Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Virgil Musta – un cioclu apocaliptic înhățat de DNA

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Virgil Musta – un cioclu apocaliptic înhățat de DNA”

  • Musta, ca si alti medici „specialisti” in Covid, au fost selectati si pusi sa vorbeasca, si evident ca au avansat in funcție si au tras si malaiul. Astia au creat panica. Periculoși au fost cei care au introdus masuri restrictive, un nevaccinat sa nu intre in Mall, spectacole chiar si in spital, un rector sau un decan care au interzis accesul studentilor si profesorilor. Astia inca mai sunt in functii. Asa s-a ajuns ca si un om inteligent sa se vaccineze, dand si o declarație pe propie raspundere ca a fost prost.

  • ‘ Avionul C919 al Chinei obține aprobare pentru producție

    Marele Reflux isi vede de drum…

  • legaturile dintre europa si sua se vor rupe cu o viteza mai mica decit cele dintre rusia si Lumea din Vest.
    astfel, la final, Lumea din Vest va ramane inca unita, insa intr o plenara lipsa de legatura cu cealalta jumate de lume, Lumea din Est.

    • de fapt…e chiar mai mult. cu cit legaturile dintre europa si sua se rup, cu atat creste presiunea pe o rupere si mai capabila a legaturilor dintre rusia si Lumea din Vest.
      aceaasta presiune are potentialul de a pune punctul pe i in chestiunea Celor Doua Lumi, Estul si Vestul

      • presiunea in ucr creste, insa ea se transfera definitoriu pe presupusii nazisti de acolo. acuma diferenta va fi facuta de existenta sau inexistenta lor. in principiu …vom afla in curind daca da sau daca ba.

        • Doar circ cu gainarii. Probabil va rezulta ca a externalizat serviciul ( spitalul nu se da vatamat). Si alte spitale faceau treaba cu Bioclinica!
          De ce nu se cauta afaceri pe linia medicamentelor din protocol, antiviralele! Remdesivirul promovat de Musta ca a „salvat” multe vieti! Apoi Favipiravirul de la japonezi adus …ca a „salvat” si cu acela!
          Musta era in comisia de specialitate a MS care a dat ok protocolului semnat de Czeke ministrul!
          Remember : el ii astepta cu lumanari pe nevaccinati si imprastiase amenintarea prin media, de a speriat nevaccinatii ca daca ajung la spital vor fi lasati sa moara (bata-l Dumnezeu sa-l bata!). Justitia nu va face nimic, e doar circ sa calmeze populatia satula de nemernicii ! Ca doar tatal lui Musta a fost mare avocat, fondator al PNL Timis !Cum sa iasa fiul gainar cu testele astea aprobate „de urgenta” si neomologate!!!

  • ‘punerea la indoiala’ e Procedura in Dinamica Universului, a Naturii.
    Universul e Desavarsit pentru ca e pus la indoiala in mod desavarsit.

    de fiecre data cind un stat scoate in afara legii ‘punerea la indoiala’ ceva e putred in ceea ce face. din start! e putred.

    prin urmare …pe undeva…ar trebui sa exista o procedura, care sa fie activata de fiecare data cind unii reprezentanti ai statului au de gind sa scoata in afara legii punerea la indoiala.
    de punerea la indoiala te feresti doar daca simti, din start!, ca ceea ce susti va crapa fara doar si poate.

    pare, doar, insa nu e chiar simplu sa pui la indoiala in mod desavarsit.

    • daca ceva se dovedeste a fi incapabil, in fata punerii la indoiala, atnci tocmai ce ai toate datele pentru a gasi o solutie mai capabila decit precedenta.
      prin urmare se dovedeste ca e mai cu folos ca o solutie sa fie expusa pentru a fi pusa la indoiala, decit sa fie implementata scotind in afara legi punerea la indoiala.
      intr un fel…pare fi rezonabila manifestarea unui soi de minister al punerii la indoiala. ( el oricum se manifesta, ca orice dinamica e acoperita de aia a Universului, care e pusa la indoiala in mod absolut, insa asta inseamna ca Universul, nu omul, ‘face Pace’ )

  • Exagerat descrisă în mass media reuniunea… O mulțime de realizatori și reporteri parcă umflați în pene transmiteau orice mizilic. Prezidentele de ce nu folosește lb.română?!
    Tuturor cioclilor apocaliptici mediatizați sau nu le va veni rândul…se învârte roata. Au primit suplimentar și niște sporuri de 80% care la salariile lor reprezintă o sumă uriașă. Și pentru decedații plandemiei ar trebuie să dea socoteală apocalipticii.

  • dorintele nu ruginesc, nu sint influentate de Timp, ci doar de Anotimpuri.
    cele care te definesc sint dorintele tale. spune mi ce ti doresti ca sa ti spun cine esti.
    vila cu pricina, daca ati fi gasit o dvs acum peste o suta de ani …ar fi daramat o timpul, insa dorintele omului proiectate dincolo de Timp sint mostenirea pe care omul o lasa generatiilor viitoare.
    darurile de care ne bucuram sau poate ca nu, astazi, sint si dorinte ale generatiilor dinaintea noastra, daca nu cumva mai ales acestea, pentru ca acestea, implinndu se pe vremea generatiei noastre, ne definesc prezentul.
    conteaza cum arata presa, azi, insa daca generatiile dinaintea celei de azi si ar fi dorit o presa …ca n povesti, apai asa ar fi fost, azi. nici ei nu si au dorit, cindva, …poate peste alte si alte generatii, o presa ca n povesti, nici noi n o dorim pentru generatiile care vin …pai si atunci de unde sa astepti o presa ca n povesti, daca nu e insamantata dincolo de generatii?!Ș)))

    asemenea oricarei natii, si presa se gradinareste dincolo de generatii. daca vrei presa ca n povesti, atunci insamanteaz o!, daruieste o generatiilor viitoare!
    daca vrei sa pui tu insuti mana pe Presa, s-o inhati!, s-o posezi, s-o ai!, ea va fugi de tine, insa nu doar de tine, la nevoie de toata generatia careia ii aparti.
    Presa ‘se face’ daruind o generatiilor care vin dupa tine.

    nu exista Maestru …pur si simplu.
    pur si simplu nu exista asa ceva.
    Maiestria intotdeauna este un Dar! prin urmare ori gasesti un ‘Maestru si Discipolul’ caruia ii preda, cu Maiestrie, experienta, ori ala pe care l numesti Maestru pur si simplu nu e dupa cum il numesti. bineinteles ca asa ceva se intampla si cu cei din Presa.
    Maiestria e o masura a Pluralului care se naste din Sinele Singularului, nu o masura a Singularului.
    exista ‘scoala Cristoiu’, exista invatacei ai acestei scoli,
    si exista un Maestru al acestei scoli in masura in care exista un Discipol, insa fix in masura asta.

    cele care nu pier sint dorintele omului. unele dintre ele sint nemuritoare, iar altele vesnice.

    una e sa insamantezi pe Taramul Anotimpurilor, alta e sa scrijelesti pe Taramul Timpului. unii au fost in stare sa insamanteze pe Taramul Timpului, definind datini, traditii si obiceiuri armonizate cu Dinamica Naturii. cui ii pasa daca tu vrei ca presa de azi sa fie mareata?! :))), daca tie nu ti pasa cum va arata Presa de peste doua generatii, sau poate noua, …?!:))
    pai tu insuti esti una din generatiile astea!:)), pe care n au gradinarit o,…sau poate ca au gradinarit o!, generatiile din urma cu ani, zeci de ani, sute de ani, mii de ani,…

    prin urmare cui ii pasa cite preoiecte de tara, marete, pune la cale o generatie, daca generatia aia nu gradinareste proiectul numit neam?!:)))
    proiectul numit neam nu face doua parale, poate, pe unele vremuri, insa vine vremea, si ea e aici, cind roadele gradinaritului neamului dincolo de generatii, prin cizelarea dorintelor armonizate cu dinamica Naturii, face diferenta, pentru ca ce se cere e fix competenta in Dinamicile Naturii, ca altfel cum sa intelegi Artificialul, Antinatura?!

  • @Online
    Macel…Masacru…Baie De Sange…
    https: //www.national.ro/dezvaluiri/armata-romana-predata-turciei-de-mohamed-wehbe-781828.html#comment-240824
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • armata romana are de rezolvat o problema, mai nainte sa se apuce de altele, ultramarete. iar problema e asta: cum de a reusit performanta de a si impusca conducatorul. deslusind misterul asta celelalte ‘dezvaluiri’ devin pistol cu apa. avand in vedere ca asta porneste de la juramantul depus fata de Patrie, pe care se prea poate ca, pe vremurile astea, unii chiar sa l considere nepretuit!, tot ce se cere e rabdare.

      • nu se va schimba nimic, pe nicaieri in tara asta, atata vreme cit unii dintre cei care au depus juramant fata de Patrie nu vor ajunge la concluzia ca el e nepretuit.
        ce e de bun-simt e ca in cel mai adanc ungher a lui yin sa dai…de ceva ce nu prea ti doreai!, adica de inima lui yin. asa ca inundind cu tradare neamul se prea poate sa dai de fix cei care ajung la concluzia ca juramantul fata de Patrie …chiar e sfant.
        acestia, intotdeauna!, vor fi suficienti.
        am zis!

      • si dupa ce deslusesc misterul se cade ca tot ei sa le ridice statui celor care au reusit performanta. atat. insa minimul sint statuile.

    • Zi Frumoasa Vali!!!
      online
      ?

  • Sa-i spună cineva boului ăla ca un șef de stat nu vorbește niciodată public decit in limba statului al cărui șef este

    Dacă o sa știm adresa Dvs o sa ma strădui sa pun o placa acolo in amintirea zilelor și noptilor pierdute sa va ascult și sa va citesc

    Turcia are cheia de la usa Bosfor
    Intr-un conflict NATO Rusia NATO pe armata activa de un milion doua sute de mii sub arme a Turciei este cea pe care se bazează sa se bată cu Rusia
    Toate țările NATO nu pot sa stringa sub arme și sa disloce in zona 400-500 de mii de militari opozabile celor 5,5 milioane pe care rușii ii sting la mobilizarea generală –

    Nu știu dacă v-au spus asta dar sunteți cel mai hitru bunicel pe care și-l poate dori cineva

  • Asta-i natia dle.Cristoiu.Natie de lingusitori si milogi,dar si hoti si mincinosi.Pretind ca sunt cititi,au si diplome,dar nu se pot desparti de metehne,sunt in ADN.Este „munca”lor,este modul lor de viata,cistiga bani cu metehnele lor mizerabile.Ii puteti critica dar nu-i puteti schimba,nici sa nu indrazniti:va vor sfîsia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *