Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de vineri, 13 februarie 2015

Sper că documentele împotriva Elenei Udrea de la Antena 3 nu sunt date pe șest de SRI sau de DNA

Bag seamă că respingerii de către DNA a denunțului Elenei Udrea împotriva lui Florian Coldea, director interimar al SRI, a primit, din partea unor confrați, semnificația unei confirmări a alegațiilor Elenei Udrea:
România e condusă de Florian Coldea, nu de SRI, evident. Serviciul e bun – zice Elena Udrea – drept pentru care DNA s-a temut să deschidă împotriva celui acuzat o anchetă.

Din cîte se știe, sunt un simpatizant al Elenei Udrea și, în această ipostază, nu pot să nu observ că dușmanii ei – din SRI sau din DNA – s-au tîmpit atît de tare în războiul dintre copiii lui Traian Băsescu încît dau Antenei 3, pe șest, documente din dosare sau din seifuri menite a dovedi că Elena Udrea e cea mai coruptă persoană din România și nici Traian Băsescu nu se simte prea bine. Nu m-ar mira să-l văd pe Florian Coldea invitat la Sinteza zilei, alături de Pavel Abraham și Mugur Ciuvică, ascultînd predicile pișăcioase ale lui Mihai Gâdea, sau pe Codruța Kovesi la comisara Sandra Stoicescu, compătimind amîndouă despre cît de porci sunt bărbații.

Sunt însă înainte de toate un prieten al adevărului și, în această postură,  susțin că DNA a procedat corect. Nu numai pentru că Elena Udrea n-a venit să-și susțină denunțul, dar și, dacă denunțul s-a rezumat la textul spus în toate spovedaniile, el nu era bun nu numai de anchetat, dar nici măcar de publicat.

Sunt convins că Elena Udrea, avocată, printre altele, a făcut în așa fel încît denunțul să fie respins. Asta deoarece, ea n-a urmărit, ca și în cazul altor acuzații,  luarea în serios de către DNA. Persoană inteligentă, Elena Udrea știa că un denunț astfel făcut încît să fie luat în serios de DNA ar fi însemnat următoarele pericole:

  1. De a fi considerat un autodenunț. Din prezentarea denunțului am înțeles că Elena Udrea spunea că Dorin Cocoș i-ar fi spus că, dînd curs unei cereri a lui Florian Coldea, i-a dus lui Sebastian Ghiță 500.000 de euro nu cu titlu de împrumut, ci pentru a nu-i mai fi dați înapoi niciodată. 500.000 de euro e, cel puțin pentru mine, care trăiesc din ce-am scris și ce scriu, o sumă exorbitantă. Cum să credem că un om de afaceri, inclusiv unul  cu bani din corupție, la ordinul cuiva – indiferent cine ar fi acesta – ia 500.000 de euro și-i dă unei persoane străine fără pretenția de a-i fi returnați? Ar fi o singură excepție: Dacă banii nu sunt ai lui, el, Dorin Cocoș fiind o firmă paravan pentru banii altora sau ai SRI. În acest caz, Elena Udrea, care spune c-a aflat în octombrie 2014, trebuia să facă denunț încă de pe atunci. Dar nu la DNA, ci la Parchetul Militar.
  2. De a fi verificat și, prin asta, dovedit fals. Elena Udrea a pariat pe respingerea de către DNA tocmai pentru a putea spune că i s-a confirmat teza despre atotputernicia lui Florian Coldea.

Dvs ce credeți? De ce a făcut Elena Udrea dinadins un denunț care nu putea fi luat în seamă?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

41 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri, 13 februarie 2015”

  • Nimic nu este ceea ce pare a fi! Acum totul nu este decat o lupta intre gasti de derbedei si curve cu pretentie de doamne pentru a stapani puterea in urmatorii ani! Daca justitia si alte institutii ale statului ar fi dorit sa faca ordine cu adevarat ar fi avut posibilitatea si mijloacele sa o faca si nu sa se manevreze dosare ani de zile in scop de santaj ! Circul la care asistam acum si cu ajutorul mass media trebuie sa ne abata atentia de la alte probleme, sa condamne persoane mediatic,sa ofere vinovati pentru satisfactia publicului,dar,din pacate ofera o imagine a relatiilor de tip mafiot care a patruns pana in cele mai inalte structuri ale statului!In rest doar povesti de adormit copii!

  • Nu cred ca va mai dura mult pina cind toata Tara va fi o hazna iar gide imparat

  • DNA si SRI fac circ pentru telewc-uri la comanda lui Orban ,multi ne intrebam ce cauta Orban la haznaua 3,iata se pregatea de spectacol ,si totul pentru a-si pastra Coldea scaunul

  • Eu inteleg asa : Coldea nu o putea suferi pe Udrea si ea stia asta demult . Udrea a fost(este) omul lui basescu si sunt convinsa ca nu facea ceea ce a facut fara sa stie Basescu .Acesta putea sa-l schimbe pe Coldea , ptr ca era inca presedinte.De ce nu a facut-o ? Ptr. ca Coldea stie prea multe despre basescu . Alta explicatie nu am . Nu-mi place Udrea , ptr. ca ea a ajuns asa sus prin Basescu (el recunoaste asta) si nu pe inteligenta ei politica ,dar o consider o victima a acestuia si sper sa fi invatat ceva de la mentorul ei , ptr. a nu fi singura in puscarie .In viziunea mea , Coldea l-a tradat pe basescu (ceea ce nu este rau ) . E ca in proverbul : cand fiecare piere pe limba lui

  • in orice caz , vazandu-l pe Varujan Vosganian cat de penibil a fost in parlament incep sa o apreciez pe Elena Udrea , cel putin la afisarea demnitatiii!!!!

  • Antena3 are un singur scop: incarcerarea lui traian basescu si pentru asta ar fi in stare sa-i treaca cu vederea, infractiunile pana si lui Elena Udrea… Deja gaschca lui Gadea s-a pierdut busolaaaaa !!!

  • Stați liniștit, domnule Cristoiu, luni, Elena Udrea va primi arest la domiciliu, sau control judiciar. Tot ce a făcut DNA-ul cu Elena Udrea este praf în ochi. În mod sigur, Elena Udrea are dovezi zdrobitoare împotriva lui Coldea și a DNA-ului. Semnele ei, la nas, nu au fost întâmplătoare. Deavolul Băsecu, mentorul ei, este depozitarul tuturor informațiilor, obținute din multiple surse. Sunt sigur că de Băsescu nu se va atinge „justiția independentă”. Fiecare rotiță, din angrenajul odios, are o mică tinichea atârnată. Dacă nu are, Ticălosul este talentat în astfel de diversiuni, iar noi vom crede. S-a specializat în vremurile Securității ceaușiste.

  • Autosesizarea este un act mult mai important,fata de un simplu denunt. DNA nu putea sa-si asume riscul unui esec,anchetand barfe.Elena Udrea este un politician talentat,a invatat foarte mult de la Basescu.Dupa arestarea lui Cocos si mai ales dupa publicarea fotografiilor de la Paris,a stiut ca va urma o campanie concertrata impotriva ei care va duce si la pierderea imunitatii.Cred ca la recurs va primi control judiciar,dupa care vom asista la adevarata lupta a ei cu sistemul care incearca sa acopere adevaratii vinovati in mega afacere Microsoft !

  • Domnule Cristoiu, in primul rand, corect este sa scrieti ” copiii lui Traian Basescu” si nu „copii lui TB”, deci cu trei „i”, m-asteptam sa fi stiut lucrul acesta, iar in al doilea rand, va rugam incetati sa dezinformati, reiterand ca Elena Udrea este avocata. Ea este produsul unei fabrici de diplome, pe care in nenumarate randuri ati afirmat ca le detestati. Tara este, efectiv, plina de „avocati” sau „juristi”, cum le mai place sa se autodefineasca, care nu stiu sa scrie sau sa se exprime corect, daramite sa mai formuleze corect un denunt. Toti cu diplome obtinute pe bani, de la universitati neserioase… Continui sa va respect, desi, sincer, sa laudati atat minciuna?!…frizati ridicolul…sau aveti alte motive?

  • DNA nu se putea autosesiza din presa ? Denunt fals este o noua inventie marca Cristoiu. DNA trebuie sa se sesizeze si in urma unor denunturi anonime. D-LE CRISTOIU ALINA MUNGIU ARE IN ULTIMA POSTARE NISTE CONSIDERATII FOARTE MAGULITOARE LA ADRESA DVS SPUNIND CA SUNTETI SI ACOPERIT DAR SI TONOMAT. CUM COMENTATI?

  • Denut fals ! Stie multe asta este clar . Nu e proasta deloc . Cred ca acum se tatoneaza partile si daca nu ajung ” la pace ” se da pe goarna in unitate !!! Am aflat ce grade au pe la antena 3 unele ! Da cred ca luni este libera adica in arest la domiciliu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *