Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de sîmbătă

Cum să cîștige alegerile Klaus Iohannis cu asemenea așa zis susținători?!

Nu urmăresc televiziunile de știri.
Cu atît mai puțin cele ale Puterii PSD-iste, Antena 3 și Căcănia Tv, cum i se spune televiziunii România Tv, dobîndită de Sebastian Ghiță printr-o operațiune eminamente mafiotă.

Sîmbătă, ghinionul meu!
Am fost obligat să urmăresc o emisiune pe Antena 3, și nu orice emisiune, ci una rău mirositoare, moderată de cititoarea de prompter Sandra Stoicescu.
La Frizeria unde mă tund de obicei, televizorul nu mai era pe telenovele.
Era pe Antena 3.
Frizerii de aici sunt foarte buni meseriași.
Au însă o boală rușinoasă:
Se uită la Antena 3!

Emisiunea Sandrei Stoicescu, unul dintre exemplele de cît de jos poate coborî o jurnalistă cînd e pricopsită de Mogul cu o emisiune peste bietele sale înzestrări, era unul dintre numeroase parastase pe care le face zi de zi  cei de la Antena 3 Pușcăriașului Dan Voiculescu.

E greu de înțeles, în afara Psihiatriei, desigur, de ce dedică slugile lui Dan Voiculescu emisiuni întregi demonstrării că Stăpînul lor a fost condamnat politic. Cu ce-l ajută pe Dan Voiculescu aceste așa zise demonstrații?
Îi fac parfumuri de tei vînturile puturaose trase de colegii de celulă?

În studio erau, pentru a participa la parastas, Gabriela Firea, zisă de intimi Găbița, inevitabilul Bogdan Chirieac, veșnic în căutarea unei fripturi PSD-iste, și Renate Weber, europarlamentară și lideră a Marelui Partid căruia liberalii îi zic PNL, iar foștii PDL, nicicum, pentru că nici ei nu știu din ce partid fac parte.

Cum era de așteptat, Sandra Stoicescu i-a zis ceva de dulce judecătoarei care a îndrăznit să-l condamne pe Dan Voiculescu, Gabriela Firea a făcut eforturi zadarnice să nu fie cață, Bogdan Chirieac a uitat la un moment dat la ce televiziune e, pentru că el trece într-o zi de la o televiziune la alta cu nonșalanța cu care o Fată de pe Șoseaua de Centură trece dintr-un TIR într-altul.
Se conturase deja atmosfera greu respirabilă a emisiunilor de bocire a lui Dan Voiculescu, bocire întreruptă doar de scuipăturile la adresa Justiției.

Din cîte știam, Renate Weber fusese invitată ca reprezentantă a ACL, să nu spună CNA că Sandra Stoicescu a încălcat legea echilibrului electoral.
Mi-am zis, exasperat că nu-mi pot permite să-i rog pe frizeri să lase dracului postul lor preferat:
Uit acum îi pune la punct pe cei din studio reprezentanta formațiunii care se luptă cu propaganda PSD-istă pentru candidatul numit Klaus Iohannis.

Spre stupoarea mea, Renate Weber, repet, prezentă în studio din partea Opoziției, dat fiind că din partea Puterii erau toți ceilalți, s-a înscris în corul care-l bocea pe condamnatul politic Dan Voiculescu și spurca pe judecătoarea care îndrăznise să se atingă de Patronul Antenei 3.

Renate Weber nu e singurul lider PNL invitat la televiziunile Puterii pentru a asigura echilibrul și care  se dovedește în realitate purtător de cuvînt al PSD.
Cînd sunt invitați la televiziuni, liderii PSD susțin cu înverșunare tezele candidatului Victor Ponta, îi atacă nemilos pe toți cei care-l critică pe Victor Ponta. Liderii PNL, în schimb, sunt mortăciuni sau, mai rău, cum s-a întîmplat cu Renate Weber, apără ideile lui Victor Ponta.
Cum să cîștige alegerile Klaus Iohannis cu asemenea așa zis susținători?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă”

  • Toate bune si frumoase… draga „maestre”… Daaa cum se face ca un „jurnalist” atat de „scrupulos”, precum domnia ta, emite „consideratii” de genul: „România Tv, dobîndită de Sebastian Ghiță printr-o operațiune eminamente mafiotă.”… fara a adauga, „in context”, si pe complicele si coautorul respectivei „operatiuni > Cozmin Horea Gusa, „beneficiar” al celeilalte jumatati a oneroasei „operatiuni” ? Ne permiti, oare, sa te banuim de „minciuna prin omisiune” datorata, intamplator, actualei „relatii” si „statut” pe care le detii domnia ta, de ceva vreme, la…. Realitatea Tv ? Intreb si eu, ca sa ma „aflu-n treaba”… 🙂

  • ce-ti mai place nea’ Crisoiule sa mananci rahat… asta n-ar fi o problema dar sa manaci in vazul lumii… cu polonicul? cand mancai de la antene era bine?

  • Astia sint tradatori Au furat tara, Au vinduto , au indatorato pe 100 ani!! SA P L E C A T I !!!!!!!! SA SCUIPATI IN SIN ,,PIERI DRACE,, O ALTA TEAPA ROMANI!!!

  • Ca Renate Weber sunt majoritatea PNL-istilor, adica niste PSD-isti mascati (‘sub acoperire’) care ca niste bravi USL-isti viseaza la putere si se bazeaza mai mult pe vvponta decat pe propriul lor candidat.Mai grav, blatul este mult mai sinistru pentru tara si pentru noi toti daca luam in calcul urmatoarea ipoteza care -cu perspicacitatea dvs. proverbiala-ma mir ca nu v-a sarit in ochi: Ponta cu Blaga s-au inteles sa-l faca pe Iohannis candidatul noului PNL , acesta fiind mult mai putin periculos pt.vvponta decat Crin Antonescu (eliminat rapid si eficace). Ponta stie ca Iohannis n-are nici o sansa dar si daca ar avea, stie ca tot el ar conduce tara ca prim ministru atat si cum ‘”va vrea muschii lui”. Cu Antonescu nu i-ar fi iesit. Ce castiga Blaga ? Sefia PNL-ului pentru care a sacrificat tot PDL-ul. Orgoliul lui Iohannis va fi satisfacut, al lui Blaga la fel, iar linistea (si orgoliul) lui vvponta asisderea. Cine are de pierdut ? Noi toti care alergam ca orbii dupa tinte miscatoare si nu intelegem ca din pacate, singura opozitie reala la marasmul pesedisto-pontisto-penelist care ne asteapta raman : Traian Basescu (dar el nu candideaza) si inca doi candidati, ambii fiind doua femei cu mai mult curaj decat toate celelalte marionete la un loc. Electoratul ar trebui sa se decida si inca repede, altfel vom trai cacialmaua secolului. Am zis.

  • Pe cine sa apere domnule .?O perla din discursul de la Timisoara de aseara de la miting , o perla naiva care nu face rau nimanui dar arata cum e omul.’ ;Suntem foarte multi intr-o piata mica;; sau;Romania lor , Romania noastra; intr-un discurs de presedinte ,Eu cred ca liberalii au fost sinucigasi ori lui Crin si Geoana le-a luat cineva mintile cand l-au adus in fata tarii, Ca l-au ales sibienii?.Ce inseamna domnule un oras de 100 de mii din care sa zicem ca votanti sunt jumatate / si dintre acestia l-au votat jumatate deci 25 de mii.Pai pana sa convingi sau sa inseli prin manipulare si minciuna cum a facut Basescu milioane e cale lunga.

  • Pai domnule Cristoiu,daca la noi in com.este un singur candidat cu benere si afise si restul nu si se mai uita si pe antene pai cine sa castige….

  • Unul dintre cei mai mari ticalosi din tara asta este dan Voiculescu, iar prezenta sa in cercurile de putere a facut foarte mult rau acestei tari. Ascunderea sa este, din aceasta perspectiva, un mare bine. Insa nu pot sa spun cu mana pe inima ca in cazul lui s-a facut justitie, ca s-a dat o hotarare clara, bazata pe lege. Ceea ce stiu eu este ca DV a fost condamnat exclusiv pentru spalare de bani, ca nu am inteles deloc care a fost mecanismul, operatiunea de spalare de bani (nici de unde proveneau banii negrii si nici cum au fost spalati). Mai stiu ca s-a tot vorbit ca privatizarea ICA a fost ilegala, dar nu s-a anulat de catre instanta. Si mai stiu ca au hotarat confiscarea cladirii Grivco pe motiv ca a fost construita dintr-un credit garantat cu terenuri ale ICA. Adica Grivco s-a imprumutat la banca, a construit si apoi a platit creditul din surse proprii. Imprumutul a fost garantat pentru cazul in care nu ar fi fost restituit, cu terenuri ICA. Dar imprumutul a fost restituit din fonduri proprii, creditul a fost stins, iar terenurile ICA a fost eliberate de sub garantie. Nu a fost cazul de neplata si de executare a terenurilor ICA de catre banca, cand s-ar fi putut spune ca indirect creditul a fost platit cu bunuri din patrimoniul ICA. Atunci de ce s-a confiscat?! Ceva mai aberant, la acest nivel al justitiei, rar mi-a fost dat sa vad. Stiu ca sunteti un om rational si ca nu va inscrieti in diversele coruri propagandistice. Ati putea sa imi spuneti dumneavoastra, simplu si clar, pentru ce a fost condamnat Dan Voiculescu?! Asta doar in cazul in care ati inteles!

  • Maestre, POnta nu vb prostii cu refacerea USL, chiar daca nu de jure, dar de facto USL traieste. PNL l-a pus pe Iohannis intentionat ca sa piarda in fata lui Ponta.

  • Hahaha. Asta pentru cine a mai rămas să creadă că marele partid liberal a ieșit din USL.

  • Maestre , dacă vrei să te imunizezi la greţurile slugărniciei , priveşte-o pe firava actriţă care face pe jurnalista (şi viceversa) , revenită de pe singura centură funcţională a României : cea politică. Stoiceasca va deveni o adevărata delectare.

  • dupa mascarada asta penibila de alegeri vrem PNL-ul cu Presedintele lui inapoi…https://www.facebook.com/CrinAntonescuPresedinte

  • In Romania daca estiun RATAT ai doua sanse sa traiesti bine intri in POLITICA sau te faci JURNALIST . Toate posturile TV.sunt la fel . STAPANII difera . FITI CORECT !!!! Uneori sunteti intrerupt jenant la REALITATEA !

  • Iubiti-va copiii! Mergeti si votati gandindu-va la ei! In Romania zilelor noastre, este obligatoriu sa vorbim despre DNA si anticoruptie. Trebuie ca toti hotii sa intre la puscarie si averile sa le fie confiscate, altfel orice am face acum, va fi furat de ei. Dupa aceea, vom putea vorbi despre lucrurile bune care trebuiesc facute sau cat de frumoasa este Romania! Votati si spuneti-le si parintilor ca ii iubiti!

  • Bucurestenii .o adunatura cu metehne fanariote obiosnuita sa pescuiasca in ape tulburi si sa traiasca cu pomana de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *