Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de sîmbătă

S-a PSD-izat și Opoziția!

Institutul Național de Statistică, de sub conducerea unui PSD-ist, a falsificat, la ordinul lui Victor Ponta, datele privind economia țării pe primul trimestru. Abia după ce Eurostat a dezvăluit şmecheria, publicînd datele reale, PSD-istul din fruntea Institului a revenit cu datele reale, motivîndu-şi falsificarea prin folosirea unui formular din 2009. Falsificarea datelor a folosit propagandei PSD- iste pentru a înfățişa drept triumfală situația economică proastă. Televiziunile Famigliei Ponta, dar şi cele sub acoperire de independente, au cultivat pe rupte imaginea unei economii care duduie.

Față de această tărășenie PSD-istă, Opoziția Unită pe trei sferturi, altfel zis, Opoziția reprezentată de PDL și PNL, a reacționat înjurîndu-l pe Traian Băsescu, drept răspuns la înjurătura lui Traian Băsescu.

Acestea sînt faptele.
Din ele, prin stoarcere, am scos următoarele observații:

  1. După CNA, Avocatul Poporului, Banca Națională, TVR, Institutul Meteorologic, s-a reușit și PSD-izarea Institutului Național de Statistică. Statistica nu va mai opera cu date reale, ci cu date PSD-iste;
  2. Victor Ponta se dovedește și prin acest fapt adeptul învățăturii PSD-iste  Nu contează ce e în realitate, contează ce se dă la televiziunile mele;
  3. Pentru a nu fi obligată să sancționeze o televiziune a Puterii PSD-iste, șefa CNA a provocat o pană de curent. Pentru a nu contesta la CCR Ordonanța privind Educația, Victor Ciorbea spune că strînge mai departe argumente pro și contra. Pentru a nu dezvălui Adevărul că România a intrat în recesiune, șeful INS a riscat să treacă drept idiot.
    PSD-izarea aduce după sine deraierea.
  4. Faptul că pentru a respecta ordinul lui Victor Ponta, șeful de la Statistică și-a putut permite să falsifice un document oficial ne arată ce se va întîmpla cu celelalte instituții ale statului de drept după ce vor fi PSD-izate;
  5. Chiar dacă Traian Băsescu a scos primul sabia, răspunsul PDL- PNL trebuia să treacă în plan secund în cadrul Comunicatului. Importantă crucială chiar era reacția la deraierea propagandistică a INS. Cele două partide n-au făcut asta.

E limpede:
Prin fuziunea PDL-PNL, s-a PSD-izat și Opoziția!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă”

  • Despre cazul Cristian Burci nimic,nimic?

  • VIRUSUL EBOLA S-A RASPANDIT DE LA P.S.D. LA OPOZITIE! D.N.A. ARE VACCINUL PENTRU TOTI!

  • tara a intrat in recesiune iar opozitia in loc sa-l atace pe Ponta ei il injura pe Basescu.Sint 2 caraghiosi ,ies impreuna si nu spun nimc.O tin una si buna cu „marele partid” care face opozitie care opozitie?Dorm pe ei.Singurul care face opozitie si taxeaza guvernul este Basescu restul e apa de ploaie.Habar n-au ,doi mameluci.

  • Nu ne mai mira nimic,ne mint pe fata noroc cu TB ca le mai da peste nas

  • Se va reface usl,si mai mare,acum si cu pdl.

  • Maistre ! stii foarte bine ,asteas metode comuniste,impuse dela centru ,nu trebuie sa stie prostii” ce fac conducatorii ! Stefan Gheorghiu, ca si studii de asta se facea,nu ?

  • Cu alte cuvinte, ACL-ul trebuie sa inghita toate injuraturile Matrozului si sa injure la randu-le cu foc doar PSD-ul …

  • DOMNULE Cristoiu, ma intreb cum vedeți viitorul dv de jurnalist după instaurarea dictaturii PSD in viitorul imediat? Ce sentimente va dau comentariile atâtor neispraviti care bântuie pe paginile dv?

  • Dupa IC opozitia PDL-PNL ar trebui sa stea sa-si ia in cap, cu smerenie, galetile cu laturi de la TB ?! Cred ca, mai degraba, s-au vandut jurnalistii celor care dau banul. Nimanui nu-I place sa traiasca in saracie! Dupa IC, doar Udrea, prietena lui Ponta nu s-a pesedizat.

    • Care laturi doamna ?Ati ascultat declaratia de presa Presedintelui?Cind tara a intrat in recesiune cind de doi ani rectificarile bugetare sint negative cum poti sa ceri reducerea CAS fara sa ai cu ce acoperi pierderile?sau maresc in continuare taxele.?Blaga si Iohannis sunt doi inconstienti la fel ca Ponta.PS eu sint mai pedelista decit sinteti dv dar asta nu ma impiedica sa gindesc.

    • @Corina Fanaca, pedelistii s-au uselizat cu totul? Ar trebui sa vedeti adevarul celor afirmate de IC . Cat de urat e din partea voastra sa fiti la fel de critici si dusmanosi la adresa lui TB ca si pesedistii. Ba chiar ii intreceti.Baga si compania s-a repezit sa ii dea replici dure lui TB in loc sa ceara socoteala puterii pentru mizeria INS-ului. Iti place sau nu, Udrea e singura care mai face opozitie la Ponta .PDL a devenit deja PNL ,acelasi de pe vremea USL. Cat despre a o amesteca pe Udrea in orice mi se pare deja caraghios. Dar, Corina va mai amintiti cum ii pupau mainile si se linguseau toti marii barbati ai PDL la EU? Va mai amintiti cate voturi a luat la Conventia PDL si cate MM?

    • Blaga si Johannis au raspuns atacurilor lui TB la adresa lor, altfel nu l-ar fi atins pe presedinte nici macar cu o floare. Atata vreme cat TB face propaganda partizana in favoarea EU=PMP si nu se comporta ca un adevarat barbat de stat, al unui stat European al secolului XXI, trebuie sa suporte si criticile. Faptul ca presa este partizana si aici IC nu face exceptie, se vede de la o posta, nu toti avem ochelari de cal si minte de gaina care naste pui vii. Pentru mine opiniile lui IC din acesta campanie nu reprezinta puncte de reper ci ode contracost. Referitor la pupaturile de maini, ele, probabil, au fost un semn de politete, ca unii le-au dat alta interpretare…. fiecare cu nivelul lui.

  • Cred că mai degrabă opoziția s-a usl-izat 🙂

  • maestre, daca dumneata mananci doi pui azi, statistic pe unul l-am mancat eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *