Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de sîmbătă

Victor Ponta are plagiatul în sînge! Cum de i s-a permis să fie donator?!

Din pușcărie, în așteptarea grațierii din partea lui Victor Ponta (e uimitor cum se iluzionează unii că, ajuns președinte, Primul Golănaș al țării se jena de reacțiile occidentale!), Dan Voiculescu i-a scris o epistolă recent eliberatului Adrian Năstase sau mai precis a comandat unui scrib să-i ticluiască pe blog un text în numele său:
Adriane,
Ma bucur mult pentru tine si familia ta.
O vorba din strabuni spune: “Nu-i da romanului cat poate sa duca”.
Traim intr-o dictatura care se apropie de final si sunt convins ca dupa aceea vor fi multe de construit in tara noastra.

Firește, în epistolă s-a strecurat o greșeală. În loc de vor fi multe de furat, a apărut vor fi multe de construit.
După întîlnirea de la Tulcea cu Stăpînii săi, Penalii, Victor Ponta a ținut o nouă flecăreală cu presa.
Printre altele, Primul Golănaș al țării a proclamat:
Eu vreau să fiu un preşedinte într-o ţară în care oamenii au voie să spună tot ce gândesc, fără să se teamă că imediat sunt linşaţi de un aparat fascisto-comunist, securist, de propagandă sau de cine ştie ce alte persoane.

Se vede limpede că Victor Ponta îl plagiază pe Dan Voiculescu!
De ce?
Pentru că Victor Ponta are plagiatul în sînge.
Din acest punct de vedere, constat cu îngrijorare că i s-a permis să doneze sînge.
Și dacă sîngele lui Victor Ponta ajunge la unul care trebuie să-și dea doctoratul și, prin transfuzie, respectivul se va pricopsi cu nevoia lui Victor Ponta de a plagia?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă”

  • https://m.facebook.com/photo.php?fbid=733625563379413&id=100001959293261&set=o.128665513824176 Maestre cu tot respectul dar trebuie sa cititi ca sa fiti bine informat ! Multumesc anticipat de comentariile ulterioare ! Poate vbla Rares in emisiune ! Multam fain

  • Rostogolita de pe feisbucul Elenei Basescu: Te rog Elena sa fii foarete atenta la ce spun referitor la reaparitia ideii de suspendare a Presedintelui Basescu Este evident ca PMP este total contra acestei tampenii sinistre –de fapt o diversune odioasa–care asa cum am aratat ieri incearca sa scindeze dreapta sub falsa dihotomie pro persoana Basescu sau contra persoana Basescu cand si PMP se revendica de fapt de la politica, de la mesajul Presedintelui, caci persoana sa va parasi conform si celor spuse de dansul zona politica a functiilor de decizie, ramanand probabil (si asta va fi extraordinar de important) un mentor pentru toti cei care il respecta pe Dlui si cele gandite si realizate de Dsa, dar mai ales dorite si ramase inca de realizat si asta nu din vina Domniei sale ci a cumplitei lupte pe care a trebuit sa o duca, in sarcina urmasilor sai politici. Dar chiar si asa observ o analiza facuta de dl Lazaroiu(http://www.paginadepolitica.ro/lazaroiu-propune…/ )care conchide dupa ce spune cam ce spun si eu dar cu focusare mai mare pe PMP– ceea ce mie mi se pare o exagerare –ca sunt doua situatii in cazul unui referendumla conditiile de validare ale referendumului si va rog sa confirmati daca asa stau lucrurile si citez: „In ce priveste rezultatul referendumului:
    -daca nu se intruneste cvorumul (50%+1) atunci presedintele ramane in functie pana pe 21 decembrie si asta ar putea sa i afecteze sansele lui Ponta in al doilea tur de scrutin.
    -daca se intruneste cvorumul, atunci presedintele este demis si pierde 4 saptamani din mandat, iar asta ii poate mari sansele lui Ponta in turul al doilea.”

    Daca este cum spune dl Lazaroiu si daca totusi s-ar produce tampenia(nu stiu daca este un o data de la care asa ceva nu ar mai fi legal permis) dorita si frtata de o majoritate iresponsabila atunci evident ca chiar cu mai multa convingere va trebui ca tot electoratul de dreapta sa stea acasa adica Ponta si ai lui trebuiesc lasati singuri, caci ca si in 2012 sansa ca presedintele sa ramana inca acea luna si sa nu fie umilit pentru o demitere ar fi mai mare daca nu ne prezentam nimeni din dreapta inclusiv PNL lucru care azi este posibil caci astfel doar se va abtine si va sanctiona inoportunitatea unei astfel de initiative, dovedind si electoral ca USL nu este macar partial refacut. Deci incercarea lui Ponta de a aduce la vot romanii trebuie privita ca o invitatie la un blat politic chiar daca dl Ponta va incerca sa ambitioneze basistii ca trebuie ca macar in final de mandat sa iasa la vot ptr dl Basescu Sunt convins ca aceasta analiza a mea este absolut corecta si greu de contrazis,

  • Da,e adevarat,nu mai poti spune ceva ca te si linseaza apatatul propagandist…,apatatul ala e al lui. Asta a uitat sa spuna,dar gura pacatosului……

  • la cum se prezinta contracandidatii la alegeri, dl. ponta va manca mult ………popcorn si ne va fi presedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *