Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Minune! Ne-a răspuns un Serviciu Secret!

Ca urmare a unui articol semnat de corespondentul nostru la Londra Traian Horia, precum și a unei solicitări făcute de acesta, DGPI – Serviciul Secret al Ministerului de Interne – ne-a trimis un răspuns, pe care-l publicăm în virtutea Dreptului la replică. Gata să ne facem cruce în fața minunii (multe alte instituții obligate într-o măsură mai mare decît DGPI să fie transparente tratează cu fundul articolele care le vizează), nu pot să nu remarc titlul solemn dat lui Traian Horia – Jurnalist corespondent al publicației cristoiublog.ro – și, evident, înscrierea acestui blog în rîndul publicațiilor Lumii, lucru la care nici eu nu m-am gîndit.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Minune! Ne-a răspuns un Serviciu Secret!”

  • Atenţie, cad AVC-işti! 😆

  • Să răspundă, dacă au curajul să se creadă convingători! 😆

    EVZ
    „Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre evenimentele din 13-15 iunie 1990. Serviciile Secrete, în frunte cu SRI, au MĂCELĂRIT românii”

    „SRI, DIA (actual DGIA) și fostul U.M. 0215 (actual DIPI) au participat în detrimentul oamenilor la evenimentele care au șocat tot globul la momentul respectiv prin cruzimea faptelor”.

    http://evz.ro/evenimentele-13-15-iunie-1990.html

    • Au fost odată ca niciodată nişte români prinşi în vâltoarea unui eveniment poreclit – de nişte oameni de bine – „revoluţia românilor”.

      Adică cine ar fi scăpat viu în decembrie ’89 din regimul lui Ceauşescu – dacă ar fi continuat să se creadă revoluţionar şi eventual să aibă un cuvânt de spus – avea toate şansele să fie schilodit sau ucis de aceleaşi forţe binefăcătoare… doar trecute de partea cealaltă a baricadei, în tabăra lui Iliescu.
      Aceeaşi revoluţie, cu aceeaşi pălărie!

      Măcar nu ne mai mutilaţi şi discernământul, lăudându-i pe românii obişnuiţi pentru meritele revoluţionare şi postrevoluţionare deosebite!

      Au existat astfel de români, dar în locul lor s-au sădit flori, iar lăudătorii metamorfozei din ’89 nu se referă la aceşti eroi – încă de atunci fără nicio şansă de supravieţuire – răpuşi de adevăraţii învingători- profitori ai mişcării de binefacere, botezată diversionist „revoluţia”… altora.

      • Aceiaşi terorişti, sub aceeaşi pălărie, ne explică mereu – de 27 de ani – ce grozavi sunt românii de rând… la rând.

        Păi, da, fără complicitatea asta tacită, cine ar recunoaşte grozăvia?

    • 😛 EVZ care citeaza din ancheta altui ziar :mrgreen:
      Daca muncile lu Hercule erau facute de Ponta, atunci ramanea Ponta in istorie 😕
      In istoria antichitatii ca in asta moderna nu mai are cum, podul e deja plin cu alte celebritati 🙂

  • „evident, înscrierea acestui blog în rîndul publicațiilor Lumii, lucru la care nici eu nu m-am gîndit”.

    Stimate Domnule Ion Cristoiu,
    Cum, Doamne iartă-mă!, să găsesc un loc de înscriere a acestui blog într-un rând, nu mai zic al lumii, din moment ce le pemiteţi unor intervenienţi agitaţi să-i jignească nitam-nisam pe comentatorii gândurilor dumneavastră?

    Nici eu nu m-am gândit că aceşti pretinşi dulăi ciobăneşti – alergători cu limba scoasă să îndrume oile rătăcilte de pe lângă stâna „Cristoiublog”- ar merita altceva decât să fie ignoraţi 100%.
    De fapt, chiar dacă aceste făpturi încântătoare folosesc aceleaşi cuvinte elegante de adresare – „diliu”, „psihopat” şa.- eu nu mă consider ofensat de atitudinea lor cât de politica blogului dispus să permită un asemenea tratament, aplicat în voie zburdalnică asupra comentatorilor.

    Fiecare dintre noi încercăm să fim contrbutori, cât de cât, la aprecierea sau dezbaterea temelor peopuse de dumneavastră?
    Nu cred că admirabilului dv efort zilnic, probabil unic în istoria bloggersitică, i se cuvine onoarea de a fi descifrat, analizat sau chiar criticat numai în termenii din vocabularul contorsionat al unuia ca Ghio Maftei, înzestrat numai cu organe genitale de ocară, băgate şi scoase în/din toate găurile, ca să ne arate cât de băgăreţ poate fi el în cunoaşterea mecanismului bielă-manivelă.
    OK, gusturile şi obsesiile altora nu ne preocupă într-atât, încât să le alocăm timp şi spaţiu, dar ele nu se reduc la simpla exprimare organoleptică, ci sunt folosite ca arsenal de luptă împotriva oricui îndrăzneşte să vă calce pragul.

    De ce permiteţi să ni se răspundă în fel şi chip, sistematic, fără să-i acosteze nimeni pe aceşti ghizi de ocazie forţată cu vreo întrebare, nici măcar decentă?
    De ce permiteţi să fie întâmpinaţi astfel vizitatorii dumneavoastră, de parcă i-aţi folosi pe aceşti patrupezi de alergătură pe posturi de bodiguarzi sau selecţioneri ai accesului în casa dumneavastră?

    Atmosfera creată de oportunismul de junglă al marcării teritoriului şi eleganţa exprimării se aseamănă întrucâtva cu confruntarea ghiogarilor de la Ruginoasa.

    PS. Recunosc, aceasta este şi parola mea, de câte ori intenţionez să intru în atmosfera „Cristoiublog”. Le comunic membrilor familiei mele gândul şi plăcerea de mă regăsi aici cu gândurile dv:
    „Mă retrag până la Ruginoasa”. 😆

    https://www.youtube.com/watch?v=Xn0d-6stU5U

    • Mai este si nicorector.
      Obsedat de aceleasi metehne.
      Vezi comentariul din 4 august.
      Sunt de acord sa facem front comun impotriva acestor specimene obscene.

      • Mulţumesc pentru susţinere!
        Am folosit un plural destul de cuprinzător. 😆
        Am la îndemână cea mai simplă cale, însă nu am menţionat-o, ca să nu sune a condiţionare; fiecare e liber să adopte soluţia pe care o consideră de cuviinţă.
        Nu-mi fac un scop din ordonarea lucrurilor în ograda altora. Înainte de orice, încercăm să comunicăm. 😆
        Unde nu-i posibil, nici dragostea cu sila nu-şi are rostul.

    • 😮
      Asta-i tare „Oportunismul de jungla al marcarii teritoriului”.. Descrie un fenomen care nu mai e obscen de cand jungla pe asfalt din Bucuresti egaleaza in primitivism asfaltu cu jungla din Nigeria sau Sudanu de sud.. Ceremonialu e la fel, difera doar frunza de pe cur, daca aia au bananieri, noi avem artzaru 😀 😀

  • Sir, numai panarame de internauti comenteaza pe aceasta pagina. Spre exemplu, „numitul corector sef” al Academiei de prostalani scrie „Trainel”!? Nu este numai prost cu carul, dar este si chior ca magarul. Toate loazele au acces la comentarii, vorba lui Anton Pan: „Nu stiu unde-i manaca, dar zic scarpina inca”. 😳

    • Ai dreptate!
      nicorector=PANARAMA de corector.

    • Băi handicapatule, tu nu numai că ești chior, ești și AGRAMAT, dacă scrii PAN! Tu de unde paștele mă-tii ai mai apărut? Dacă te crezi bazat, postează mai sus, nu la subsol, unde vă citiți între voi! Să vii la Academia de prostalani, ca tine, să te-nvăț să scrii, boule! Dacă te MĂNÂCĂ, te scarpin de-ți merg fulgii! Eu nu citesc tâmpeniile voastre de la subsol, dar, fiind postări puține, mi-au apărut pe pagină și dejecțiile voastre, de-aia ai avut ghinionul să te citesc! Auzi la prostul satului, mă face pe mine prost, fără argumente, iar el scrie PAN! Hai sictir, că nu bag eu în seamă pe toți agramații care se dau deștepți!

      • Neicusorule Jigodie fara de neam si tara, iaca nu pot sa vin in Romanica ta plina de trogloditi si ipotenti, bollavi cu capul de hoti ordinari, adica gainari de doi lei, pentru-ca sunt plecat de mult dintre viermi ca tine; nu mai sunt cetatean al tarii tale plana de ciorditori cu galben in loc de alb in ochii numai dupa furat. Priveste=te in oglinda si vezi galbeneala din ochii tai de baragladina. 😯 😯

        • 😛

          Andrei Muresan

          Nu ca nu ai avea dreptate, dar daca te iei de handicapatzi ii „inervezi” si devin mai oligofreni

          • Ana, sunt siderat de romanii care ataca pe oricine fara sa-l stie sau sa-l cunoasca. Ascunsi sub nume false batjocoresc chiar si pentru lipsa unui „n”, care nu este „capat de tara”, dupa un calculator setat in engleza si care duce scrisul anapoda. Sunt speriat de „multimea” lui Motoc care isi impune putere asupra romanilor adevarati, bagati in puscarii pentru o idee sau pentru lipsa unei litere. Este o singura limba in Tara, vorbita de multi, care… nu are gramatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *