Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

S-a aflat cel mai bine păzit secret din România

Din luna martie, de când s-a înființat Grupul de Comunicare Strategică, nimeni nu a reușit să afle care este componența acestuia.
La sfârșitul lunii februarie, când în România a apărut primul caz de infecție cu noul coronavirus, președintele Klaus Iohannis spunea că acest Covid-19 este o simplă răceală și nu trebuie să ne alarmăm. Pe 15 martie se instituie Starea de Urgentă. Însă, potrivit documentelor anexate, Grupul de Comunicare Strategica se înființează pe 03.03.2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat.

Iată cine sunt cei care, unii plătiți separat printr-o firmă, comunică informațiile și, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri:
Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan. In biroul ei de la MAI,  Coșbuc este ajutata de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI)  și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog,  aceștia se sfătuiesc cu ministrul Vela înainte să transmită cifrele.

Așa se explică și gafa de marți, când Andi Manciu a trimis, ca de obicei, informațiile la PNL, înainte de a da comunicatul oficial, iar ei l-au pus pe site, după care l-au retras. Comunicatul oficial avea alte cifre decât cele pe care le dăduse PNL.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „S-a aflat cel mai bine păzit secret din România”

  • „Codreanu, căruia legionarii i-au atribuit titlul Căpitanul, a avut controlul … în fața instanței, îl împușcă pe prefectul de poliție Manciu, care îl agresase la …”
    -auto-aparare pe viu in fata judecatorului,IN FATA PUBLICULUI-ce vremuri!

    „Cât de bine păzit a fost acest ,,secret” de n-ați putut afla până acum ? Înafară de această informație (din 27.02.2020 !!!), mai este articolul din 03.05.2020 al lui Ion Spânu din Cotidianul, despre Andrei Eduard Manciu, etc. Asta la o simplă căutare pe internet…”
    -e vorba de „inrâurire”:o fi fost scris,cunoscut pe undeva,pe vreundeva,mai conteaza?!

  • E plina Romania din astia.Pentru banii ONG-urilor lui Soros isi vand tara,poporul ,pe masa si tacsu,pe ei insisi.Ti se face sila .

  • https://www.forbes.ro/cna-aprobat-difuzarea-unui-mesaj-de-avertizare-populatiei-la-tv-si-radio-despre-criza-coronavirusului-154351

    Cât de bine păzit a fost acest ,,secret” de n-ați putut afla până acum ? Înafară de această informație (din 27.02.2020 !!!), mai este articolul din 03.05.2020 al lui Ion Spânu din Cotidianul, despre Andrei Eduard Manciu, etc. Asta la o simplă căutare pe internet…

  • Care Sint competențele profesionale de fac pe arte din acest grup de importanta, strategică ? Competențe? Pile?

  • Rateuri din media? cu de- ăștia face Orban comunicare? vai lumînarea voastră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *