Num─ârul persoanelor care au murit din cauza COVID-19 r─âm├óne un mister. Comunicarea oficial─â a Guvernului are o diferen╚Ť─â de 1.000 de decese

­čÜö Poli╚Ťia de pe Facebook


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
De╚Öi autorii articolelor de pe site, precum ╚Öi redactorul-╚Öef ╚Öi administratorul, ├«ncurajeaz─â libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat ╚Öi un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi ╚Öterse comentariile care se abat de la aceast─â regul─â. Acestea se refer─â, dar nu se limiteaz─â, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului ╚Öef, administratorului ╚Öi cititorilor blogului, precum ╚Öi altor persoane, mesajele xenofobe ╚Öi rasiste, mesajele ce ├«ndeamn─â la ur─â ╚Öi violen╚Ť─â, mesaje publicitare de orice fel (├«n caz c─â se dore╚Öte aceasta, scrie╚Ťi la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu con╚Ťinut obscen ╚Ö.a.m.d.
Cititorii sunt ruga╚Ťi s─â semnaleze orice abatere mai ├«nainte men╚Ťionat─â. ├Än maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate ╚Öi se vor lua m─âsuri dup─â caz.
To╚Ťi cei care doresc s─â ├«╚Öi exprime opinia pe acest blog, se presupune c─â au citit ╚Öi c─â sunt de acord cu cele men╚Ťionate mai sus. ├Än caz de dezacord, sunte╚Ťi ruga╚Ťi s─â nu scrie╚Ťi niciun comentariu sau s─â p─âr─âsi╚Ťi imediat acest site.
Mul╚Ťumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum ╚Öi pentru colaborarea lor!

Comentarii
Ursul urm─ârit penal | Marius Tuc─â Show, 11 mai 2021
(despre Scandalul Ursul Arthur de la minutul 1:06:00)
Invita╚Ťii cristoiublog
Invita╚Ťii cristoiublog
Invita╚Ťii cristoiublog
Invita╚Ťii cristoiublog
Edi╚Ťie special─â cu Adrian N─âstase | „Prin tribunale ca prin via╚Ť─â” cu Mihaela Olaru
Apari╚Ťie editorial─â de excep╚Ťie

ÔÇ×Cronica de la Salc├ómu MicÔÇŁ de Sabina Iva╚Öcu. Pentru detalii ap─âsa╚Ťi pe poza de mai jos: