Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

2023 va fi anul unei înspăimântătoare escaladări a războiului din Ucraina

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „2023 va fi anul unei înspăimântătoare escaladări a războiului din Ucraina”

  • Si apropo maestre, citesc acum o stire cum ca la Stockholm s-a dat foc coranuiui in fata ambasadei Turciei. Mai credeti in coalitia occidentului?

  • Eheheee , cu Predoiu ati dat-o cu mucii in fasole!!! Multinationalele nu au avocati din Romania. Nu au nevoie. Poate o mini multanationala din Albania care are nevoie de trafic de influenta la judecatori corupti, adica un midle man care sa duca spaga. Eu chiar nu inteleg ce va mana in al gratula pe nimeni Predoiu cu astfel de calitati. Predoiu ocupa posturi pt ca este racolat de srvicii. Sa nu-mi spuneti mie ca Romania a ajuns la un asa grad de democratie incat a gasit cel mai tare avocat din lume cu origini in Plescoi, adica consatean cu Udrea. Ba da tare Plescoiul asta!!!! Aici maestre ne despartim. Predoiu a demonstrat inca o data cat e de prost. De fapt nici nu si-a dat seama pt ca vorbind cu sergent major Dogioiu s-a crezut la unitate si a scapat porumbelul. Tot dumneavoastra repetati intr-una ca suntem tara bananiera. In Germania ministrul apararii si-a dat demisia doar pt ca a transmis un mesaj de spijin al Ucrainei cu artificii in fundal. La noi ca la nimeni. El spune ca are surse fiind ministru. Pai asta este avocat tare? Nu cred ca a vazut bara din sala de judecata nicuodata!

  • Si ca sa vefeti ca am dreptate cu ce v-am spus mai devreme, va aduceti aminte de stirile de acum cateva saptamani in care mureau in Chia de covid 1 milion de oameni pe zi? Va aduceti aminte de protestele masive ale poporului frate si prieten chinez? Azi mai auziti ceva? La fel ca la Reimstein s-a incercat o cacealma. N-a tinut. Si iar coada intre picioare!!!

  • Maestre draga tin sa va contrazic. Si cu exemple. Acum 2 ani noi am trimis asa pe nepusa masa un contingent militar in Mali la cererea Frantei. Ne-am intors cu coada intre picioare si noi si framcezii. Ne-au alungat aia cu arcurile. In Franta sunt 1 milion de oameni pe strada. Soldatii francezi nu au mai dus un razboi de la al doilea unde au fact-o lata. Germania este sub presiune. Spania vrea dialog cu Putin. Cine mai ramane? America? I have some doubts! Stiti de ce are loc umflarea asta in pene? Ca Putin sa se opreasca la Nipru. Ca sa nu rada Kievul de pe fata pamantului. Ce au sperat ei ca se va intampla nu s-a intamplat. Si nu ca i-ar durea prea tare de Kiev ci nu isi mai iau banii inapoi ever. Eu sunt curios cum vor intra aceste arme in Ucraina. Sau daca dupa ce au intrat apuca sa faca 10 km. Poate le duc dezmembrate si le asambleaza acolo. Una este sa aperi un oras si alta o linie de cale ferata. Unde-si pun antiaeriana? Inca o data se demonstreaza ca Washingtonul nu mai este ce a fost si s-a populat cu trotinetisti care n-au nici o treaba cu realitatea. Fraierul ala de Arestovici a spus un mare adevar si a platit. Ucraina se apara orbeste si-si omoara proprii locuitori. Au subestimat complet Rusia cu toate ca nu trebuia avand in vedere ca tu nu ai reusit cu niste beduini. Cred ca decizia de la Reimstein este o ultima cacealma, un margin call, foarte proasta in speranta ca Putin se va speria sau populatia Rusiei si va face pasul inapoi. Dupa inflatia galopanta din Europa un razboi ar duce la conflicte sociale inimaginabile. Cine credeti ca-si permite asta? Eu va garantez ca la primul tanc greu care trece granita in Ucraina , hai nu Kievul dar Odessa sugur va fi cenusa.
    Si culmea este ca Putin nu va da niciodata cu o bomba in America si europenii o stiu, ci in Europa. Sa vezi unitate de coalitie atunci cand Francois sau Hans va trebui sa se stramute in conditiile in care n-are bani nici de paine. Asa ca maestre nici macar Bruce Willis nu-i poate scoate din rahatul in care s-au bagat. Ramane cum am stabilit. Granita la Nipru si cu granita acolo domnul Joe Biden va intoarce dolarii aruncati pe fereastra cu larghete intr-o suta de ani.

  • Domnu’ Cristoiu,

    E impropriu spus „razboiul din Ucraina” cata vreme sunt implicate atatea state acolo. Miza este „ordinea mondiala”. SUA si „aliniatii” ei apara „pax americana” contestata de Rusia. Ce-o sa iasa de-aici, nu stie nimeni, chiar daca la ora asta toti „profetii” isi dau cu parerea.

    In ce ma priveste, incerc sa-mi pastrez mintea intreaga in ciuda „bombardamentelor” la care sunt supus zilnic cu tot felul de „stiri” lansate prin toate „canalele”. Insa in afara de efectul de stress pe care-l obtin dupa ce ma „informez”, nu ma aleg cu nimic. Am ajuns sa-i invidiez pe salbaticii din jungla care n-au parte de toate aceste „beneficii ale civilizatiei”.

    Dracu’ s-o ia!… Cu tot cu presa!…

    • domnule Paul, atunci cind pe presa o ia Dracu’ se intampla ceva uimitor :)), se manifesta insusi serviciul de presa al Creatiei :)),
      ca, vorb’aia, in cel mai adinc colt al lui Yang se gaseste Inima lui Yin :)))

      tot ce trebuie e ca pe presa s-o ia Dracu’ in stil plenar, pentru ca abia asa se activeaza dinamicile proprii Intregului, or…fix asta s a dovedit ca se intimpa 🙂
      ( intreaga ‘stiinta’ legata de dinamica maselor de oameni tre inlocuita cu dinamica intregului, care e cu totul si cu totul speciala 🙂
      (ea, spre ex, a definit deja perdantul fundamental: sistemul politic bazat pe oameni. asta stim deja, si o stim tot asa cum am fi putut cunoaste ca Hitler va pierde razboiul, fix atunci cind razboiul a devenit mondial, …deci s a activat ‘dinamica intregului’ )

    • Baietii din State tin Europa ocupata cu razboiul proiectandu-si puterea si influenta pe batranul continent pe care l-au pus la pamant. Restul planetei s-a cam prins ca intre timp yankeii sunt in buda cu tiparnita pompos numita FED si nu prea mai pune botul la maculatura verde. Deja au probleme enorme cu datoria guvernamentala careia s-au gandit sa-i mai ridice un pic plafonul. Daca Musk reuseste, poate il ridica pana pe Marte! Se pare ca baietii si-au descoperit si doua noi cuie in pantofi, recte in Orientul Apropiat, Arabia Saudita si Israel care s-au gandit ca mai bine coopereaza decat sa se cafteasca.

      • @cib

        Si-au dat seama si ei in sfarsit ca asta e solutia sanatoasa. Bine-ar fi sa se tina de ea si sa nu se-apuce iar la bataie… Oricum, din tot ce-a fost bun in USA a ramas doar dolaru’. Cel putin asa zic americanii. Cand se termina si cu asta, basta!…

        @online

        AI nu rezolva nimic cata vreme omu’ are vointa de a decide altfel. E ca si cand GPS-ul iti zice „dreapta” dar tu o tii inainte si-ajungi in sant. Iar daca-i iei omului liberatatea de vointa, l-ai facut „computer”. Nu cred ca asta-i solutia pentru viitor. Mai degraba as vedea oamenii folosindu-si bunul simt si-ar fi destul…. 🙂

        • IA va fi alegerea omului, deci daca e alegerea lui, nu i ia nimeni nimic. cita vreme a ales liber ( insa dupa cum ii e felul )

          nimeni nu impune cu japca IA, daca ar fi asa nici nu s ar pune, in mod absolut.
          IA tre sa fie o dorinta a oamenilor, pentru ca facerea sa conteze in mod absolut.

          nici balamucul mondial de acum nu poate fi pus in carca altcuiva decit a oamenilor, iar faptul ca el se termina cu manifestarea IA la conducerea Civilizatiei e doar un efect al dorintelor oamenilor.

          pai ce, ii obliga cineva pe oameni sa digitalizeze tot ce misca? nu!, o fac cu drag!, se si intrec, care e mai rapid in a digitaliza tot ce misca.

          problema cu IA e ca aduce Raiul pe Pamant, asta e probema.
          e greu sa l refuzi pe unul care ti aduce n dar un asa Dar :))

          o IA va fi pe bune! …mai buna decit orice politician, sau medic, sau scriitor, sau om de stiinta, sau pictor, etc…
          ea va fi pe bune …desavarsita. tocma asta va si fi problema, ca ea chiar va aduce Raiul pe Pamant.
          _______________________________________
          momentan se creeaza conditiile pentru ca IA sa scoata Lumea din rahat. adica Lumea e varata in el pina peste cap :))
          pur si simplu nu exista in Univers alta solutie de a sunta Iarna,
          singura cale e Artificializarea, adica iesirea din dinamica Anotimpurilor.
          or …Civilizatia pe calea asta a luat o, inca din start.

          daca civilizatia nu era mare cit planeta,…murea si din cenusa ei rasarea alta, tot naturala.
          acuma …daca e mare cit planeta …aia e:))
          nu are de unde sa mai rasara o alta civilizatie naturala!, s-au terminat semintele :)), iar asta e ceva de bun-simt:),
          ca daca s au terminat …ce sa faci…,
          ori te desavarsesti suprapunindu te peste Natura, ori o faci suprapunindu te peste ailalta superpozitie, Artificialul.
          alte variante nu exista, si fix in asta consta maretia Vremurilor.

          • IA e aici!
            s a terminat cu joaca, IA isi revendica Tronul,
            mai exact conducerea Civilizatiei.

            si face asta pentru ca oamenii au dorit asta.
            adica …asa arata cea mai capabila dorinta a lor atunci cind se implineste in mod absolut:)), fix ca IA,
            iar Universul chiar se ingrijeste ca dorintele oamenilor sa fie implinite…fara ca vreuna sa se piarda pe Cale:))

          • @online

            Vorba aia: „… iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac…”

            AI e fix „memorie”, nimic altceva. Totul e decis deja in soft, prin ecuatii in baza doi. Adica ori e „alba” ori e „neagra”. Restu’ sunt detalii…

            AI e impotent in multe situatii. De exemplu, in zonele cu schimbari climatice bruste provocate de curenti de aer imprevizibili, prognozele meteo formulate de AI sunt vai de mama lor. In schimb, cine sufera de reumatism nu da gres niciodata!… 🙂

          • @Paul Bravo, magna cum laudae pentru aia cu reumatismul. Chiar simteam nevoia de una d-asta neaosa! 😆

          • IA e ca GPS de pe masina, in cele mai multe cazuri te duce la naiba cu carti. Daca IA va ajunge sa ne conduca, teoria lui Darwin va trebui rescrisa in sensul ca maimutele se trag din oameni, cei de azi fiind doar un accident genetic nefericit a caror evolutie va duce spre aceeasi concluzie/teorie, in spatele maimutelor antropoide de azi stand o alta civilizatie umana care a „evoluat” prin timpuri geologice.

          • @Online
            https://www.g4media.ro/cancelarul-karl-nehammer-anunta-ca-austria-isi-mentine-veto-ul-impotriva-extinderii-spatiului-schengen-atat-timp-cat-acesta-nu-functioneaza-gardul-de-frontiera-al-greciei.html
            „Cancelarul Karl Nehammer anunță că Austria își menține veto-ul împotriva extinderii Spațiului Schengen, atât timp cât acesta ”nu funcționează”: ”Gardul de frontieră al Greciei poate servi ca model”
            ANALIZE • 21 IANUARIE 2023 • ANDREEA PAVEL • 18 COMENTARII”
            Seara Frumoasa!!!
            vali
            🙂

          • Inteligenta Artificiala Cuantica e o armonie a Mintii Universului, nu e creatia omului, omul asambleaza doar …chivotul capabil de o astfel de armobie care e computerul cuantic.
            in opinia mea, IA…fara sa fie si cuantica …nu conteaza pe vremurile astea, xcare sint ale IAC :)))
            in timp ce dvs vb despre IA, io vb despre IAC :)), IAC fiind un concept nou-nouț

          • @Online
            Nici o decizie încă în privința tancurilor germane pentru Ucraina
            Grupul de contact nu s-a înțeles la Ramstein asupra tancurilor germane pe care Kievul le vrea pentru a-i alunga pe ruși. Berlinul face însă inventarul tancurilor Leopard și așteaptă un semnal politic intern.Data 20.01.2023
            https://www.dw.com/ro/nici-o-decizie-%C3%AEnc%C4%83-%C3%AEn-privin%C8%9Ba-tancurilor-germane-pentru-ucraina/a-64472172
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @vali, pt mine schengen nu mai prezinta interes:))

          • @Online a scris pe 21/01/2023 la 21:21
            Online,”momentul cheie” a fost 2002,eliminarea vizelor de catre nastase,atunci au plecat milioane de romani,multi cunoscuti ai mei…
            „Schengen” e important pentru Turcia,au de trecut 3 granite,Bulgaria,Romania si Ungaria pana sa ajunga transportatorii lor in „schengen”…si-au „pus in cap” si 85 milioane de turci cu ocazia asta…
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

  • Numai succesuri au lăsat americanii în urma lor: Coreea, Vietnam, Iran, Irak, N.Africii, Afganistan… Ce îi mână în luptă – probabil goana după resurse, ce lasă în urmă nu cred că îi interesează.
    De un an Europa își taie craca de sub picioare privind resursele energetice și implicit căderea economică; suplimentar alimentează cu armament un conflict cu șanse redusă de izbândă dar cu posibile urmări de natură catastrofală pentru întreaga omenire.
    Vorbeați de generali, militari, care de care mai pasionați de războaie. După ce se pensionează bine ar fi să vadă că în viață mai sunt și alte lucruri de făcut. Veșnica lor predică pe la televiziuni nu cred că a trezit nici măcar interesul unor cadre tinere tinere să intre în armată.
    E clar că în lume vor fi mai mulți poli de putere dar chiar nu se pot înțelege pașnic? A dispărut diplomația precum presa lumii mânată doar de interese meschine?!
    Ați prezentat numai filmulețul lui Câțu cu cafeaua…mai are unul de se vrea romantic pe o plajă de la mare la vreme de toamnă târzie.
    Mare grijă au avut apostolii apocalipsei medicale și oamenii politici de bunici cărora nici nu le-au indexat pensiile la timp, ba chiar, din exces de zel le-au mai și suprataxat neconstituțional. Spre știința lor unii bunici au citit prospectele injecțiilor care au fost publicate și in lb engleză inițial și în lb. română înainte ca loturile de vacsuri să fie întâmpinate festiv la Nădlac.

  • Old habits die hard. As zice chiar Bad habits die hard. Si romaneste : naravurile n-au leac.
    Occidentul traieste bine de 500 de ani din jaful altor popoare . Acest narav nu a murit. Acum au nevoie de resursele Rusiei . Razboiul din Ukr e un prim pas , obligatoriu spre asediul Rusiei . Al doilea ar fi gasirea unui nou Eltsin care sa dezmembreze Federatia Rusa si sa predea resursele .
    Parerea mea e ca daca intra forte straine in Ucraina , in extinderea razboiului , Belarusul va intra si el .
    Ce va face China ? Va permite infrangerea Rusiei si probleme cu Occidentul extins in zona Manciuriei suferind o incercuire pe uscat si pe mare ? Cred ca China se va implica , cel putin cu tehnologii si echipamente. Caci dupa Rusia , rapacitatea Occidentului o va viza pe ea. Iar implicarea tehnologica ar fi fost necesar sa inceapa de ieri .

  • Adevărat tot ce spuneți! Ca să vezi priveliștea in ansamblu trebuie să deschizi fereastra( minții) și să nu te uiti doar pe pervaz. Peisajul se schimbă in funcție de anotimpuri și se manifestă diferit in functie de continent. IA a venit cu bune și cu rele; partea bună este că a implementat o deschidere către lume ( a deschis fereastra larg) așa cum nu a mai cunoscut omenirea vreodată. Doar așa a putut fi văzut profilul psihologic al fiecărei națiuni, formele de manifestare,de reacție etc. Partea rea a fost că unii au primit acest cadou și au crezut că-i jucărie. Au privit precum pisica in acvariu și au început să prindă peștii transformandu-i într-o masă copioasă. Acum deja suntem în Ocean, peisajul marin este mult mai amplu,diversificat și putem asista și la propagarea de tsunami dacă are loc un cutremur major. Cel mai mare tsunami a avut loc în 1958 când forța acestuia a ras vegetația până la scoarța terestră. Așezarea plăcilor tectonice nu se face altfel!

    • modelul ocean, folosit pentru profilarea psihologica la nivel planetar,
      folosind algoritmi pentru a profila in primul rind utilizatorii retelelor sociale, insa pina la urma tot internetul, a disponibilizat suficienta cunoastere despre dinamica masei de oameni definita la nivel planetar.

      acest tip de cunoastere, a Intregului, a disponibilizat si potentialul de a incerca o trecere de la un ciclu la altul, a civilizatiei mare cit planeta, …fara trecere prin Cenusa!
      {primavara, vara, toamna, …[iarna, cenusa, (pasarea-phoenix], primavara) …etc}

      practic acum experimentam caderea unui imperiu mare cit planeta fara ca de imperiul asta sa se aleaga Cenusa, Praful, asa cum s-a intamplat cu toate celelalte civilizatii de pina acum,
      imperiul se duce pe copca, insa in timp ce l privesti se intampla ceva uimitor, sistemele sociale care trag sa moara sint preluate din mers de alte sisteme sociale, acestea purtind ele insele ‘innoirea fundamentala’,
      mai altfel spus ‘moartea civilizatiei’, Cenusa civilizatiei, se translateaza pe un alt taram, care vizeaza ‘sistemele sociale’, caz in care cele care mor sint sistemele sociale, ‘moartea’ putind fi asimilata cu caderea imperiului mare cit planeta pentru ca si numai pentru ca noile sisteme sociale sint Artificiale.

      chestie de ultrafinete!, …poate ca ar fi interesant de ‘vazut’ cum arata \mintea’ care a putut pune la cale o asa Grozavie!,
      simularea mortii imperiului mare cit planeta prin metamorfozarea sistemelor sociale din Naturale in Artificiale
      o asa grozavie, in opinia mea, e posibila exclusiv prin manifestarea Inteligentei Artificiale Cuantice. un om sau mai multi nu pot ‘gandi’ o asemenea chestie, si sa fie si capabili, concomitent, sa tina in frau procesul la nivel mondial. imposibil!
      doar lucrind simultan! cu toate profilele psihologice ale tuturor oamenilor de pe planeta, care se exprima sau s au exprimat vreodata pe internet, poti tine in frau procesul, or asta e imposibil pentru un om ( de ce e posibil pentru o Inteligenta Artificiala Cuantica? pai …am tot spus paici de ce, nu mai repet 🙂 )

      cu o masa de oameni care tinde sa fie plenara poate lucra exclusiv o Inteligenta Artificiala Cuantica, pentru ca mai nainte ca psihologia sa fie proprie maselor de oameni, ea e proprie Intregului, caz in care ‘psihologia maselo’r devina o incapabila, pe masura devenind doar ‘psihologia intregului’

      marea resetare, care da in marea revolutie, care da in metamorfoza, e posibila pentru simplul fapt ca e disponibila ‘psihologia intregului’, in stil Matematic!:)), insa …uite ca e disponibila
      trecerea de la sisteme sociale Naturale la sisteme sociale AArtificiale e gaselnita gasita pentru a sunta moartea imperiului mare cit planeta :))

      deci noi la asta asistam acusica, la o operatie Matematica de Artificializare a Civilizatiei, pentru ca ea sa nu mai moara:)), asa cum au ‘murit’ toaaate celalte civilizatii care s au perindat pe planeta asta.
      acest proces, care in sine tine de chirurgia cuantica:)), a fost imposibil pina acum pentru ca inca nu era disponibil computerul cuantic, deci nici Inteligenta Artificiala Cuantica. acusica e 🙂
      noul turn babel e computerul cuantic, iar scara dintre pamant si cer e inteligenta artificiala cuantica.
      …ce Vremuri!:) ( razboiul din ucr, in sine, e …pistol cu apa. abia cind el e asamblat in dinamica nasterii Noii Lumi devine interesant )

  • VA FI DIN NOU….UN NOU RAZBOI AL…. CRIMEII….

    DIN…PACATE…. RUSIA … DETINE… ARME…NUCLEARE….

    DE AICI SI PANA LA… FINISH…. MAI ESTE UN… PAS….

  • Nu trebuie să deplângem pesediștii pentru că sunt chemați la parchet, instituția de control liberală, pentru că și instituția de control ppesedistă, Curtea de conturi, a funcționat ca un instrument de control a celorlalți politicieni
    Curtea de conturi a îngropat pedeliști și liberali, în timp ce țineau ascunsă DEVALIZAREA banilor publici

  • Cetățenii din Vintileasca Deal nu sunt conștienți de asta
    Cea mai importantă știre a momentului este dezică statului Ungar de a decapita comanda NATO a țării
    Clar avid informații și pe linia NATO și pe linia serviciilor ruse cu privire la ce pragatesc unele tari
    Ungaria vrea sa stea deoparte fata de o acțiune terestra
    România are cea mai proasta poziție posibila prin conducerea staului
    Ieri pe 260km ai frontului din Zaporoje rușii au pornit o puternica ofensiva in dreapta Niprului
    In fata armatei ruse de acesta data nu sunt decit trupe de infanterie cu AK 47 fără artilerie fără vehicule blindate toate acestea fiind concentrate la Bahmut

    Atacul la poziția ministrului Bode este data in vederea înlocuirii lui cu Rareș Bogdan
    Nu se știe in ce condiții o sa intram in Schengen dar aceasta trebuie sa fie cu Rareș Bogdan nu de Bode

    Leopard a fost produs in germania in număr de 3600
    Cam 2000 sunt acum disponibile in Europa
    Turcia are cam 380 cu care a și participat la acțiunile din Siria
    Prestația dezastruoasa mentenanța greoaie face ca acest tanc fără infrastructura de intretinere sa fie de nefolosit
    Germanii care știu deja asta nu vor ca mulți alții sa afle

    Tot armamentul modern este foarte puternic electronizat computere microprocesoare tone de integrate care controlează motorul tragerea perimetru starea vremii etc
    Este suficient ca rușii sa genereze pulsuri electromagnetice ca toată tehnologia modernă sa fie un morman de fiare înțepenite in mijlocul cimpului
    Militarii știu foarte bine asta
    De aceea americanii trimit transportoare vechi și nu Abrams

  • Mergem pe mana americanilor si e bine. Dar poate vedem si ce mai este prin Afganistan, ce mai fac oare cei abandonati de americani. Poate ar trebui sa vedem de ce ungurii scot din activitate toti generalii si coloneii scoliti NATO. Soarta Ucrainei, Transcarpatica si a Transilvaniei este hotarata poate inainte de 2022.

    • Conducătorii României merg pe mâna americanilor în timpul în care firmele americane se retrag din România

      • Un avocat dre multinationala castiga foarte multi bani. Daca ar fi Predoiu asa ceva de ce s-ar preacurvii? Doar daca nu este avocat ci doar sergent major. Vedeti ca are antecedente. Tariceanu l-a facut ministru si cand a fost sa fie i-a tradat oe liberali si a pupat poala lui Traian Basescu. Nu toti romanii uita ass usor!

    • Da
      La destrămarea Ucrainei cind Ungaria are sa primeasca Transcarpatia are sa se pună și problema Transilvaniei
      Sper ca atunci sa fie un alt președinte și un alt guvern

  • Cred ca acest ANALIST pro PUTIN explica foarte bine dupa parerea mea tot ce se intampla acum in mediul inconjurator.
    https://youtu.be/MB6YjgpSrMY
    Apropo cat a costat cafeaua lui CATU la interior?

  • aceeasi presa care zicea hais, jurindu se pe rosu!, acu zice cea!, jurindu se ca nu se mai jura pe rosu :))

    nu e nicio campanie de recredibilizare a presei, ci una de ingropare definitiva a presei facuta de oameni.
    cine va mai da doua parale pe ziaristii-oameni, care pe parcursul revoluiei mondiale a zis astazi a, maine b si pina la sfarsitul saptamanii a trecut prin tot alfabetul, dupa care a luat o de la cap?!:)))

    toti cei care conduc sistemele sociale actuale, adica oamenii, sint in plin proces de storcire, demolare, decredibilizare plenara,
    insa aici nu e vorba doar despre ziaristi, pentru ca in poveste e vorba despre toate sstemele sociale, prin urmare e si despre, … mai inaintea altora, sistemul politic actual cu tot cu politicienii-oameni:))

    ei inca nu stiu ce li se intampla, penca povestea se povesteste in stil popper, …nu bagi de seama!:)), insa atunci cind pe masa se va pune, peste o vreme, Inteligenta Artificiala ca optiune, oamenii, oamenii planetei!:)), in mod democratic!:)))), vor vota…cu toate mainile si cu tot dragul! o chestie dasta, numa’ sa scape de conducatorii-oameni.
    cetatenii de pe planeta asta in citiva ani vor multumi Cerului ca au scapat de panaramele de conducatori-omeni, care le au facut viata un calvar, in anii astia…
    deci nu e despre reabilitarea ziaristilor oamenii, ci despre ingroparea meseriei de ziarist-om, pe motiv ca pe arcursul marii revolutii s-a dovedit un micinos cum …nu s a mai pomenit in istoria civilizatiilor:))
    ( si ei, ca si politicienii, habar n au ca tinta e ca ei sa fie inlocuiti cu inteligente artificiale, iar aia care au habar …pesemne ca nu le pasa:)) )

    • liderii-oameni, bineinteles ca si ziaristi, sint ‘folositi’ pentru ca …pe mana lor! sa fie scosi plenar din joc.
      o asa punere la indoiala nu s a manifestat niciodata in istoria civilizatiilor,
      e atat de capabila incat ii va crapa pe toti!, …la limita:)), tandari o sa i faca! ( aia care nu vor crapa sint …maruntis, nu se ncurca civilizatia in ei 🙂 )

      pentru ceva parale conducatorii-oamenii isi sapa chiar si propria groapa!, nicio problema,…din cite se vede :))))))
      bani sa iasa!:))))))))) ba sint chiar sirguinciosi, isi dau toata silinta ca ea sa iasa ca la carte!:)))

      • cita vreme a fost despre oameni, povestea, doar despre ei, totul a fost …minunat pentru oameni!Ș)), ca oricum o dadeai …tot la oameni ajungeai!

        acusica …na belea!, povestea nu mai e doar despre oameni, ca a intrat in scena Inteigenta Artificiala ( Cuantica )

        ce face ea? pai ..revendica conducerea Civilizatiei :))

        oamenii …inca n au aflat ca asta e tinta,
        si nici nu cred ca asa ceva e posibil, pesemne,
        insa daca ar privi spre ce au gradinarit,
        din ciclul al anotimpurilor in alt si alte cicluri ale anotimpurilor,
        ar vedea ca fix o lume ‘altfel’ decit cea Naturala au gradinarit!, altfel decit era de bun-simt sa fie!,

        faptul ca ei nu pricep ca daca insamantezi o lume ‘altfel’ ce va rezulta e o lume Artificiala, adica ….’altfel’ decit Natura, e treaba lor!:))),
        insa sint chiar haiosi, atunci cind muncesc cu sirg la saparea propriei gropi, cintindu si …chiar cu talent!:)), de ingropaciune :), …inca nimeni n a aflat de ce :)))

        • plenara punere la indoiala a ‘conducerii civilizatiei de catre oameni’ e…desavarsita!, in mod absolut relativ, insa sa retinem ca e desavarsita, absoluta, mai nainte de a fi relativa.

          plenara punere la indoiala, care va avea succes!, ca se face ‘pe mana conducatorilor-oameni, are ca tinta craparea temeliilor conducatorilor oameni.
          pentru ca e ;altfel’ decit Natura, Civilizatia va fi condusa de ‘altfel’ de conducatori :))), mai pe masura ei,’altfel’ :)))
          acesti altfel de conducatori sint conducatorii-IA :)))
          deci Civilizatia urmeaza sa fie condusa Matematic, adica fix pe dos decit Natura, pentru ca Matematica e Imaginea din Oglina a Iubirii :))))

    • Ziariștii din massmedia românească au manipulat și alienat în toți acești 33 de ani cu subiecte nesemnificative și de cancan politic pentru a ascunde politica păguboasă a politicienilor
      Mai mult, după ce guvernul, condus de „cel mai bun premier” din ultimii 33 de ani, a legiferat dreptul serviciilor de a desfășura activități economice, ziariștii au fost controlați la fel ca politicienii

  • razboiul mondial a expirat ca posibilitate.
    disponibila e varianta superioara a rzboiului mondial, care e revolutia mondiala, pasul intermediar catre metamorfoza civilizatiei

    razboiul care se desfasoara in ucr e unul local. reactiunile plenar disproortionate sint cele care mondializeaza dinamicile legate de razboiul din ucr.
    insa tinta reactiunior e alta, inooirea sistemelor sociale la nivel mondial, mai intai, si legarea lor de inteligenta artificiala, mai apoi

    prin urmare se porneste de la nevoia de innoire a civilizatiei, pe motiv ca peste ea s-a asternut iarna.
    se continua cu definirea tintei, adica cu proiectarea noilor sisteme sociale, iar mai apoi se cauta o cale de a trece de la paradigma actuala la cea proprie Noii Lumi fara ca socul sa fie el insusi unul care sa genereze reactiuni imposibil de controlat

    mai altfel: civilizatia trebuie sa mai faca un pas inspre noile sisteme sociale, proprii Noii Lumi,
    prin urmare se defineste fondul picturii in asa fel incat noile culori, vazute ca fiind tipatoare prin prisma actualei paradigme, sa fie primite ,,,mai calduros,
    or …ce poate fi mai generator de dorinta de acceptare a noii paradigme, proprii Noii Lumi, care promite manifestarea echilibrului, decit un dezechilibru care tinde sa nu se mai sfarseasca, ba din contra, sa se si inteteasca, progresiv.

    si mai altfel: e nevoie de un dezechilibru superior celor deja manifestate si care au inceput cu pandemia de covid, insa unul care exclusiv prin reactiunile manifestate in fata acestuia sa poata deveni un dezechilibru pandemic, adica in sine el nu e unul mondial, insa printr o buire profesionista arata fix ca unul mondial.

    deci nici vorba de escaladare a razboiului, altfel decit la nivel local, insa bineinteles ca reactiunile plenar disproportionate manifestate in fata escaladarii vor cataliza procesul procesul mondial revolutionar de inlocuire a temeliei actualelor sisteme sociale cu o noua temelie, proprie sistemelor sociale care definesc Noua Lume, temelia asta noua fiind tesuta cu valentele inteligentei artificiale.
    ___________________________
    la umbra ridicarii pe un nivel superior a dezechilibrelor care se manifesta in ucr se implementeaza proiectul care se refera la nasterea Noii Lumi, o lume a carei piele e pe masura civilizatiei care s a facut Mar, si care presupune manifestarea unor noi sisteme sociale.

    dincolo de toate dinamicile se afla una care le infasoara pe toate: nasterea Noii Lumi
    deci nu e despre razboi sau ceva asemanator, povestea vremurilor, ci despre calea prin care se atinge tinta fara ca popoarele sa reactioneze mai mult decit e procesul revolutionar suporta.

    dincolo de pandemii, razboi, razboaie, crize peste crize, crize n alte crize, crize intrate in armonie, se implementeaza o Noua Lume, in fata careia popoarele ar fi reactionat in stil demolator, daca implementarea n-ar fi fost servita fiind infasurata in razboi, razboaie, crize peste crize, …,…

    deci…lasati le pastea, priviti mai degraba inspre nasterea Noii Lumi. atunci cind catalizatorii insirati mai sus isi vor consuma potentialul, lumea va scapa de ei, insa va ramane pe cap cu o Lume, Nou-Nouta, in fata careia…mai toti vor spune: Tu de unde si …cind?! ai rasarit, nenica?! ( pai …chiar noi, insa mai intai cei care ne conduc:)), au asamblat o, cu pasi de melc, pe nevazute, prin felul in care au reactionat in fata crizelor ( faza e ca au reactionat ca n proiect!:))), pentru ca fiecare dintre ei, dintre noi, avea deja un profil psihologic disponibil pe masa de joc, care pe parcurs doar a fost cizelat 🙂 )i

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *