Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gînduri de la nunta cu Imnul de stat

Primul rînd de scaune e rezervat Ambasadorilor. N-a venit nici unul. Locurile au fost ocupate de niște june și juni de la PNL, care n-au avut locuri în sală. A veit un diplomat. După față trebuie să fie din fostele republici sovietice. Vorbește (mult) unul de la PPE. Cei de la PNl se uită la el ca la felul patru. Pînă acum le vorbise unul de la ALDE. Unii de la PDL stau acum ân rîndul doi sau chiar trei din prezidiu. Ludovic Orban i-a luat locul Robertei Anastase.e mai citește o dată protocolul. La denumirea PNL, sala aplaudă. Sînt doar  liberalii sau și PDL-iștii. Nu-i exclus să fie și PDL-iști. Sînt bucuroși s-au înscris în PNL! Mureau să fie urmașii lui Ionel Brătianu. De notat. Candidatul comun nu va fi stabilit de către Congresc, ci de  conducerile restrînse. Se supune la vot Proiectul. E unanimitate cu aplauze. Și eu, care urăsc aplauzele!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Gînduri de la nunta cu Imnul de stat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *