Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Maximă indignare la ”acoperiții” din Presă: Lucrătorii SPP nu mai pot ”ciripi” la urechea Binomului SRI-DNA!

S-a publicat în Monitorul oficial Ordonanța de urgență dată de Guvern în 14 octombrie 2015 prin care se modifică unele prevederi din Statutul SPP.

Ordonanța, aprobată de CSAT, a stîrnit în Divizia Presă a Binomului SRI-DNA zbierete de revoltă printre strigăte de Să trăiți!

De ce s-au indignat „acoperiții” din presă ?
Cumva pentru că Ordonanța extinde în chip aberant persoanele care pot beneficia de protecție gratuită din partea SPP, de la foști și actuali demnitari pînă la șefi de partide?
Măsura e antidemocratică pînă la absurditate.
Și așa pînă acum în cazul unor persoane, cum ar fi Klaus Iohannis, SPP făurea în jurul lor un huiet de Padișah coborît printre muritori.
Acum, numărul celor care vor umbla, printre noi, muritorii, cu huite SPP-ist va spori urieșește.

La Conferința de presă de la Cotroceni de luni, 26 octombrie 2015, Klaus Iohannis a lăudat acest punct al Ordonanței:
Jurnalist: Bună seara! Domnule preşedinte, CSAT a avizat ordonanţa de urgenţă prin care preşedinţii de partide pot beneficia de protecţia SPP? Vă întreb pentru că ştiţi mai bine ca mine partidele. De ce este nevoie? Credeţi că este nevoie? De exemplu, de ce doamna Gorghiu are nevoie de protecţia SPP?
Klaus Iohannis: Da, CSAT-ul a avizat acest proiect.
Jurnalist: Şi de ce credeţi că este nevoie de o astfel de măsură?
Klaus Iohannis: Argumentaţia puteţi să o solicitaţi iniţiatorilor, dacă doriţi. Dar mi s-a părut o idee bună.

Jurnalist: Cine este iniţiator, iertaţi-mă?
Klaus Iohannis: SPP

S-au indignat ofițerii acoperiți de această incredibilă susținere din partea președintelui a unei măsuri care depărtează și mai mult statutul politicianului român de statutul omului simplu?
Firește că nu.
Indignarea a fost stîrnită de prevederea potrivit căreia „ACTIVITATEA Serviciului de Protecţie şi Pază constituie SECRET DE STAT.”

De ce atîta revoltă în condițiile în care măsura privind sporirea numărului de persoane care pot beneficia gratuit de protecția SPP a fost trecută sub tăcere, fie și pentru că a lăudat-o Klaus Iohannis?
Ne răspunde un text care aparține unei bucătărese a Diviziei, prea nătîngă ca să fi fost promovată cameristă.
Potrivit bucătăresei, prin această măsură angajații SPP nu mai pot „ciripi” despre persoanele pe care le protejează la urechea Binomului SRI-DNA.

Ce s-a întîmplat pînă acum?
Lucrătorul SRI repartizat pe lîngă un demnitar ajungea să fie tratat de demnitar ca un membru al familiei.
Mereu alături de demnitari, știa și cum sughiță cel protejat.
Unii lucrători „ciripeau” amănuntele discrete din viața personală a demnitarului la urechea Binomului.
Cînd pe baza acestui „ciripit”, Noua Securitate nu-l aresta preventiv pe demnitar, livra Diviziei Presă a Binomului informații discrete din viața personală a acestuia.
Divizia Presă le publica și declanșa campanii de mînie proletară împotriva demnitarului care supărase Binomul.

Acum, prin măsura luată de Ordonanța de urgență, acestei practici scîrboase, preluate de Noua Securitate de la Securitatea Elenei Ceaușescu, i s-a pus capăt.
De aici și Ordinul pe unitate:
Revoltați-vă împotriva măsurii din Ordonanța de urgență!
Aveți însă grijă s-o puneți exclusiv pe seama lui Victor Ponta, deși a fost aprobată de CSAT condus de Klaus Iohannis!
Nu de alta, dar Klaus Iohannis e Șeful nostru, prin urmare și al vostru!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Maximă indignare la ”acoperiții” din Presă: Lucrătorii SPP nu mai pot ”ciripi” la urechea Binomului SRI-DNA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *