Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de miercuri, 9 decembrie 2015

Cristian Bușoi pe post de Carmen Iohannis?!

Marți, 8 decembrie 2015, la două zile după publicitarul Moș Nicolae și cu 17 zile înaintea Starletei Moș Crăciun, uzurpatorul lui Moș Gerilă, în viața și activitatea mea de publicist a avut loc un eveniment sufletesc uriaș.

Unul dintre acele evenimente despre care biografii unui scriitor din posteritate îl prezintă ca aducînd cu sine o cotitură în creația respectivului.
Ceva gen, în anul cutare, scriitorul a cunoscut-o pe x, s-a îndrăgostit de ea nebunește și sub puterea acestei iubiri a renunțat la roman și a trecut la schiță.

Din cîte se știe, l-am criticat mult în anul de mandat pe Klaus Iohannis, pentru că nu ieșea în lume fără Carmen Iohannis, în acte soția sa, în presa prezidențială, Răvășitoarea.
Din motive care-mi scapă și, evident, fără nici o legătură cu criticile mele ( cine să ia în seamă scrisul unui controversat ca mine, cînd presa noastră e plină de inși care scriu stînd pe un stîlp în deșert, să nu fie ispitiți de nici un politician și de nici un partid?!), Klaus Iohannis a început să iasă în lume fără Răvășitoarea.

Marți, 8 decembrie 2015, am ajuns să-mi dau pumni în cap pentru c-am criticat prezența lui Carmen Iohannis alături de președinte la ieșirile publice ale acestuia.
Marți, 8 decembrie 2015, a Klaus Iohannis a făcut o vizită în București fără Carmen Iohannis.
A fost însoțit, în schimb, de Cristian Bușoi, sigur candidat la PNL la Primăria Bucureștilor.

De ce a fost ziua de marți, pentru mine, una de răsturnare sufletească?
Marți, 8 decembrie 2015, mi-am zis:
Dumnezeule!
Te pomenești că urmare a criticilor primite pînă acum Klaus Iohannis va ieși de acum încolo în lume însoțit de Cristian Bușoi în loc de Carmen Iohannis?!
Traian Băsescu a zis că Mutul a însoțit Mortul prin București.

Eu spun că în acest caz Cavoul (Klaus Iohannis e țeapăn și solemn ca un cavou de pe aleea centrală a cimitirului Bellu) a însoțit prin București Mortul ( cu toată străduința sa de a trece drept viu, Cristian Bușoi e un Mort în materie de carismă. N-ar face să tresară la trecerea sa nici măcar Babele din Bucegi, care, bătrîne cum sunt, s-ar uita și la un drum comunal, numai tînăr să fie).

Își poate cineva imaginea o mai mare nenorocire pentru poporul român?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

50 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 9 decembrie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *