Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gînduri de la Nunta fuziunii

Klaus Iohannis și-a aranjat aplaudaci!?!

Vorbește Vasile Blaga. Pe post de copreședinte. Victor Ponta e în derută. Mă rog! Eu nu sînt convins că-i așa. Întrebare: Cînd e criticat PSD de la tribună, liberalii din sală aplaudă? Posibil. Așa au aplaudat și cînd de la tribună se critica PDL! Ce fel de lighioane sînt politicienii ăștia? Cum e posibil ca pînă mai ieri liberalii să fi fost bot în bot cu PSD-iștii, iar acum aceiași liberali sînt bot în bot cu PDL-iștii?  Vorbește Klaus Iohannis.Sala se ridică în picioare. A apărut Steaua Dreptei, Salvatorul! Am mai văzut piesa asta cu Salvatorul. Citește!! Spre  deosebire de ceilalți vorbitori, citește de pe bucata de hîrtie din față. Bate cîmpii zicînd că românii nu sânt interesați de spectacol în politică. După cum face pauze, cred că aplauzele sînt aranjate. Pe hărtie o fi scriind: aici trebuie să tac, pentru că aplaudacii vor intra în scenă. Spre deosebire de ceilalți oratori, nu spune nimic deosebit, e gol ca un butoi de bere nemțească.

NB Voi fi peste puțin timp la Realitatea tv, ca să comentez.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gînduri de la Nunta fuziunii”

  • dl.johanis s-a cam murat in dimbovita deja

  • adevarul despre „aplaudacii” de la Conventie,de la unul dintre ei : In sala participantii la sedinta reunita, erau asezati pe partide, stanga salii PDL, dreapta PNL. Primul a vorbit Predoiu si PDL-istii s-au ridicat, l-au aplaudat, mobilizati si de discursul tinut de Predoiu initial,la sedinta PDL. PNL-istii au stat apretati si ofticati pe scaune, aplaudand din varful degeteleleor lor fine. Cand a venit randul lui Iohannis sa vorbeasca, PNL-istii luati prin surprindere de solidaritatea PDL-istilor cu candidatul lor, s-au ridicat si ei sa-l aplaude pe al lor. Surpriza insa: PDL-istii stiind ce inseamna sa fii o armata de partid disciplinat,care isi sustine liderii (aproape neconditionat), s-au ridicat si ei, cu fair-play, sa-l aplaude pe Ioahannis. Dupa discursul lui Iohannis, desi ne luase pe toti somnul,am aplaudat unanim pentru ca,cel putin pentru cei din sala lucrurile erau clare : Cătălin Predoiu -PRESEDINTE, Johannis Klaus-PRIM MINISTRU !

  • Salvatorul cui? Lui iohannis nu i se poate aplica mitului salvatorului și nici tehnicile specifice acestui mit. Se pare ca lupta lor nu e cu PSD ci cu starea economica a României. Din nou o greșeală în a construi o strategie de lupta împotriva unei invenții ipotetice.

  • Ce penibil totul, o gasca inversunata care a dat impresia ca vrea neaparat sa fie ea la putere, nu psd…cat despre discursul citit mecanic de iohannis, ce sa mai comentam…unde e Crin, maestre, cum facem sa il aducem inapoi???

  • Deci fsn-istul de Blaga unifica dreapta. Maestre, de ce nimeni nu sesizeaza farsa absoluta?

  • Dar de imn ce spuneti? PDL a facut pana si asta! Rusine!

  • Ma bucur azi, caci se pare ca si in acest domeniu castiga ideatic tot Basescu caci el a dorit cu adevarat aceasta unificare, care de fapt nefiind inca momentul pentru ea in 2005-2006 si Basescu neintelegand ce inseamna pentru liberali brandul lor istoric, a ratat atunci sansa care iata ca azi se realizeaza chiar si contra lui.Tot el a spus in 2012 in ajunul alegerilor parlamentare si in acest an in ajunul celor europene ca optiunea noastra fundamentala este intre vest si est , imbracata de Predoiu azi metaforic, in cele doua aripi.Eu chiar ma bucur ca samanta lui Basescu a fecundat toata dreapta romaneasca indiferent daca o recunoaste ea azi sau nu si la randul lui chiar Basescu . Istoria asa va retine.

  • am doi veri primari,unul este presedinte PNL iar altul presedinte PDL,frati deci si nu vorbesc de ani buni pe tema politicii,as vrea sa vad acum se impaca,deci PNL A INGHITIT PDL,chiar suna ca dracu

  • JUST, DOMNULE CRISTOIU!

  • in curand nu se v-a mai auzi nimic de blaga iar intre johanis si predoiu e de preferat „nici unul”,zarurile sunt aruncate in favoarea mitomanului.

  • ce dracu’ d-le, ori ponta ori dreapta basista….

  • Dintre Iohannis, Blaga si Ponta ultimul e cel mai lucid. Ceilalti 2 viseaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *