
Unul, pe numele său Klaus Iohannis, ales în 16 noiembrie 2014, și un altul, pe numele său, Victor Ponta, care a pierdut scrutinul la scor.

Președintele ales, titularul, stă ascuns la Cotroceni. Ce face și ce zice el despre țara asta, despre marile probleme interne și externe, aflăm pe șest, de la cei care-l vizitează, singura dovadă că e viu și surîde.

Victor Ponta, deși a pierdut alegerile, se comportă ca un președinte al României. Nu numai că prerogativele lui Klaus Iohannis încep să fie șterpelite de Victor Ponta, tot mai obraznic după ce a văzut că în 16 noiembrie 2014, i s-a realizat visul – lui Traian Băsescu i-a luat locul un președinte a cărei menire pare a fi cea de a-l face pe el, Victor Ponta, mai puternic, mai activ, mai strălucitor ca niciodată – dar mai mult, în timp ce Klaus Iohannis devine tot mai inexistent, Victor Ponta devine tot mai vocal.

Am ajuns s-o văd și pe asta: România are doi președinți!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 21 ianuarie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *