Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Klaus Iohannis și Ludovic Orban sînt disperați la gîndul că se apropie sfîrșitul celor două luni de încălcare a democrației

Cel mai greu lucru pentru mine, cînd scriu un text, rămîne începutul. Am nevoie de ceva scurt, dar spectaculos, ca lovitura unei săbii, pentru a intra direct în subiect, fără protocoale.
Supus acestui chin, am întocmit cu multă trudă un început pentru acest text. După care m-am apucat să mă uit pe comentariile trimise de colaboratori în vederea publicării pe cristoiublog.ro. Dînd cu ochii de corespondența de la Breaza a fostului meu coleg de redacție Aristotel Bunescu, am tresărit. Iată începutul! mi-am zis cu patetismul cu care Pilat din Pont strigase Iată Omul! :

„Vântul relaxării bate prin toată Europa și chiar dincolo de ea, dar cu intensități diferite, de la zonă la zonă. Pentru a fi sinceri, trebuie să scriem, cu mare tristețe, că relaxarea de la noi este extrem de anemică, o biată briză slabă.”

Pe întreaga planetă s-au luat deja măsuri însemnate de revenire la normal.
Numai la noi se pregătește înlocuirea stării de urgență cu starea de alertă.
Starea de alertă e gîndită de guvernul Orban ca un fel de stare de urgență fățiș anticonstituțională.
Deși axată pe limitarea drepturilor individuale, starea de alertă n-are prevăzută nici definiția, nici durata de manifestare.

Esența democrație constă în libera exercitare a drepturilor individuale.
De aceea, în democrație cînd viața cere restrîngerea drepturilor individuale prima grijă a decidenților e de a evita excesul și mai ales de a reduce drastic perioada în care drepturile individuale sînt limitate.

Din cîte se vede la noi e invers.
Peste tot în lume s-au decis și s-au anunțat planuri de revenire etapizată la normal.
Numai la noi nu există nici un plan precis.
Peste tot în lume agenda publică e dominată de cei care vorbesc despre înviere.
Numai la noi Agenda publică e dominată mai departe de cei care vorbesc despre Apocalipsă.
Cioclii apocaliptici au umplut toate televiziunile pentru a justifica micimea măsurilor de relaxare care n-au fost încă luate.

De ce se întîmplă asta la noi?
Pentru că oamenii puterii sînt disperați la gîndul că se apropie sfîrșitul celor două luni de încălcare a democrației.
Cele două luni de stare de urgență le-a plăcut celor de la Putere. În plină democrația, Psihoza pericolului le-a dat posibilitatea unui exercițiu de dictatură în plină democrație. Clientela politică a celor două Palate s-a îmbogățit peste noapte din afacerile cu echipamente, cu măști, cu costume de protecție. Invocarea sănătății oamenilor a fost o bună șmecherie pentru a fura fără ca cineva să strige Hoții!

Nu e nimic nou.
În cele două războaie mondiale, s-au ivit și înflorit bogății uriașe prin invocarea luptei pentru țară.
Liderii PNL în frunte cu Ludovic Orban s-au dat huța de dimineață pînă seara în scrînciobul televiziunilor din Presa Miluită. Și nu doar pentru că au dat un bacșiș mogulilor, ci și pentru că românii au ținut să afle ce măsuri de restricție li se pregătesc. Klaus Iohannis a rostit în fiecare zi aproape, la 14, un mic discurs. Altădată nici o redacție nu i-ar dat atenție, președintele blegind orice rating. Acum zicerile sale au fost mai urmărite decît vorbele lui Churchil în timpul Războiului. Mult mai important, starea de urgență, întinsă pe două luni, a fost o punere între paranteze a forțelor care țin în frîu tendințele dictatoriale ale politrucilor. Ludovic Orban și Klaus Iohannnis au descoperit ce bine se guvernează cînd drepturile omului sînt ciuntite. Nu convine un site ca Justițiarul care a dezvăluit afacerile clanului Iohannis? Regimul îl interzice cît ai clipi. Vrea să critice un partid de Opoziție falsificarea de tip ceaușist a numărului de morți și de infectați? Se oprește intimidat de propaganda regimului potrivit căreia respectivul vrea să sporească numărul de victime ale Pandemiei. În cele două luni de stare de urgență, ștabii regimului Iohannis s-au dedulcit la autocrație. OUG privind amenzile, unică în analele Justiției prin lipsa de previzibilitate și precizie, a oferit Milițienilor lui Iohannis un instrument de abuzuri cum n-au avut nici Milițienii lui Ceaușescu. Cînd CCR, sesizată de Avocatul Poporului, a declarat prevederile neconstituționale, liderii PNL, Klaus Iohannnis, Presa Miluită de Guvern, au supus instituția unui linșaj mediatic. Spumele de la gura lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Rareș Bogdan spun totul despre cît de dulce a fost pentru regim dictatura din cele două luni de Stare de urgență. Niște politicieni democrați de adevăratelea ar fi acceptat decizia CCR și, după ce și-a fi cerut scuze românilor pentru exercițiul de abuzuri care au fost contravențiile, ar fi inițiat o anchetă pentru a vedea ce netot a putut produce respectivul document juridic.

E limpede că Starea de urgență le-a plăcut lui Klaus Iohannis și lui Ludovic Orban.
O clipă au împărtășit deliciile lui Nicolae Ceaușescu:
Prezență mediatică deșănțată, absența criticilor din partea presei și a Opoziției, cultul personalității.

Din nenorocire pentru ștabii regimului Iohannis, în jurul României toate țările au ieșit de mult din starea de urgență. Revenirea la normal înseamnă revenirea la democrație. Democrația e grea pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban. Trebuie să fii atent la ce spui și la ce faci, pentru a fi dat la televizor trebuie să faci un minim efort de inteligență, nu mai poți fura cu ochii larg deschiși, nu-ți mai poți pune nepoatele în funcții, nu mai poți comite abuzuri. Dacă n-ar fi fost revenirile din țările din jur, mai mult ca sigur regimul ne-ar fi ținut mai departe închiși în case. Paranoia teroriștilor din decembrie 1989 a avut drept scop să-i țină pe români în case. Ocupați să se apere de teroriștii care existau doar la televizor, românii n-au fost atenți la ce făcea echipa Iliescu. Echipa Iliescu își instala oamenii în întreaga țară. Cînd s-a încheiat Pericolul Terorist, românii au ieșit din case. Și-au descoperit că niște șmecheri le furaseră Revoluția.

Paranoia Coronavirus i-a ținut pe români în case. Ocupați să se apere de Virus, ei n-au fost atenți la ce făcea echipa lui Klaus Iohannis. Cînd vor ieși din case, vor descoperi că niște șmecheri le-au furat democrația.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

46 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și Ludovic Orban sînt disperați la gîndul că se apropie sfîrșitul celor două luni de încălcare a democrației”

  • Gata, s-a votat starea de alerta, dar incepand de luni 18 mai. Pana atunci suntem pe barba noastra in lupta cu virusu.
    Mi se pare mai corect si mai demn asa.. Fiecare responsabil pentru el, FARA a mai implica STATUL in aceasta ecuatie. E o chestiune de libertate.

    #Boicotam Corporatiile

  • Cica animalele de companie sunt benefice la psihic. Daca mai tine mult starea de nestare imi iau un pangolin, ii pun lesa si-l plimb in jurul institutiilor si organelor ca sa le tamaduiesc si pe ele, saracele ca s-au facut de cacao.

    • Vezi că pisica e purtătoare de coronavirus, daca o pui pe piept sau pe umăr ca Barna, ăla ești…

    • Hahaha, animalele domestice sunt bune acum , la scos in aer curat si soare, ele ne scot acum, fara amenda. 🙂

  • Cred ca observati ca am folosit „bombe cu fragmentatie” ca sa fie mai usor de citit si priceput. M-am prostit di tat!

  • S-a dar stare de urgenta 2 si 1/4?. Doar toate se fac „pas cu pas”.

  • De aceea or fi iesit caprele si fructele pozitive la covid? Ha, ha, haaaaa!!!!!!

  • O fi si sars-cov 2 teleghidat prin gps???

  • Oare de ce??? V-am mai spus zilele trecute ca am avut un vis…

  • Graficul la romani este perfectiunea intruchipata. Cred ca s-au folosit integrale, derivate, serii, siruri, probabilitati…..numarul de aur… Dinti de rechin, ce sa mai zicem! Ca de obicei Romania este tara „geniilor”. Au laser performant la marginea capitalei, au batut din palme la CERN cand „particula lui D-zeu” s-a lasat dresata. Si cine crede ca Europa e vai de ea ca nu are armata, dar investeste enorm in acceleratoare de particule si in lasere puternice, doar „pour les fleurs de cucu” (!), sa se afle in treaba de „amorul artei”, e naiv. Are o armata de viespi teleghidate prin GPS. Viespile isi fac cuib pe unde apuca, chiar si intr-o gaura in pamant, sau intr-un colt de buda/privata. Si de la probe in vitro s-a trecut in vivo. Reclame la produse farmaceutice pentru somn am vazut nenumarate, dar nici una pentru a combate somnul.

  • Si dacă motivul nu este deloc “dedulcirea la autocrație” ci un ordin venit mai din adânc. De la cel ce urăște poporul român creștin-ortodox? Niste indivizi santajabili cu dosare penale etc precum Iohannis &co nu cred sa mai aibe.vreo placere la acea “dedulcire de putere” cand ei nu stiu cum să-si scape pielea… Piele pt care sunt in stare sa calce si pe cadavre…
    Dubla măsură in ce privește spatiile publice, mai exact discriminarea bisericilor vizavi de supermarketuri, denotă o prigoană anticrestina cât se poate de evidentă.
    Si atunci, se pune intrebatea: -dacă acești crestini ortodocși sunt o categorie de oameni pașnici de ce sunt prigoniti. De ce nu sunt lăsați sa participe la slujbe si să se impartaseasca?
    Ei bine, la această dilemă ne raspunde Doamna Aspazia Oțel Petrescu in clipul video de pe lincul de dedesubt. Pentru cine nu o cunoaște, sa afle ca dumneaei a răbdat 14 ani de chinuri in temnițele comuniste. Si cu siguranță este o Sfânta careia Dumnezeu i-a dat sa cunoască in profunzime lucrarea diavolului din vremurile actuale.
    De retinut faptul ca la momentul cand aborda subiectul nanoparticulelor, in societate nu se vorbea despre tehnologia 5G actuală, care poate influenta/modifica de la distanta structura ADNului uman pana intr-atat încât să stingă scânteia divină din om.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGeXZj-s3-4
    “Cine are minte, să ia aminte!”

    • Motivu e obișnuirea sclavului cu biciul, până uita de motivațiile superioare din piramida lu Maslow.

  • Ar trebui scuturati si cautati in buzunare „boratorii”, fiindca mare n-ar fi mirarea sa descoperim ca au niscaiva „torsere” de sunt asa „verzi”, iar norodul cade ca mustele bolnav de covid

  • Era sa uit. Inundatii, demolari de constructii ne dau, dar foc? Cum ramane cu focul si cu piromanul? Chiar asa? Cum sa renuntam tocmai la foc cand e vorba despre „creatie”? Maestre va rog nu lesinati! Daca va iau cu izoleta si spun ca aveti covid? Nu e prima data cand uita dumnealui sa spuna ceva de psd, dar nu se stie pana cand il tine, ca nu rezista multa vreme.

  • Nu e voie mici, fripturi, bere….dar la tv paprica ne putem uita fara restrictii?

  • Aveți aici un articol cu idei corecte, corecte politic și idei ticăloase, globaliste, totalitare, neo-naziste, marca Adrian Severin:

    http://www.corectnews.com/politics/pandemismul-ultimul-stadiu-al-globalismului

  • Prevad ca la anu’ toata planeta va trai normal numai la noi va fi stare de alerta urgento-vigilento-alarmista. Si vom fi singurii din lume purtatori de masca. Un adevarat Carnaval de Romania. Romania, mereu surprinzatoare si iremediabil anacronica!

    • Nu ai cum sa traiesti normal cat timp imperialistii capitalisti conduc lumea, inevitabil vei avea parte de tot felul de strambe.

  • Băi geto, am citit cârnatul ăla de i l-ai scris lui Cib, cu ce nenorociri ti s-au intamplat tie si altora de pe lângă tine, pe vremea comunistilor.
    Nu o mai spune mămicule pe aia cu “unchiul care a umblat cu comunistii ca să ia cu forta pamânturile oamenilor pentru colectivă” si-ti povestea ce atrocităti ¨se întâmplau¨ … Ca ăla nu a umblat nici in calitate de victimă, nici de observator international. 😉 😈

    • Mamico, stiu ca unchiul „ăla nu a umblat nici in calitate de victimă, nici de observator international”. Umbla cu pistolul primit de la partid, asezat între hârtiile pe care-i obliga pe oameni sa semneze ca îsi cedau pamânturile „colectivei” de buna voie si nesiliti de el si de comunistii lui! Acuma este mort si o fi ajuns în iad. Trebuie sa-ti spun ca bunicul meu l-a renegat pentru ceea ce a facut si nu a vrut sa-l mai vada niciodata. Noi, nepotii, am aflat foarte târziu care era cauza acelei rupturi…

      • Păi si cu asta te lauzi, geto? Asta pui tu in CV-ul de victimă, că ai avut un unchi torționar??? 😀 😀
        P.S. Nu te mai milogi la Zmău să dea dezmințiri, că ăsta ți-e numele de-acum..in paralel cu celelalte, stai linistit!

        • Nu m-am laudat, femeie! Am aratat ca stiu de la sursa ce crime au facut comunistii! Ce conteaza ca a fost unchiul meu, doar nu am tras eu cu pistolul!
          .
          Ha, ha! Poti sa-mi spui cum vrei, eu sunt barbat dovedit, tu esti femeie, asa cum ai recunoscut tacit într-un moment de slabiciune!
          1-0 pentru mine, draguto!
          .

          • Gresesti grav geto! Nu esti barbat dovedit, uite mai jos ce esti dovedit.. Ia de-aici ce ti-am raspuns atunci cand ai avut revelatia si ramane valabil si acum.
            Nikola a scris:
            Stimată Bâzdâganie, aka geo, in postarea aia in care ”am recunoscut tacit ca sunt femeie”, te făceam p**țar.
            Idiot cum te știm, asa încântat ai fost de găselnița ta, încât nu ți-ai dat seama ca ai acceptat implicit/tacit ca esti..p**țar.
            Acum, nu stiu ce-o fi mai rau..
            Eu chiar nu am nicio problema sa ma consideri femeie, cam ce credeai? Că o să mă tăvălesc pe asfalt de rușine? 
            Spre deosebire de voi, care sunteți in competiție permanentă cu femeile, eu chiar le iubesc..
            Ma gândeam că poate esti într-atât de tembel, încât nu stii ce inseamnă p**țar, si ”face sens”, probabil ca intre voi va spuneti ”prințeso”, sau uatevă.   
            1-0 zici??Keep dreaming, geto!!! 😀 😀

          • Arhivaro, te obosesti degeaba! Ai mai postat trunchiat si altadata, scuteste-ma! Iar din ceea ce ai citat acuma, nu rezulata absolut nimic!
            A+

          • Zici??? Lasa geto, poate ¨rezulata¨ pentru altii..:grin:
            Ba, vad ca a ajuns Zmau sa iti explice ca la prosti si tu tot te faci ca nu-ntelegi:
            TU esti Ifrose!

  • Sunt convins ca remediul pentru „particula lui D-zeu” este incetarea emisiilor „boratorilor”

  • Oare nu se vede cu claritate ca boala asta nu produce imunizare prin infectare si „vindecare”, si ar putea avea efect vreun vaccin, dar nu clasic, ci produs prin inginerie genetica , prin alt mecanism? Toata presa la inceput il curta pe cercetatorul de la Timisoara, apoi brusc au carmit-o si au inceput sa-l ia in ras ca e fost consilier de-al fostului presedinte si ca asa si pe dincolo. Este evident ca s-a primit ordin ca sa nu se faca nici o cercetare si nici un vaccin si nici un tratament, pana nu se implineste „numarul, masa si greutatea”. Sa presupunem ca cercetatorul ar fi o „somitate” (!) si ne-ar minti ori s-ar autoiluziona, si ca ar fi interesat numai de finantare. Dar ce mai conteaza un maruntis de cateva firfirele pentru care maharii nu se ridica din pat, pe langa spagile si miliarde vanturate din buget de ani si ani? Macar Sinedriul sa mimeze ca este interesat de leac pentru covid. Nici nu se sinchisesc, atat sunt de neobrazati si plini de sine. Si le e frica sa avem leac de covid, sau stiu ceva: 1) ca nu au dezlegare la remediu pentru norod; 2) ca simptomele asa zis ale covidului nu sunt de la nici un sars-cov 2, ci sunt produse de altceva, prin alte metode, iar testele sunt de forma, si daca nu s-ar castiga de pe urma lor rapid si masiv, nu neaparat bani, ci „dovezi” de arestare si genocid, nici astea nu se „inventau”. „Particula lui D-zeu” umbla sloboda prin norod ca asa vreau „boratorii”.

  • Pilat si sinedriul au zis ca in stare de alerta au nevoie sa inunde, sa darame… Eu zic sa produca si un cutremur fiindca e usor acum uitandu-ma la cer si ascultand vaietele de pe pamant. Cu alte cuvinte: „fir-ati ai dracului de romani, daca nu va potoliti si nu muriti deschidem ecluzele de la baraje sa varsam potop sa va inecam, dam un cutremur sa vi se darame casele peste voi….!” Si asta fara limita de timp pana va invatati minte.

  • Presa pregateste deja revenirea la starea de urgenta mai abitir cum a fost. Se dau „stiri” din sua si franta (!) ca s-a facut relaxare doua ore si sutasul a vazut ca nu se respecta distanta si hop, a anulat libertatea si a trecut iar la restrictii. Si mai este o dovada: faptul ca poporul cere de trei saptamani sinedriului sa spuna care sunt masurile in relaxare si degeaba, fiindca au facut pe misteriosii pana cand au dat un jaf de stare de alerta mai draconica si absurda decat strarea de urgenta, anormal, cu o zi inainte de a trebui sa intre in vigoare; deci in mod special tardiv ca sa aiba motiv sa spuna ca Parlamentul si psd sunt de vina ca nu merg treburile snur si sa prelungeasca de fapt starea de urgenta in care sutasul sa-si faca iar de cap cu ordonantele militare. Asta arata ca nici nu planuiau „relaxarea” si revenirea la normal, ci prelungirea starii de anormalitate.

    • Presa (marile trusturi) au tot interesul ca „starea de urgenta”, restrangerea de drepturi si libertati, sa se prelungeasca la nesfarsit. Daca o sa te uiti cu atentie pe TV o sa vezi ca 80% sunt reclamele trusturilor farmaceutice. Care mai de care pastile te rezolva de virusi si bacterii.

  • Starea de urgenta convine doar regimurilor politice de tip dictatorial. Daca dna Renate Weber nu ar fi sesizat la CCR neconstitutionalitatea notiunii de stare de alerta, s-ar fi instaurat in tara pe vecie un model dictatorial unic in Europa.
    Ma bucur ca parlamentarii senatori ai tuturor partidelor politice au revenit la viata si la propriu si la figurat muncind cu adevarat si aducand amendamente de bun simt legii starii de alerta redactata in graba ca sa nu spunem la „misto” de guvern si aruncata in procedura de urgenta in gradina parlamentului. Exemplul senatorilor va fi luat si de deputati, astazi.
    Sub mantia expresiilor devenite mantre „spalati-va pe maini” si „stati in casa”, marea majoritate a romanilor au devenit zombi, poti sa le pui si eticheta! Categoria asta noua de bipede nu vede nimic din ce se intampla in jur: cresterea preturilor de trei ori (la produse alimentare de baza, dezinfectanti si mai nou pentru restul tarii, masti), taierea in draci a padurilor, exportul de muncitori necalificati spre Occident, incalcarea pana la anulare a drepturilor si libertatilor cetatenesti.
    Intre timp cohorta de no-name ce are conturi false pe Facebook a inceput aruncatul cu noroi la adresa celor ce nu au simpatii PNL-iste pe toate site-urile ce contin rubrici de comentarii.

    • Cam asa este. S-a incercat un experiment totalitar in Romania, stopat cu greu de CCR si Parlament. Asta ar trebui sa ne puna in garda pentru ce va urma, ca globalistii nu vor slabi presiunea asupra statelor. Toti banii din lume sunt concentrati la ei, au puterea de a darma guverne, de a da lovituri de stat si de a schimba Constitutia, fara prea mare greutate. S-a cam vazut care sunt riscurile. Atacurile la CCR si Constitutie vor continua. Daca priviti la TV o sa vedeti ca nu a mai ramas nimic „romanesc” se difuzeaza doar mesaje globaliste, vanturate de marile trusturi pe tot globul. Cand nu mai auziti si nu mai vedeti nimic romanesc in jur.. lovitura de stat globalista este aproape

  • Ba, eu va garantez ca toata tara stie si pricepe ce se face sub umbrela pretextelor. Chiar si gesturile mici sunt marturie. Sutasul, sinedriul si Pilat ai nostri nu sunt nici macar originali. Cica se face puscarie pentru stranut daca esti parat. Dar macar se dau cei 30 de arginti, sau originalitatea consta in pleasca, moca? Si chestia cu stranutul mai apare in istorie, la regele Soare – Ludovic al XIV-lea- in Franta – sora in ale „democratiei” si „revolutiilor” cu noi. Asta cand stranuta trebui musai sa stranute toata curtea si se ducea vestea din om in om pana la hotarnicul care si el isi stergea nasul. Nu sade bine aici sa spunem si ce mai facea regele Soare si era imitat imediat de slugi, tuse, vanturi…Na ca am spus cate ceva! Dupa cum vedeti fiecare sora cu lucovidul sau.

  • Supararea cea mare a lui Orban este ca nu mai poate da amenzi. Asta este tot ce stie sa faca.
    Starea de alerta este o porcarie, nici o alta tara nu are asa ceva. Sper ca parlamentul sa nu voteze cu ochii inchisi o stare nefireasca.

    • Toti sunt niste politzai.. incepand cu Iohannis.

      • Si dacă motivul nu este deloc „dedulcirea la autocrație” ci un ordin venit mai din adânc. De la cel ce urăște poporul român creștin-ortodox? Niste indivizi santajabili cu dosare penale etc precum Iohannis &co nu cred sa mai aibe.vreo placere la acea „dedulcire de putere” cand ei nu stiu cum să-si scape pielea… Piele pt care sunt in stare sa calce si pe cadavre…
        Dubla măsură in ce privește spatiile publice, mai exact discriminarea bisericilor vizavi de supermarketuri, denotă o prigoană anticrestina cât se poate de evidentă.
        Si atunci, se pune intrebatea: -dacă acești crestini ortodocși sunt o categorie de oameni pașnici de ce sunt prigoniti. De ce nu sunt lăsați sa participe la slujbe si să se impartaseasca?
        Ei bine, la această dilemă ne raspunde Doamna Aspazia Oțel Petrescu in clipul video de pe lincul de dedesubt. Pentru cine nu o cunoaște, sa afle ca dumneaei a răbdat 14 ani de chinuri in temnițele comuniste. Si cu siguranță este o Sfânta careia Dumnezeu i-a dat sa cunoască in profunzime lucrarea diavolului din vremurile actuale.
        De retinut faptul ca la momentul cand aborda subiectul nanoparticulelor, in societate nu se vorbea despre tehnologia 5G actuală, care poate influenta/modifica de la distanta structura ADNului uman pana intr-atat încât să stingă scânteia divină din om.
        https://www.youtube.com/watch?v=ZGeXZj-s3-4
        „Cine are minte, să ia aminte!”

        • Pai este un ordin venit mai adanc.. Iohannis a fost santajat cu dosare. In prezent e doar un pion.
          Biserica nu face parte din planurile globalistilor, religia fiind considerata periculoasa pentru constiinta de sine a omului, bisericile urmand a fi desfiintate. Si, da, oamenii trebuie adusi la sapa de lemn astfel incat sa ceara singuri cipul. Altfel, pe cine deranja traiul lor mizer de subzistenta, de 300 de euro pe luna si un mers la biserica duminica ???? Think about it
          Fara frica si infometare omul nu ajunge sa se inchine FIAREI !!!

  • Buna ziua
    Va urmaresc zilnic
    V-aș ruga sa permiteti zoom pe text
    Multumesc

  • O sa vina si vremea scadentei!
    Sica mandolina si Bisisica Ralu nu sunt in stare sa conduca bicicleta ,apai tara!
    Dulapul mac-mac nu stie decat doua lucruri: sa distruga psd si sa se spele pe maini.E bine pentru el.Se ferestte de hepatita!
    Desis Batistuta varful de lance al atacului nationalei liberale vrea sa spumege pocalul doar cand nu-i convine!Ar trebui sa remarcati ca a devenit un politruc sadea!

    Dincolo liniste si pace! Toti asteapta sa treaca timpul sa scada procentul de la sine!

    Oare cat o fi acum procentul ? Sa. Stim de la cat plecam in democratie!

  • Am vazut si eu cum zbiera asta seară la TV Oreste… Parcă era posedat!!! Hoții, hoții! Injura CCR, ciuma roșie. Facea trimiteri si la cele zece porunci. Tare disperat. Se pare ca in unitate e agitatie mare…

  • Cateva observatii :
    1. Sunt niste articole stiintifice straine (deci carora putin le pasa de ciorba noastra cu PSD- PNL – Orban – Iohannis), care analizeaza toate tarile cu date cat de cat de incredere si care zica ca in majoritatea tarilor epidemia se stinge in timp ce la noi nu. La noi nu scad cazurile probabil din cauza „flattening the curve” – masurilor de distantare sociala luate prea devreme, care nu au permis celor infectabili sa se infecteze inca. Intr-unul, Romania e clasata la „needs to take action” (de ex. aici https://www.endcoronavirus.org/countries?fbclid=IwAR37oa_Lp3ltphgwbq08cvLfBMd0IRmo9jCd4DbTt_CKRCYcKxXcxRMpLfU). Sigur asta e platit de SRI
    2. Eu nu inteleg ideea de baza: daca Orban-Iohannis se simte bine in starea de urgenta, de ce nu manipuleaza grosolan numerele (ca tot au fost acuzati de asta) si continua cu starea de urgenta? Se mai sacrificau 1 2 ministri mai sanatosi, luau Covid-ul continua tripleta Rafila – Cercel – Arafat sa isi puna cenusa in cap si mai puteau sa o tina inca niste luni bune. Sau si mai bine: incurajau discret medicii sa isi dea demisia. Va dati seama ce circ era daca era diagnosticat Vela cu Covid. Nici macar nu trebuia sa fie bolnav, doar diagnosticat ….
    3. Alte tari asa mai la limita democratiei au inchis ziare. Sau mai simplu: au declarat ca au nevoie de bani la buget sa combata epidemia, si-au adus aminte ca publicatiile ne-prietene au datorii si le-au executat fiscal. La noi?

    Cred ca scrieti impotriva guvernului nu din convingere, ci pentru ca nu ar citi nimeni daca ati critica un partid uitat de lume gen PLUS sau PMP… Si cred ca pe termen lung exista consecinte… Cum ar fi

    Toti politicieni vorbesc despre relansarea economiei. In Romania, in care toata lumea a declarat ca clasa politica e corupta si incapabila, deci nu poate sa administreze tara, taxele sunt la un nivel foarte jos. Toate (si subliniez toate) partidele au propus politici de scaderi de taxe. Practic statul e spectator la economie. Cu ce bani sa reporneasca economia? Statul (si nu ma refer la guvernul politic) poate sa dea lege sa opreasca economia si apoi sa elimine legea, sperand ca va reporni singura. Intrebarea care ma roade: care este rolul presei in scaderea increderii cetatenilor in capacitatea administrativa a statului, astfel incat toate guvernele au aruncat economia complet in bratele privatilor si acum stam si nu putem decat sa ne uitam ?

    • La romani graficu nu e de incredere pentru ca au testat foarte putin pana acu 2-3 zile.. deci n-ai ce cazuri sa ai in plus daca testezi numai cum si cand ai chef.. Daca se apuca de testat serios prin tyziganie, curba va urca la cer.. altfel va ramane intr-un lung platou.. de 200-300 cazuri pe zi plus/minus 50 cazuri.

      • Asa e,daca testezi prin sate,si testezi in masa ai sute de mii de cazuri de infectari reale eu nu cred ca sunt numai 16 000 de cazuri,poate pe putin 500 000 de cazuri de infectati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *