Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Raed Arafat nu e în România un simplu secretar de stat în MAI. E președintele Republicii Autonome Raed Arafat!

Vineri, 11 martie 2022, ora 6.30.
Presa independentă publică următoarea știre:

„Un grup de lucru creat de Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), la care s-a alăturat și Guvernul României, împreună cu CNA și mai multe ONG-uri, pregătește o platformă informatică, ce va scana presa online, dar și bloguri și rețele sociale, pentru a găsi «fake news», surse de dezinformare și propagandă în contextul conflictului din Ucraina, conform informațiilor Profit.ro. Echipa de comunicare a Guvernului a cerut departamentelor de relații publice din toate ministerele, într-un mesaj comun transmis pe e-mail (detalii mai jos), să desemneze cîte un reprezentant în grupul de lucru și să vină, pînă vineri, 11 martie, cu observații pe narativele și cuvinte cheie incluse în motoarele de căutare și în parametrii de analiză.”

Lideri de opinie, lideri politici iau foc. Inițiativa se înscrie în seria de lovituri date de regimul Klaus Iohannis libertății individuale. Începute în Pandemie, continuate cu brio în război. A fost mai întîi apariția în presă a Proiectului de lege privind Situația de criză stare, excepțională absentă din Constituție, declarată de CSAT fără consultarea Parlamentului.

A urmat sancționarea abuzivă de către CNA a postului de radio Gold FM pe motiv că s-a abătut de la clișeele propagandei de război impuse de regimul Iohannis întregi prese, respectate doar de presa rechiziționată. Puncte de vedere originale despre Războiul din Ucraina au fost acuzate drept expresii ale propagandei rusești. Atacul la libertatea de expresie era neîndoielnic. Cîtă vreme în România n-a fost declarată starea de asediu, care să interzică explicit opiniile pro Rusia în Războiul din Ucraina, orice interdicție din partea statului e ilegală. Evident, nimeni din România normală la cap nu se va apuca să sprijine agresiunea unui stat mare împotriva unui stat mic, dar mai ales încălcarea gravă a dreptului internațional. Asta nu înseamnă însă că, în absența unei legi, e legală interzicerea propagandei proPutin. Jurnaliștii independenți refuză însă în oglindirea acestui război adevărurile de-a gata oferite de regimul Iohannis. Ei își exercită dreptul democratic de a pune întrebări, de a verifica informațiile parvenite din alte părți. Nu de alta, dar principala armă a democrației în război cu Autocrația e chiar democrația. Interzicînd diversitatea opiniilor, cenzurînd tot ce dă curs gîndirii libere, impunînd adevărurile de-a gata în ceea ce se numește Războiul cu Dictatura regimurile democratice se identifică cu regimurile dictatoriale.

A venit inițiativa înființării unui Grup de lucru.
Grupul de lucru era anunțat ca un Comandament care avea drept sarcină monitorizarea de tip securistic a presei online, a rețelelor sociale, a blogurilor pentru depistarea a ceea ce conducătorii Grupului considerau cu de la sine putere fake news-uri, „surse de dezinformare și propagandă în contextul conflictului din Ucraina”.

Pe drept cuvînt, presa a reacționat viguros la această nouă tentativă de a folosi războiul din Ucraina ca pretext pentru înlocuirea Dictaturii Sanitare cu Dictatura Militară. Extraordinara presiune a opiniei publice a obligat Guvernul să reacționeze. La ora 11.38, purtătorul de cuvînt al Guvenrului Dan Cărbunaru, a declarat:

„Și, pentru că vorbim despre iniţiative ale societăţii civile, într-o perioadă în care vedem circulînd ştiri false şi sunt în derulare activităţi de dezinformare, pentru că au fost prezentate în spaţiul public în dimineaţa acestei zile o serie de astfel de iniţiative, pot să vă spun că, în privinţa acestor iniţiative de combatere a efectelor ştirilor false şi dezinformării, pot să fac următoarele precizări: în primul rînd, aşa cum Guvernul României a repetat de fiecare dată cînd a fost necesar, susţine libertatea de exprimare şi dreptul la informare corectă a cetăţenilor. Orice iniţiativă care vine din zona societăţii civile şi care are ca scop combaterea dezinformării în spaţiul public reprezintă contribuţii, proiecte care ajută practic accesul opiniei publice la informaţii reale în timp util. Dar Guvernul României respinge orice formă de cenzură, orice formă de îngrădire a liberei exprimări şi susţine orice iniţiativă care contribuie şi respectă nevoia de informare a publicului în condiţiile legii şi literei şi spiritului Constituţiei României. Atît am avut să vă spun deocamdată.”

Din cîte se vede Guvernul o scaldă. Ca și în cazul Legii privind situația de Criză nu mi se spune nimic sigur, nimic concret. Doar bla-blauri despre libertatea de expresie.
Dezvăluirea privind monitorizarea securistică a presei obliga pe purtătorul de cuvînt să lămurească public o serie de chestiuni cum ar fi:

  1. a) Se pregătește sau nu respectiva platformă informatică destinată delațiunilor din domeniul presei?
  2. b) E adevărat că echipa de comunicare a Guvernului a cerut ministerelor desemnarea a cîte unui cenzor?
  3. c) A cerut Echipa de comunicare ministerelor observații privind narativele și cuvintele cheie, între care se numărau cuvintele corupție, corupt, afacere necurată?

Guvernul a evitat să răspundă la aceste întrebări. Ceea ce înseamnă, ca și în cazul Legii situației de Criză, că inițiativa aparține Guvernului și că ea merge mai departe, deși a fost violent contestată.

Cea mai importantă chestiune ridicată de inițiativă se referă la precizarea că Grupul de Lucru e creat de Departamentul pentru Situații de Urgență , condus de Raed Arafat. Grupul urmează să se subordoneze DSU.

Departamentul pentru Situații de Urgență aparține Ministerului Afacerilor Interne. Conducătorul DSU e Raed Arafat, secretar de stat în MAI. DSU se ocupă cu gestionarea situațiilor de urgență.
Între preocupările legale ale DSU nu intră monitorizarea presei și cu atît mai mult descoperirea fake news-urilor.

Guvernul ar fi trebuit să răspundă astfel la următoarele întrebări:

  • a) Crearea Grupului de lucru e o inițiativă personală a lui Raed Arafat sau o sarcină dată de ministrul de Interne despre care știe premierul?
  • b) Dacă e o inițiativă personală, a informat Raed Arafat despre ea pe ministrul de Interne și pe premier.
  • c) Dacă n-a informat, de ce n-a fost pus la punct pînă acum public Raed Arafat pentru situația grea în care a pus Guvernul?
  • d) Dacă i s-a dat sarcina, care au fost argumentele pentru care un asemenea Grup urmează să lucreze sub comanda lui Raed Arafat?

Toate aceste întrebări sînt retorice.
Ele pleacă de la premisa că, într-un stat de drept, Raed Arafat e doar ceea ce scrie în organigrama MAE: secretar de stat.

Așa cum s-a văzut însă și din Pandemie, Raed Arafat nu e secretar de stat în MAI.
E președintele Republicii Autonome Raed Arafat!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

52 comentarii pentru articolul „Raed Arafat nu e în România un simplu secretar de stat în MAI. E președintele Republicii Autonome Raed Arafat!”

  • Domnu Cristoiu, Raed Arafat a fost pus acolo, este de paravan, atunci când a fost pus secretar de stat, una din persoanele care i-a făcut lobby este sora unui ofițer SRI, una din multele persoane, deci este calr cine l-a pus acolo, acum execută ordiinele celor care l-au promovat. Interesant este de ce? mai ales că face parte dintr-un plan global, iar cei de la SRI fac ce li se spune de stăpâni planetei. Câdn se v-a termina v-a dispare pe un vapor cu oi sau îl vor sinucide. Sper ca mesajul să ajugă la dv, făsă să se bage vreun Cerber sau STSul. Vă pot spune cu mult mai multe, dacă citiți mesajul….

  • Buna seara,
    Am citit,am aflat ca au sanctionat si GOLD FM,au interzis aiurea si un website aktual24.ro.
    Sper ca v-ati lamurit de intentiile acestor oameni.E vorba de toata presa aici.
    Cat despre „presa oficiala” si televiziuni „s-au pompat” foarte multi bani publici cu care statul a cumparat tacerea acestora si si-a „desfasurat” razboiul hibrid/razboiul psihologic/razboiul informational asta ca sa spun lucrurilor „pe nume”.
    Cat despre acest personaj raed arafat,interesant e altceva.deja se stie ca e „supusul reginei” ca e mi6,adica lucrurile sunt publice,la vedere,nu mai e nici un secret.
    Interesant e cand a fost „plantata” aceasta „conserva” in Romania.In 1981.Pe vremea lui Ceausescu.asa scrie pe wikipedia de el.Ca a venit la 17 ani,a emigrat in Romania,repet,la 17 ani,pe vremea lui Ceausescu,in 1981,s-a stabilit la Pitesti,a inceput sa sa invete lb romana.Banuiesc ca era vremea „schimburilor culturale”…si banuiesc ca fosta securitate e bagata pana in gat in treaba asta…”Raed Arafat (n. 24 mai 1964, Damasc, Siria) este un medic român de origine arabo-palestiniană, născut în Siria, specializat în anestezie-terapie intensivă. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani (în 1981) a emigrat în România”
    Apoi ar trebui sa va intrebati cum acest arafat asa ca o „floare” fondeaza imediat adica in 1990 smurd,adica omul avea vreo 26 ani…si imediat…de unde bani….plus ca ultimul lucru de care avea nevoie Romania atunci era o caterinca de serviciu de „urgenta”
    https://en.wikipedia.org/wiki/SMURD
    Ce as mai putea spune….cum se finanteaza acest smurd….din ce am inteles functioneaza ca o fundatie finantata din bani publici
    Din ce am studiat e foarte posibil ca acest arafat sa fie bagat pana in gat si cu americanii.
    Ca sa inchei,aceste initiative denota disperarea unor oameni.
    A venit „scadenta”,Romania e in faliment si probabil va incepe „macelul” intre ei.
    Au fost doua stiri in media care au trecut neobservate.Bulgaria si Serbia isi fac stocuri de cereale sau cam asa ceva.Unii mai prevazatori se pregatesc deja de foametea ce va urma,e legata foametea de razboiul de langa noi,daca rusii si ucrainienii nu vor mai cultiva cereale…cam rau de tot va fi din ce am citit.
    Seara Buna.

  • Hai sa presupunem ca Arafat (sau oricine altcineva) ar face liste. Ce-ar face cu listele alea ? In justitie nu le poate folosi. Nimeni nu poate fi tras la raspundere pe baza vreunei astfel de „investigatii”. Deci … ce face cu listele alea ?

    Totusi, n-ar fi cazul sa aflam si noi cine-ar fi acei cetateni minune care-ar duce Romania pe cele mai inalte culmi ale democratiei si bunastrarii ? De acord : jos Iohannis, jos Arafat, jos care mai e pe acolo. Sus … cine ?

    • In care justitie nu le poate folosi? In aia din Ro? Pai ce, noi avem justitie? Doamne, sfanta naivitate!

      • Eu cred că nu este naivitate, este rea-credinta. Ce spune el suna la fel cu teoria „și ce dacă vor să ne urmărească telefoanele, ce să-mi facă mie, nu am nimic de ascuns”. Nu e vorba de ascuns, e vorba despre libertate. Așa și cu listele, nu trebuie sa existe și punct. Nu mai are relevanță nimic mai departe de asta. E vorba că nu trebuie sa existe nici un fel de liste. Că așa și comuniștii au urmărit și oameni care nu aveau nimic de ascuns, dar nimeni nu a găsit că ar fi fost firesc.
        Știm foarte bine că dacă nu se folosesc in justiție pot fi folosite in alte feluri și nu e vorba de naivitate, ci de a ne face că nu înțelegem gravitatea unui astfel de demers.

        • Corect. Deci, ramane cum am stabilit. Listele sunt deja facute. Traiasca infratirea-ntre picioare si lupta pentru pace!

  • Daca dupa peste 2000 de ani de evolutie, omenirea a alunecat urgent in doar 2 ani in epoca psihopupu, nu vi se pare ca tot ce credeam noi ca se cheama civilizatie e doar un castel de carti de joc cladit pe nisipuri miscatoare? Intreb pentru un prieten.

    • A fost si mai rau, doar ca acum vedem pe pielea noastra. Epoca psihopupu e permanenta, din cand in cand mai trec unii la psihopupu acuti.

      • Acum ii inteleg pe baietii din tribul ala care isi primeste oaspetii pe insula lor cu ploaie de sageti otravite. Si culmea, lumea i-a lasat in pace. Le-or fi zis zeii lor sa nu se amestece cu psihopatii „civilizati”. Regret ca nu m-am nascut acolo, sa fi umblat in ciuru’ gol, cu pene-n cap si cu arcul toata ziua dupa mistreti si pasarele, fara TV, internet, aifoane si smartfoane si alte balarii moderne. Aia chiar cred ca sunt fericiti. Si nici Covid n-au avut!

  • Sa fie oare un hei rupism autohton de factura damboviteana de nuanta vadit unui stat de tip pasalac sau colonie, oricum acest proiect de lege cu Raed Arafat in frunte este un indiciu ca Anca Alexandrescu chiar este o persona de buna credinta care in emisiunea Culisele Statului Paralel avea dreptate cand ne informa ca decidentii politici au dat dispozitiei institutiilor de forta a statului sa se intocmeasca liste cu cetateni romani indizerabili politicienilor, o fi asta democratie sau inceputul unei dicataturi comuniste de tip woke !?
    Sau poate ca politicienii nostri au inceputa sa oficializeze politica pumnului in gura in detrimentul dreptului Constitutional privind libertatea de exprimare, te intrebi de ce mai avem Institutia Avocatului Poporului sau si acel personaj este santajabil !?!>

  • Cine e cu noi striga Mafiaaaa!!!!

  • E noapte, visez ca sunt invitat la o conferinta de catre Presedinte in care ma intreaba daca am vreo solutie pentru razboiul din Ucraina. Am, ii spun, il trimitem pe dl Arafat (Comandantul Actiunii) cu chitantierul in zona si il punem sa-i amendeze pe toti soldatii rusi si ucraineni ca nu poarta masca si nu pastreaza distantarea sociala si nu le pasa de viata si siguranta semenilor. Sigur, de groaza amenzilor, aia se vor raspandi ca potarnichile. Rezolvat problema. Ah, a sunat ceasul si m-am trezit. Ce cosmar!

  • Deci, jos Arafat, jos Iohannis. In regula. Cine-i pregatit pentru „sus” ? E o intrebare legitima. Cine-i cetateanul care va elibera Romania de teroarea globalista ?

  • Domnu’ Cristoiu,

    Fake-new-urile sunt lansate pe piata fix de Putere pentru ca apoi sa „justifice” legile lor restrictive.
    Asa functioneaza „sistemul” asta cu legile „justificate” prin „evenimente”. Se arunca petarda in stanga ca sa oblige lumea la dreapta!…

  • Doar intreb, intra in atributiile DSU asa ceva? Stiu ca avem un minister care se numeste chiar „Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale”.
    Nu de alta, dar incercand sa faci de toate, risti sa nu mai fii in stare sa faci nimic bine. Mai bine s-ar mai antrena pe ce au de facut conform atributiilor ca e loc de mai bine in orice, ca s-o spun frumos. In plus, dar cu asta am inceput sa fim obisnuiti, daca preia un departament din MAI si asta suna a actiune politieneasca.

  • Eu zic să ne calmăm și să nu le dăm apă la moară celor care vor să pună zăgaz la ce scoatem pe gură! Să punem problema care ne doare în cuvinte aspre, dar civilizate! Cu cât suntem mai mulți care le spunem că greșesc, celor care greșesc, poate îi trezim și-i scoatem din bula lor de confort nemeritat! Vor să conducă, să dirijeze o țară, să pună osul la treabă! Nu știu ce să facă, să se retragă! Nu e nicio rușine să spui că nu mai ai soluții. Să nu te crezi tu deținătorul adevărului absolut. Chiar dacă doar mama ta îți va aprecia gestul, pentru că te cunoaște cel mai bine, eu una voi aprecia oamenii după fapte. O faptă nobilă e și plecarea dintr-o funcție. Hai, valea tuturor celor care s-u compromis definitiv luând măsuri aberante în cei doi ani de pandemie. Am fost dintre cei ascultători și manipulați! Cât mai am de trăit voi fi mai restrictivă în a accepta chiar orice măgărie în numele toleranței specific umană.

  • Dl Cristoiu ,nu trebuie ca statul sa filtreze comentariile pro sau contra,deja presa care scrie dirijat, televiziunile dirijate si ele vor vorbi singure ,ei vor asculta,ei vor scrie ei vor citi,deja s-a ajuns la saturatie la intoxicare ,la otravirea cugetului si a mintii,la fel a fost si cu covidul la fel si acum ,cum deschizi TV numai morti, raniti, orori de razboi,cum citesti vreun ziar numai morti ,raniti, orori inclusiv la rubrici mondene,sport.Solutia e simpla,canale de filme,discovery,ziare pauza,si e la indemana tuturor,altceva nu vad ce putem face decat sa evitam intrarea cu mintea si subconstientul in razboi, in moarte, ce va fi asta va fi, nici cei ce scriu nici cei ce citesc nu pot schimba ceva sau face ceva la ceea ce se intampla.Daca presa e aservita nu vad cum ne-am putea opune restrictiilor si dictaturii camuflate ce poate sa devina ceva real.Cum ne-am obisnuit cu COVID asa ne vom obisnui si cu starea de razboi dupa ceva vreme,cand oamenii isi vor da seama ca imaginile si stirile despre razboi le fac un mare rau.

  • Ce vrea guvernul? Ce vor partidele?
    Trebuie să fi total iresponsabil să sufoci presa autohtonă, așa cum e ea, și să-ți faci un instrument de propagandă format din ONG-uri finanțate din străinătate, adik să lași libere doar voceile și interesele străinilor să vorbescă pentru România. Ce draq e asta? Chiar ne vindem țara cu totul?
    *
    Maestre, nu toate statele își retrag investițiile din Rusia. Franța a anunțat nu numai că nu și le retrage dar chiar le mărește în locul lăsat liber de concurență.
    Asta înseamnă că nu toate statele din UE și NATO urmează ordinele date de America.
    Mai înseamnă că încă este loc de înțelegeri, de taratative ca acest conflict să de termine cât mai repede.

    • „…nu toate statele își retrag investițiile din Rusia. Franța a anunțat nu numai că nu și le retrage dar chiar le mărește în locul lăsat liber de concurență.”
      F A L S !!!
      Da-mi un link spentru stirea asta nemaistiuta pe care ai enuntat-o mai sus, te rog.

        • Esti rau. Acum geo se va duce si-si va mai face un booster, doar-doar ii va trece supararea. Asa ceva!

          • @cib
            Ca sa nu mai ai cosmaruri, iti recomand trainingul autogen Schultz inainte de fiecare culcare. O sa te ajute, tine-ma la curent, ramin la dispozitia ta daca ai nelamuriri.

          • @geo
            Draga, cursurile astea sunt pentru trotinetisti epilati la gleznutze. Nu tin la un bosorog harsit, asa cum sunt eu. Asa ca, muta masa la botanisti!

          • Cib, esti prost informat. Tocmai pentru ca esti un bosorog harsit ti-ar prinde foarte bine. Informeaza-te si incearca! Vorbesc foarte serios.

          • @geo
            Draga, daca tu iti mai faci un booster, eu sunt fericit. Si tu esti responsabil si corect. Ce ti-ai si mi-as putea dori mai mult de la viata? BTW, se mai foloseste limba franceza in Hexagon sau tot in araba va intelegeti p-acolo?

          • Comme d’hab… harsit si nesuferit… :mrgreen:
            A+

          • @geo
            Draga mea geo, la voi acolo dora e nume de baiat sau nu mai stii nici tu ce si cum cu fluidele alea nenorocite. Allons enfants de la…!

          • Ar trebui sa fie ilegal sa va vorbiti asa daca nu sunteti casatoriti. 🙂

          • @spicy
            Ha, ha, good one! Doamne, inca un om cu umor. Suntem aproape salvati!

        • @Eu
          Din articol nu reiese ca afirmatia Adrianei cum ca „Franța a anunțat nu numai că nu și le retrage dar chiar le mărește în locul lăsat liber de concurență.” ar fi adevarata.

    • E mare diferenta intre a spune „Franța a anunțat nu numai că nu și le retrage dar chiar le mărește în locul lăsat liber de concurență” si o declaratie a cuiva de la Renault pe bloomberg care spune ca se tem de expropriere/nationalizare, practic confiscare, fapt pentru care nu rup oficial legaturile. Cele trei fabrici sunt oricum inchise sau stau degeaba pentru ca furnizorii nu prea au ce sa le livreze.
      De unde „le mărește în locul lăsat liber de concurență?”. Nu mai risca nimeni sa faca nici un chiosc de vandut pufuleti acolo in vremurile astea.

      • De unde stii? Lumea nu a inceput si nici nu s-a terminat cu UE sau SUA. China, India, etc, cred ca-si freaca palmele de bucurie ca pot intra pe o mare piata parasita de occident. Ca sa nu mai vorbim ca acum au acces la resurse mai ieftine (ca rusii le vor da mai ieftin fiindca au nevoie de mangoti). La final UE si SUA vor pierde economic daca ASIA renunta la dolar si ii baga in ecuatie si pe aia din Golf. E cu dus-intors. Cineva la Washington nu si-a facut lectiile. Asculta-l pe FOX ca stie ce zice, e de la mama lor de acasa. Daca BRICS renunta la dolar, America va deveni irelevanta in ecuatia mondiala. Si daca America pica, toate potaile le vor sari la gat. Asa se procedeaza in natura. Regele a murit, traiasca Regele. Mie mi se rupe, ca noi oricum suntem potaia de la caruta. E vorba ca cine are stomacul si genunchii mai tari, ala va conduce lumea. E meci mare si e interesant. Traiasca sahul si mai ales GO-ul!

  • Nu l am inghitit pe Dl. Basescu, dar un lucru bun a vrut sa faca, sa ne scape de Arafat. Culmea ca l a aparat cam toata lumea inclusiv PSD. Acum nici nu mai sti care partid doreste sa faca ceva si pentru noi. Sau noi nu contam!

  • NIMENI NU E VESNIC. CU CAT TE CATARI MAI SUS, CU ATAT CADEREA VA FI MAI DUREROASA. MUSULMANUL ASTA BLESTEMAT ESTE UN POPONAUT SI TOATA LUMEA SE FACE CA NU STIE, CA NU CONTEAZA, CA NU E IMPORTANT. EU SUNT RUS, TRAITOR IN ROMANIA. DE FIECARE DATA CAND II VAD MUTRA LUI ARAFAT PE LA TV, SCHIMB POSTUL. CRED CA NU MA OBLIGA NIMENI SA II RECUNOSC EXISTENTA. EL A CAPATAT IMPORTANTA PENTRU CA SLUJESTE INTERESULUI DE A FACE BANI…BANI MULTI PENTRU ION TIRIAC..
    RAED ARAFAT NU ESTE UN OM VIU, ESTE O MORTACIUNE, FOLOSITA DE O GRUPARE INFRACTIONALA, DIN CARE NU LIPSESTE DAN VOICULESCU SI ION TIRIAC…DAR ESTE OCROTIT DE CARMEN IOHANNIS CARE SI-A AVUT MAMA INGRIJITA SI SUFLATA IN KKKUR LA TG MURES DE ARAFAT…ASA CA UMFLATI-L PE ARAFAT CA ORI CADE IN CAP, ORI CRAPA CA UN BALON…
    RAED ARAFAT ESTE O SURCICA IN VIATA ROMANIEI…IA FOC SINGURA! SCUIPATI PE GUNOI? PERFECT..

    • Eu imi doresc ca dl Arafat sau macar dna K sa ajunga pe jiltul de la Cotroceni. Asta s-ar numi extazul, apoteoza si epifania neamului. Fiecare neam isi merita conducatorii!

  • Globalizarea a expirat.
    era clara treaba inca cu mult inainte de manifestarea ‘pandemiei de covid’

    Nivelul superior al Globalizarii este Unificarea.

    acum noi traim…nasterea Unificarii, adica a procesului prin care ‘globalizarea’ se desavarseste.
    prin urmare…nici vorba de un regres al Globalizarii!, nu nu, ci de oridicare a acesteia pe culmile desavarsirii.

    Unificarea este ultimul nivel al ‘globalizarii’, al manifestarii ca un Intreg a Civilizatiei.

    pe cind Globalizarea e o manifestare macro, si ea a unificat deja! dinamici la nivel macro, Unificarea se manifesta la nivel micro.
    prin urmare…vechile sate vor deveni noile state, mai exact urmeaza sa se manifeste satele-metropole care sint si metropolele-stat.

    ‘statul’ era prea mic, …si daia s-a manifestat Globalizarea,
    iar acum ‘statul’ e prea mare, si daia se manifesta Unificarea.

    Unitatea, Esenta, pe vremea Unificarii este Metropola, Megapolisul,
    ea e ‘noul sat’, insa tot ea e…’nou stat’

    ‘statul’ creca…n-a prea avut noroc in viata ( vorba vine, ca daca ‘statul’ s-a suprapus peste ‘neam’…va avea ‘viata lunga’ ) :)),
    ba a fost prea mic, ba, iata, e prea mare:))))

    in curind, sa ai pasaport de…spre ex Brasov, …sau Cluj va fi mai important decit sa ai pasaport de Romania.
    asta e faza tare de tot de tot de tot.
    de ce?
    pai pentru simplul fapt ca Revolutia Mondiala va produce efecte, si unele metropole vor lua avant, inserind in propriile dinamici Metamorfoza,
    adica se vor primeni rapid, adoptind ‘noutatile Vremurilor’, isi vor innoi Temeliile, digitalizarea plenara si maniefstarea ‘inteligentei artificiale’ in ecuatia de miscare a Megapolisurilor urmand sa faca… Diferenta, in mod fundamental, insa mai ales capital.

    deci nu inspre ‘producerea patrunjelului…fiecare in tara lui’ ne indreptam, ci inspre producerea lui in fiecare Megapolis…se arata a fi Calea

    Globalizarea a murit,…cintati-i de ingropaciune, barim asa se pricepe mai cu talent ‘starea Vremurilor’
    e vremea Unificarii!
    adica…e vremea ‘globalizarii’ pina dincolo de prasele’!, adica…pina la Nivelul Cuantic.

    astea sint Vremurile Maestrilor, astea sint vremuri de Granita, astea sint Vremurile Marii Revolutii, a Metamorfozei, proces unic in Dinamica Civilizatiilor, care te poarta de la Natural la Artificial.

    ( doar cei care rezista vor fi declarati in mod absolut Produse Naturale :))) )

    Maestre,…nu mai am io timp sa scriu, si creca e bine pentru blog, ca altfel l-as fi umplut cu…povesti :)))

  • Palanetul romanesc devine American Pie.
    Frica indusa genereaza taxa de protectie,ca la smardoi ,adica bani,cash,dolari…

  • Un personaj neales de nimeni dintre noi constat că e disperat de băgare în seamă și dorește cu totdinadinsul să ocupe prima știre a zilei, eventual să fie omul zilei! Nu știu cine-i suflă în pânze indiferent de situație sau conjunctură. Treaba care și-o asumă nu e în fișa postului și apoi e plătit de neamul ăsta pentru altceva.
    Să cenzurezi gândirea omului, știrile și postările e deja prea mult. Dacă cei îndreptățiți ar avea o comunicare: spontană, clară, coerentă și corectă dpv al exigențelor limbii și gramaticii românești nu ar fi nicio conversație, expresie sau propoziție clasificată drept știre falsă sau proputinistă cum i se zice mai nou.
    Glumele și bancurile nu erau cenzurate nici înainte de dec 89, ne-am trezit acum?!

  • Comentariul dvs asteapta sa fie moderat….

  • impotriva stirilor false se lupta cu…zeci de ani inainte ca aceste stiri sa se manifeste.
    asa se face!
    acu’ daca asa se face, aia e.

    cum sa te apuci sa demontezi stiri false…dupa! ce acestea s-au manifestat?! :)))))

    pai…pina si cetatenilor care se nasc intr un neam li se poarta grija, in mod intelept, …inainte! ca ei sa se nasca.
    ce sa mai faci, nenica, dupa! ce s-au nascut.
    daca ti s-a nascut un castravete in gradina, …cum sa l mai dai, nenica, pe brazda, astfel incat el sa devina…morcov, sau rosie :))))

    prin urmare…chiar si atunci cind nu! te proecupi cu ce-ti va rasari prin neam, …rasara ce-o vrea!, chiar si in cazul asta, o minima abordare inteleapta ar permite manifestarea libera a ‘neamului’!, cu ce are el in gradina!, ca….Natura a insamantat ea singurica SI seminte care sint de folos vremurilor.
    mai simplu:
    daca oricum n-ati facut mai nimic in ‘campaniile de insamantare a Neamului’, barim lasati semintele insamantate de Natura sa se! manifeste, ca…au in ele Potentialul potrivit:)))

    deci…nimic mai demn de luat in seama decit lasarea libera a presei!
    mai mult!, …ar trebui catalizata!, in stil Non, dar cam asa s-ar cuveni, sa fie catalizata, pentru ca…fix atunci cind nu mai stii incotro s-o apuci…te indrepti spre Cale, sa vezi incotro merge ea!, iar cea mai simpla cale de a identifica cum se manifesta Calea este…sa potentezi exprimarile Natutrale si dupaia …sa le asculti tacerea.

    astea sint vremuri de Granita. mai inainte de a face un pas, Guvernul si…toate celelalte institutii din tara asta ar trebui sa stie ca potentialul pe care pasul ala il poarta e, pe vremurile astea, cu totul si cu totul special,
    uite acusica se intoarce impotriva ta!, brusc!

    pe vremurile astea se merge…in soapta. cu o asa mare grija trebuie tratat fiecare pas pe care l face…tara, neamul, si toti ceilalti, absolut toti, pentru ca ‘punerea la indoiala’ se maniefsta plenar pe vremurile astea.

    rezumat: atunci cin Guvernul…sau altcineva…cenzureaza presa, demersul poate fi echivalat cu…baterea, cu talent, a unui piron in crestetul capului.

    insa daca asta e dorinta Guvernului….Succes!, nenica.

  • Intrebari retorice. E bine ca sunt formulate, dar nu vor avea raspuns. Se merge inainte, exista scenariu, astia sunt actorii, Iohanis, Arafat, Ciolacu, Catu. Cenzura exista pe presa, se va face si pe retele. Titul se pregateste inainte cu un anunt declansator de panica, si noi vom accepta varianta care le convine. La benzina nu va fi 11 lei, ci cu masurile luate acceptam usor 9lei. Vom fi multumiti ca mai lasa Facebook, chiar daca este cenzurat. Dupa masurile economice luate de SUA impotriva Rusiei, cu refugiati, cladiri distruse cu toate „demersurile” luate, este evident ca alianta non-agresiva NATO va trebui sa atace Rusia pentru a salva Ucraina. Cenzura este lucrul cel mai usor pentru Romania, Romania si Polonia vor fi baza de pornire NATO, tarile cele mai afectate de rachete, in timp ce alte tari europene vor avea mai putin de suferit.

  • Asta am aflat-o din pandemie.Arafat este liderul de facto al Romaniei trimis aici de oculta de la Davos.Si orbii au vazut ca asta orice ar face nu i se intampla nimic,deja a schimbat trei presedinti ,urmeaza Johannis.Ei pleaca ,Arafat este etern

  • Maestre…nu va temeti.Fiti rrrroman cum spunea Mircea Albulescu.
    Fiti Patriot.Nu va intrebaati unde isi cara licuriciul patogenii .
    Nu va intrebati ce ereau in elicopterelele …nemilitare ale UA.
    Normal ca Kamala cea vesela si Lin curgatoare a dispus lui Santa Al nostru ca asa e Mai
    bine pt relatiile nostre strategice.
    Cenzura?Gitangeala?E he he…nu maestre.Patriotism se numeste.
    Ma bucur ca ati Mai schimbat fonturile.Chiar ma plicisesu.
    Maestre welcome to the 1984.
    Si ca sa inchei pe o nota optimists…bine ati revenit in Romania anului 1940.

  • Iohannis, Citu, Arafat si toata gasca lor de gaozari sint vinduti neo-progresismului mondial…fara familii, fara copii, fara resentimente la adresa omului normal…se vede cu ochiu liber…numai ca Putin, Xi, Erdogan si multi altii au alte planuri..acesti ratati sint terminati oricum…e o problema de timp pina vor plati…

  • problema puterii e simpla si nici macar nu-i apartine ci este impusa de masina de propaganda de sorginte, sa o numim, bubula: e vorba de mentirea unei anumite stari de panica si inducerea fricii. asa poate fi fragezita lumea, mai ales prin frica. vezi iodura de potasiu, benzina, preturile la utilitati…constringeri cit mai multe care induc starea de panica, stres, frica. adica trebuie sa consumam ceea ce considera oficialii ca trebuie sa stim. aceti nefericiti, care gindesc in termeni arafatisti, nu au deprins nici libertatea ca fiintare si nici ceea ce deriva de aici si anume constiinta. cred ca vorbim de specii diferite. si probabil ca puterea atrage in special bestiile si primitivii. pentru ca ei, cei de la putere, gindesc, vorbesc si actioneaza fix ca si bestiile.

  • Chiar zero comentarii. E ceva putred la mijloc. Acest departament exista deja !

    • Domnul Cristoiu se teme deja de Ministerul Adevarului de asta nu aproba comentarii libere.

      • Asa am constatat,daca folosesti cuvinte care numesc o anumita tara,nu apar.
        Cred ca maestrului i e frica ca i vor inchide blogul.

  • Cu totii am auzit despre taxa de protectie,e despre lumea interlopa, din underground-ul societatii,dar poate nu multi stiu mecanismul ei,cum functioneaza.Daca am de ex o afacere pasnica si relativ prospera intr-o zona buna,de ex un restaurant,sunt vizitat de un interlop care imi solicita o taxa ,ca sa imi protejeze afacerea,eu ca un om corect i spun ca nu am nevoie de asa ceva.Binee,seara cand e multa lume in restaurant niste clienti ,in realitate trimisi de interlop ,provoaca scandal,teroare,frica in randul clientilor din local,o data de 2 ori si voi pierde clientii si afacerea,si probabil aleg varianta sa-l platesc.Ar mai fi o versiune, ca eu am bodyguarzi angajati si daca e prea multa liniste in local, creeaza ei diversiune prin interpusi, bodyguarzii sa intervina si astfel sa isi sublinieze importanta si eu sa le maresc salariul.
    Se pare ca metoda nu e noua si nu cred ca americanii au importat smardoiala romanesca ,au ei gangsterismul lor,doar acolo a trait si lucrat unul Al Capone, profesor.Acum transpusa la nivel de stat , ca taxa de protectie sa functioneze,trebuie create scenarii care sa creeze frica,spaima,teroare in randul populatiilor ca acestea sa sensibilizeze guvernele proprii si sa platesca taxa de protectie.Acuma daca e pace taxa ,stagneaza trebuie creeat razboiul ca sa se maresca taxa,pai de unde ?,cum, pai din marirea bugetelor de aparare ,bine dar daca restaurantul era la periferie ,plin de drojdieri,acolo chiar le placea clientilor scandalul iar patronul era si el interlop, ei de acolo nu iesea nici o taxa ,dar din Europa plina de tari bogate, cu bani ,ei da de acolo vor curge bani.Asa si cu terorismul mondial,asa si cu covid-ul toate au fost scenarii gandite pentru a crea frica ,frica care paralizeaza gandirea si nu te lasa sa vezi si sa alegi solutii,pentru ca de pe urma fricii banii vor curge din toate directiile,ca sa vedem cine sunt regizorii si scenaristii mondiali trebuie sa urmarim unde merg banii,dar asta cat de repede ca poate noua ordine mondiala care se va crea ,noile aliante poate vor impune americanilor sa platesca ei taxa pe business.

  • Intrebarea cheie, inainte de toate, e CINE E DE FAPT ACEST Arafat?…care, apropos, e vazut de multi romani ca un „cacarafat”..n-am auzit pe unul sa nu-i numeasca asa…
    Unde activeaza exact? Adica in cite ministere, birouri de stat etc????Unu'” Doua?Noua? Unde-i locul lui de munca de fapt?
    Ce titlu sau titluri are? Sefu’ la urgente? Sefu’ la femeile de serviciu?Sefu’la hingheri? Concret cite titluri are?
    Care este fisa, sau fisele postului lui? Ce responsabilitati contine fisas postului/posturilor ocupate de acest imbecil????
    Cite salarii si sporuri incaseaza?Concret. E persoana publica platita de stat, adica e platit de romani.Cu cite salarii pleaca acasa si cit salariu ia pe titlu sau scaun ocupat????
    Ce are un medic de-a face cu cenzura ziarelor sau a ce spune unu’ sau altu’????Nu inteleg partea asta, asa ca doresc mai multe detalii…as dori ca aceste detalii sa vina de la politicienii sefi ai duduiului cacarafat.
    Despre ce ONG-uri vorbim? Cine-s aceste ONG-uri?Nume, concret.Cine le conduce, cine reprezinta aceste ONG-uri????
    Daca mi se raspunde la aceste intrebari, o sa mai pun si altele, dar pt moment, haideti s-o luam babeste…
    {ersonal m-am saturat de mofturile imbecililor care isi imagineaza ca-s stapini de plantatie. Romanie e o tara locuita de oameni, nu e plantatia nimanui, nici a unui cretin de cacarafat, nici a unui vest salbatic care s ecomporta ca o fiara cind nu e in stare sa construiasca si atunci merge pe intimidare si umilire…pt ca spre asta se merge…Nu va convin comentariile oamenilor?Simplu ca buna ziua…ELIMINATI TOTAL INTERNETUL. Terminati cu internetul si gata. Defiintati internetul si computerele.S-a trait foarte bine si fara computere, abea nu mai stau copiii lipiti de ecrane si tablete si nu-si mai distrug vederea… poate asa o sa inceapa sa descopere chestiile alea numite „carti”…poate asa o sa incepem sa facem scoala cu ei si nu prosteala….poate asa in loc de desene animate la ora de engleza, o sa-i puna sa citeasca cu voce tare in fata clasei si o sa faca cu ei vocabular….in loc de teste grila cu alege raspunsul corect a, b sau c, o sa incepem sa le dam examene care sa-i determine sa scrie cu creionul sau stiloul, nu cu „mausu'”clic si clic, o sa-i ajutam astfel sa fie in stare sa scrie compuneri pe un caiet, in loc de a-si spune parerea in doua propozitii sau mai putin ca sa nu se streseze „duamna profesoara”daca e nevoie sa citeasca 3 fraze…ce cenzura mai buna decit desfiintarea internetului????Stergeti rubricile de comentarii si gataaaaaaaaaaa, ati rezolvat probleme, nu o sa mai vedeti injuraturile oamenilor, poate o sa va treziti cu un ou sau o rosie zborsita drept in meclele alea timpe cu care v-a inzestrat Dumnezeu ca sa va invete minte, sa va recunaosca pina si pruncii ca sinteti idioti si lasi.
    Mi-e atit de scirba de halul in care s-a ajuns, ca n-am cuvinte sa descriu. SCIRBA in cel mai oribil hal posibil. Se ocupa de mama timpeniilor in timp ce oamenii n-au locuri de munca, scoala-i zob, rabdarea oamenilor e zob….imbecilu’ asta, fiara asta sadica, dementu’ asta cacarafat, a rezolvat vreodata ceva? De cite ori il aud are mereu cite o scuza pt orice, are un tupeu si-o usurinta de-a minti ca te uimeste. Ce cauta asta in orice functie de stat dupa cacialmaua, sharada asta cu pandelia covid????Ca cetatean simplu, platitor de taxe, IL CONCEDIEZ pe acest dobitoc. la fel ar trebui sa fie concediati si restul de ticalosi care si-au lua-o in cap, toti fara exceptie….Ia zi cacarafat, servicii, cine pizda mamii voastre e pus si platit sa citeasca pe aici, ia spuneti-mi unde-i dezinformare in comentariul asta? Imbecili oedinari, la matura analfabetilor, va purtati ca niste nebuni de legat, nu ca niste oameni pusi pe munca cinstita. Ce-o sa urmeze> Va trebui sa cerem voie cu rindul „duomnului cacarafat” sa iesim la plimbare in parc? La cumparat piine? Unde avem voie sa ne facem nevoile, tocmai ma trece cacarea „duomnule cacarafat”, unde am voie sa ma cac? Va rog sa-mi specificati ca altfel ma cac drept un gura ta de strain plin de jeg. Na, cenzureaza asta futu-ti mortii matii si ai neamurilor tale de la aparitia Pamintului si pina dispare din univers. IN GURA TA MA CAC CACARAFAT si in gura bestiilor asa zisii politicieni. Mortii mamii voastre de lepre imputite….

  • Intrebarea cheie, inainte de toate, e CINE E DE FAPT ACEST Arafat?…care, apropos, e vazut de multi romani ca un „cacarafat”..n-am auzit pe unul sa nu-i numeasca asa…
    Unde activeaza exact? Adica in cite ministere, birouri de stat etc????Unu'” Doua?Noua? Unde-i locul lui de munca de fapt?
    Ce titlu sau titluri are? Sefu’ la urgente? Sefu’ la femeile de serviciu?Sefu’la hingheri? Concret cite titluri are?
    Care este fisa, sau fisele postului lui? Ce responsabilitati contine fisas postului/posturilor ocupate de acest imbecil????
    Cite salarii si sporuri incaseaza?Concret. E persoana publica platita de stat, adica e platit de romani.Cu cite salarii pleaca acasa si cit salariu ia pe titlu sau scaun ocupat????
    Ce are un medic de-a face cu cenzura ziarelor sau a ce spune unu’ sau altu’????Nu inteleg partea asta, asa ca doresc mai multe detalii…as dori ca aceste detalii sa vina de la politicienii sefi ai duduiului cacarafat.
    Despre ce ONG-uri vorbim? Cine-s aceste ONG-uri?Nume, concret.Cine le conduce, cine reprezinta aceste ONG-uri????
    Daca mi se raspunde la aceste intrebari, o sa mai pun si altele, dar pt moment, haideti s-o luam babeste…
    {ersonal m-am saturat de mofturile imbecililor care isi imagineaza ca-s stapini de plantatie. Romanie e o tara locuita de oameni, nu e plantatia nimanui, nici a unui cretin de cacarafat, nici a unui vest salbatic care s ecomporta ca o fiara cind nu e in stare sa construiasca si atunci merge pe intimidare si umilire…pt ca spre asta se merge…Nu va convin comentariile oamenilor?Simplu ca buna ziua…ELIMINATI TOTAL INTERNETUL. Terminati cu internetul si gata. Defiintati internetul si computerele.S-a trait foarte bine si fara computere, abea nu mai stau copiii lipiti de ecrane si tablete si nu-si mai distrug vederea… poate asa o sa inceapa sa descopere chestiile alea numite „carti”…poate asa o sa incepem sa facem scoala cu ei si nu prosteala….poate asa in loc de desene animate la ora de engleza, o sa-i puna sa citeasca cu voce tare in fata clasei si o sa faca cu ei vocabular….in loc de teste grila cu alege raspunsul corect a, b sau c, o sa incepem sa le dam examene care sa-i determine sa scrie cu creionul sau stiloul, nu cu „mausu'”clic si clic, o sa-i ajutam astfel sa fie in stare sa scrie compuneri pe un caiet, in loc de a-si spune parerea in doua propozitii sau mai putin ca sa nu se streseze „duamna profesoara”daca e nevoie sa citeasca 3 fraze…ce cenzura mai buna decit desfiintarea internetului????Stergeti rubricile de comentarii si gataaaaaaaaaaa, ati rezolvat probleme, nu o sa mai vedeti injuraturile oamenilor, poate o sa va treziti cu un ou sau o rosie zborsita drept in meclele alea timpe cu care v-a inzestrat Dumnezeu ca sa va invete minte, sa va recunaosca pina si pruncii ca sinteti idioti si lasi.
    Mi-e atit de scirba de halul in care s-a ajuns, ca n-am cuvinte sa descriu. SCIRBA in cel mai oribil hal posibil. Se ocupa de mama timpeniilor in timp ce oamenii n-au locuri de munca, scoala-i zob, rabdarea oamenilor e zob….imbecilu’ asta, fiara asta sadica, dementu’ asta cacarafat, a rezolvat vreodata ceva? De cite ori il aud are mereu cite o scuza pt orice, are un tupeu si-o usurinta de-a minti ca te uimeste. Ce cauta asta in orice functie de stat dupa cacialmaua, sharada asta cu pandelia covid????Ca cetatean simplu, platitor de taxe, IL CONCEDIEZ pe acest dobitoc. la fel ar trebui sa fie concediati si restul de ticalosi care si-au lua-o in cap, toti fara exceptie….Ia zi cacarafat, servicii, cine pizda mamii voastre e pus si platit sa citeasca pe aici, ia spuneti-mi unde-i dezinformare in comentariul asta? Imbecili oedinari, la matura analfabetilor, va purtati ca niste nebuni de legat, nu ca niste oameni pusi pe munca cinstita. Ce-o sa urmeze> Va trebui sa cerem voie cu rindul „duomnului cacarafat” sa iesim la plimbare in parc? La cumparat piine? Unde avem voie sa ne facem nevoile, tocmai ma trece cacarea „duomnule cacarafat”, unde am voie sa ma cac? Va rog sa-mi specificati ca altfel ma cac drept un gura ta de strain plin de jeg. Na, cenzureaza asta futu-ti mortii matii si ai neamurilor tale de la aparitia Pamintului si pina dispare din univers. IN GURA TA MA CAC CACARAFAT si in gura bestiilor asa zisii politicieni. Mortii mamii voastre de lepre imputite….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *