Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de vineri

Îi asfaltează DNA drumul lui Victor Ponta către Cotroceni?

Viorel Hrebenciuc a fost pus sub acuzare de DNA pentru exercitare de influență. Date fiind legendele despre Viorel Hrebenciuc, mulți vor fi crezut că liderul PSD a influențat, contra cost, vreun ministru la Guvernului Ponta sau vreun șef de companie de stat să dea un contract ilegal baban vreunui corupt.

Nici vorbă de așa ceva.
Cu ceva timp în urmă, membrii CNA din partea PSD au votat pentru suspendare licenței postului Giga Tv. N-au făcut-o deoarece mor de dragul legii audiovizualului – dacă ar fi așa nu suspendau, ci spînzurau posturile huliganice România Tv și Antena 3. Au făcut-o pentru că ei sunt slujnice ale Puterii, iar cel pedepsit era PDL-istul Gheorghe Ștefan.

Împotriva deciziei – după opinia mea nedreaptă, dictată de politrucia unor membri CNA – au votat membrii CNA din partea Opoziției, în frunte cu Narcisa Iorga.

Știind că membrii CNA din partea PSD nu ascultă decît de liderii PSD, Narcisa Iorga l-a sfătuit pe Gheorghe Ștefan să meargă la Viorel Hrebenciuc, un lider PSD prin a cărui intervenție Opoziția a contracarat multe nedreptăți comise de PSD-iști fanatici, idiotizați de gîndul că aparțin partidului de la Putere.

Viorel Hrebenciuc, repet, unul dintre politicienii postdecembriști înzestrat cu un rar talent de negociator, lipsit de îngustimile fanatice, a intervenit pe lîngă membrii PSD din CNA care comiseseră o nedreptate.

Pentru asta Viorel Hrebenciuc riscă să facă pușcărie.
Și Narcisa Iorga, evident.

Cine are interesul ca Viorel Hrebenciuc să fie scos din joc?
Cum cine?
Victor Viorel Ponta, dat fiind că Viorel Hrebenciuc e dintre liderii istorici ai PSD care stau în gît golănașilor Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Dan Șova.

Eu înțeleg implicarea DNA, alături de serviciile secrete, în asfaltarea drumului pe care trebuie să ajungă Victor Ponta la Cotroceni, în schimbul rămînerii Codruței Kovessi, pe veci, în fruntea DNA.

N-a găsit însă DNA un motiv mai convingător pentru a-l scoate din joc pe Viorel Hrebenciuc?
Hai să fim serioși!
Într-o țară care continuă să fie jefuită sub filajul SRI, a trimite la pușcărie pe cineva care a intervenit împotriva unei nedreptăți PSD-iste mi se pare o glumă proastă a DNA.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de vineri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *