Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de miercuri, 6 aprilie 2016

Klaus Iohannis are șanse să păstreze cea de a cincea casă în vecii vecilor, Amin!

Luni seara, unele televiziuni de ştiri, cele puţine, rămase (încă!) neîncorporate, au comentat pe larg ceea ce trecea drept ştirea zilei:
Lui Klaus Iohannis i-a luat ANAF-ul una dintre cele cinci case. Prin urmare, cuplul, care e de fapt Cupletul, prezidenţial va fi văduvit de cîteva mii de euro lunar, cît era chiria dată de o bancă.
Comentariile se bazau pe ştirea că AJFP Sibiu a solicitat Oficiului Cadastral Sibiu pe 25 martie 2016 radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate a lui Iohannis asupra imobilului.

Marţi, 5 aprilie 2016, mai pe seară a venit ştirea că OCPI Sibiu n-a primit nici o adresă.
Sibiul e un oraş în care instituţiile sînt despărţite prin cîteva sute de metri şi nu prin cîteva mii de kilometri. Admiţînd că la Sibiu adresele se trimit în continuare perpedes şi dacă era dusă de o broască ţestoasă adresa din 25 martie tot ajungea la OCPI pînă pe 5 aprilie 2016.

De ce n-a ajuns de la AJP Sibiu la OCPI Sibiu?
Foarte simplu.
Pentru că adresa a pornit într-o lungă călătorie prin țară.

M-am interesat ce s-a petrecut în realitate și iată ce-am aflat din surse.
Într-adevăr, cei de la ANAF Sibiu au trimis adresa privind radierea imobilului.
Fiind vorba de Klaus Iohannis și-au amintit de scena cu paltonul.
Cum să-și asume ei riscul unei Înalte Supărări?
Și, potrivit obiceiului moldo-valah, au trimis adresa spre aprobare la șefii de la Brașov.
Șefii de la Brașov o vor trimite la șefii de la București, să-și asume aceștia pericolul mortal de a supăra Cupletul prezidențial.

Cînd o vor trimite?
Presupunînd că o vor trimite în următorii trei ani, cît mai durează mandatul lui Klaus Iohannis, cei de la București au noroc:
Pot aștepta pînă la alegerile prezidențiale din 2019.
Dacă Klaus Iohannis cîștigă un nou mandat, vor retrimite adresa la Brașov pe motiv că n-a fost corect redactată. Brașovul o retrimite la Sibiu.
Dacă Klaus Iohannis nu mai obține un nou mandat, tot rămîne cu casa.
Cine să mai aibă interes să-i ia casa Cetățeanului Klaus Iohannis?

Luni seara, am auzit ici-colo voci care desluşeau în ştire zorile unei noi Românii:
Cea în care i se ia o casă pînă şi Preşedintelui Republicii.
Visătorii de luni seara au fost zgîlţîiţi puternic de ştirea de marţi:
Staţi liniştiţi, România nu s-a schimbat!
De la fanarioţi încoace.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

35 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 6 aprilie 2016”

  • Unde si cine sunt TERORISTII?
    Teroristii adica Prostii romani si unguri care FURA au vile si masini in Cluj. Eu nu am avut niciodata bani de masina in gunoiul de tara Romania.
    Gunoaiele de retardati turnatori la SRI sunt directori!
    De ce gunoaiele castiga mai mult ca mine?
    Eu stau cu mama in bloc fara bani intre studenti secui oligofreni care ne terorizeaza!
    Ce ai zice daca cainele tau ar castiga mai mult ca tine?
    Pulimea asta de profesori universitari din Cluj nu au descoperit NIMIC si lucreaza 4 ore pe saptamana!
    Eu am descoperit cateva teorii si nu am salar!
    Teroristii adica retardatii mintal Politicieni, SRI, SIE, directori…sunt la televizor si Prostesc poporul adica vor sa Fure poporul!
    https://independent.academia.edu/ADRIANFERENT

  • Pina la urma o s- o scalde si tot in picioare pica

  • Păi dânsa este răvășitoare, iar dânsul trebuie neapărat sa fie cuceritor, și cum să-ți dai în petec in fața unui cuceritor?! N-a cucerit el România cu arme nucleare?!…

  • Ce face cu atata avere, oamenii astia nu sunt sanatosi.

  • „Nu vă rezumaţi să-i judecaţi averea doar după declaraţiile de pe site-ul Primăriei Sibiu, că greşiţi. Acolo nu sunt trecute conturile din Austria şi Luxemburg (paradisuri fiscale şi ţări satelit pentru Germania) şi nici viloiul pe care-l construieşte în Germania, pe numele tatălui său, „un biet pensionar”. Au dispărut de pe site-ul Primăriei Sibiu vechile declaraţii de avere ale preacinstitului „neamţ” ca să se piardă urma declaraţiilor de avere vechi, unde nu figura venitul din chiria de la Raiffeisen Bank (evaziunea fiscală ). Iohannis a dat ordin să fie şterse vechile declaraţii de pe site-ul Primăriei, rămânând doar ultima declaraţie de venituri, cea din 2009. Am încadrat cuvântul neamţ intre ghilimele, deoarece, după lăcomie, trufie, viclenie şi acte de corupţie, Iohannis aduce, mai degrabă, a dictator balcanic, decât a Führer german”

  • „Doar că…În luna ianuarie 2008 firma cea nemţească BENTO’S EVENT TENT din Wei­terstadt Weierweg nr.4 (pe unde-o fi asta şi cine a mai auzit de ea??) face municipiului Sibiu act de donaţie a cortului denumit – să vezi şi să nu crezi – “cort multifuncţional cu accesorii” cu o valoare de 452.280 lei. Ceea ce înseamnă o valoare de 120.000 de euro la data donaţiei când 1 euro valora 3,76 lei conform contrac­tului de donaţie autentificat cu încheierea de autentificarenr.140_29 ianuarie 2008 de nota­rul public Bucşa Gabriel (partenerul de hoţii imobiliare a lui Klaus Iohannis, cum am arătat în nenumărate articole). Dacă fa­cem calculul chiriei medii achita­te lunar pentru “pavilionul multi­funcţional” al capitalei culturale, care la data donaţiei s-a transfor­mat subit în ceea ce noi am vazut de mult că e, adică un prăpădit de cort (!) şi împărţim 940.000 de euro cât a plătit Iohannis chirie, la 11 luni de închiriere, constatăm că municipalitatea sibiană ne-a fentat şi s-a fentat cu o sumă de 820.000 de euro! Deoarece, cor­tul în cauză se putea cumpăra cu valoare a mai puţin de o lună şi jumătate de chirie !”

    • Din moment ce nu aveți curajul să vă dați numele real, dați-mi voie să mă îndoiesc de cele scrise, ați putea fi oricine de exemplu dna Firea, dl Ponta sau cineva din anturajul acestora..

    • :)))) Sunteti de moda „veche”, modelat pe tiparul securist?

    • Gogu Nea Cine esti dumneata sa imi ceri socoteala mie? Este platforma dumitale aici, unde postez eu?? Ce relevanta are obs, matale IDIOATA de-a dreptul?!! Este vorba despre niste opinii- daca nu iti convin, nu le citi!

  • Iohannis Klaus Werner, mai are un dosar de cercetare penală la Parchetul general pentru conflict de interese, el încredinţând contracte pe bani publici, ca primar, unei tipografii aparţinând FDGR-ului, al cărui preşedinte era tot el la data respectivă.”După ce a tot organizat li­citaţii pentru cumpărarea unui “pavilion multi­funcţinal”, care ajunsese la fabuloasa sumă de 2 milioane euro, în urma scandalului declanşat de presa naţională, vajnicii funcţionari ai primăriei din Sibiu, cu edilul – şef în frunte au găsit “so­luţia”: închirierea unei asemenea circoteci. Zis şi făcut, s-a găsit o ilustră firmă…necunoscută, din Germania Marelui Sas – care pe un preţ de 940.000 de euro (!!!) adicătelea aproape 35 de miliarde de lei vechi, să închirieze cortul pentru 11 luni municipiului Sibiu”

  • Sa stati tot timpul cu bagajul facut,ca o sa va aresteze pana la urma,(pentru sursa de inspiratie)

  • …asta chiar are apucaturi de dictator!!!…se agata disperat de functie, probabil ca e singura scapare a sotiei de Beciul Domnesc!!!…oare ce parere au oamenii din comunitatea sasilor?!…mi-e sila!!!

  • De tot rasul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *