Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Klaus Iohannis recunoaște fără să-și dea seama: Guvernul a trimis Parlamentului o lege proastă!

Ca de obicei după un eveniment mai important, marți, 14 iulie 2020, la ora 14 și ceva, am intervenit în direct pe cristoiuTv pentru a-mi spune părerea despre Declarația de presă citită de Klaus Iohannis de pe prompter, de la Cotroceni.

Slavă Domnului, Klaus Iohannis și-a revenit!
Așa mi-am început comentariul în direct.

Săptămîna trecută, două zile la rînd, într-o succesiune de rafală, Klaus Iohannis a ținut două declarații de presă care m-au descumpănit nu numai pe mine, dar și pe toți cei care au urmărit cei șase ani de mandat de pînă acum cu necesarul ochi critic, definitoriu pentru inteligențele independente.

Timp de șase ani, Klaus Iohannis și-a redus viața și activitatea la ipostaza de gurist electoral al unui singur partid, PNL. Adversarul politic al PNL – PSD – a fost ținta unor atacuri de o violență devenită, prin repetiție și prin clișee, monotonă pînă la exasperare. Postura de trol al PNL, care ține cuvîntări de la Cotroceni, în loc să posteze contracost înjurături la comandă, s-a menținut și după trecerea PSD în Opoziție. Lupta împotriva PSD mai avea cît de cît justificare pînă în 2019:
PNL se afla în Opoziție și nu oarecum, ci strivit de majoritatea PSD, PNL trebuia ajutat să fie și pentru că democrația cere o scenă cît de cît echilibrată.

Continuarea campaniei împotriva PSD și nu numai prin vorbe dar și prin fapte cum ar fi de exemplu, asmuțirea Sistemului de Forță împotriva PSD și după parvenirea PNL la putere, nu avea nici o justificare.
O explicație avea.

Klaus Iohannis e ca un arzător de gaz programat să nu consume. Ca și acesta arde cu flacără mică. Nimic nu-l scoate din minți pe Klaus Iohannis decît nevoia de a se osteni cît de cît, de a ieși din tabieturile cotidiene pentru a-și bate capul cu ceva. Așa se explică pustiul celor șase ani de mandat, realități unice în postdecembrism și evident al celor deja două mandate . Spun deja două mandate, pentru că 2020 era ultimul an în care Klaus Iohannis mai putea face ceva ca președinte. De la anul e un muribund la căpătîiul căruia s-a încins bătălia pentru cine va fi președinte din 2024. O bătălie nu numai între grupările politice din partea Dreaptă ci și între Servicii.

Cele două discursuri de săptămîna trecută au fost comentate de mine pe cristoiublog.ro ca semnul unei schimbări majore de paradigmă. După șase ani de partizanat împins pînă la chibițăreală, Klaus Iohannis se ridica deasupra partidelor, cerînd o acțiune comună a tuturor partidelor în rezolvarea Crizei sanitare.

Marți, 14 iulie 2020, Klaus Iohannis s-a întors brusc la postura care l-a definit în cei șase ani inutili de mandat. Dacă săptămîna trecută s-a afirmat ca președintele tuturor românilor, acum el a revenit, ca o drezină repusă pe șine, la partizanatul grețos. Pe de o parte a apărat Guvernul mai harnic decît o face Raluca Turcan, pe de alta, a atacat PSD.

Nu încape vorbă că Guvernul a trimis Parlamentului, cerînd trecerea prin procedura de urgență, un Proiect de lege întocmit parcă la beție.
Pînă și un candidat la admiterea la Drept la o universitate particulară făcea un Proiect mai bun din punct de vedere juridic.

Se spune că Proiectul a fost făcut de Raed Arafat. După cum arată textul sînt sigur că l-a făcut Raed Arafat. Un ageamiu într-ale Dreptului și pe deasupra ocupat cît e ziulica de mare să se plimbe pe la televiziunile de știri. În România există un minister care se numește al Justiției. Are și un ministru, Cătălin Predoiu. Are și o armată de juriști, care de care mai bine plătit. Înainte de a fi trimis la Parlament, Proiectul a fost văzut la Ministerul Justiției? Nu de ministru, că el nu se coboară la așa ceva, nu de vreun secretar de stat, dar măcar de jandarmul de la intrarea în sediu?

Revenit la postura de agent electoral al Guvernului, Klaus Iohannis a susținut următoarele:

„PSD reclamă că această lege nu este bine făcută. Păi, rațiunea unei dezbateri parlamentare este tocmai de a găsi cea mai bună formă de lege”.

Cum adică?
Rațiunea unei dezbateri parlamentare nu e să facă dintr-un proiect aberant din punct de vedere juridic o lege bună.
Dacă ar fi așa, nu văd de ce ar mai fi nevoie de un Proiect de lege întocmit de Guvern sub controlul Ministerului Justiției.
Se poate trimite Parlamentului o foaie albă, urmînd ca Parlamentul, în procedura de urgență, să scrie un text.

Dincolo de această năzbîtie, rămîne recunoașterea de către Klaus Iohannis a unui adevăr.
Evident, fără să-și dea seama de asta:
Guvernul a trimis Parlamentului o lege proastă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

52 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis recunoaște fără să-și dea seama: Guvernul a trimis Parlamentului o lege proastă!”

  • Să ne ferim, domnilor mei, de această manie care trage asupra noastră râsul străinilor. În poziţia noastră de faţă, cea întâi datorie, cea întâi însuşire trebuie sa ne fie modestia; almintrelea, am putea merita aceea ce zice dl Eliad, că numai naţiile bancrute vorbesc necontenit de strămoşii lor, bunăoară ca şi evgheniştii scăpătaţi. Să ne coborâm din Ercul, dacă vom fi mişei, lumea tot de mişei ne va ţinea; şi, dimpotrivă, dacă, izgonind demoralizaţia şi neunirea obştească care ne darmă spre pieire, ne vom sili cu un pas mai sigur a ne îndrepta pe calea frăţiei, a patriotismului, a unei civilizaţii sănătoase şi nu superficiale, cum o avem, atunci vom fi respectaţi de Europa, chiar dacă ne-am trage din hoardele lui Gengis-Han. Aşadar, domnilor mei, eu nu voi ascunde că legile, că obiceiurile, că limba, că începutul nostru se trag din romani; istoria de mult a dovedit aceste adevăruri; dar, încă o dată vă mai spun, sunt departe de a măguli o manie ridicolă, vorbindu-vă de faptele romanilor, ca când ar fi ale noastre; ci voi face ceva mai folositor; mă voi sili a vă îndemna că, dacă vroiţi să fiţi cunoscuţi de adevăraţii fii ale romanilor, apoi să faceţi şi d-voastră ceva care să se poată semălui cu isprăvile poporului de lume domnitor. MIHAIL KOGALNICEANU 1843

  • Si pentru ca am afirmat si am exemplificat mai jos cât de mincinoasa este Olguta Vasilescu…
    Voilà cât de mincinoasa era si-n 2018 eleva lui Vadim:
    .
    https://recorder.ro/fact-checking-cu-olguta-vasilescu-cum-au-ajuns-taranii-din-buzau-sa-aiba-canalizare-pe-facebook/?fbclid=IwAR3bY5hec3BebrMYWgIgClgBT-hvplNZYbtHwMsSLMMrx_nGfxqDfo4FDKA
    .

    • Bine, m-ai convins. Mincinosii vostri sunt mai buni decat ai lor. 😀

      • Génial, bonhomme!

        • Ba, tu esti chiar prostanac, sa nu intelegi cand se face mishto de tine, sau iti place sa te faci pres la orice nou venit, slugoiule??

          • A fost o ironie, toanto!
            Te tii de mine ca o cățea în calduri! Vezi ca ti-ai gresit omul, încearca pe centura…

          • Vasilico, nu e loc pe centura de mamica ta, care face prapad!!! Tu de unde crezi ca provii, tarancuta semitembela?

          • Bai Vasilico, tu care nu ai umor nici cat capacul de la wc, mai nou te crezi si ironica??? Esti, cum am spus, taranusa tembela de la coada vacii, securista cu o misiune aici pe blog, o mizerie !!

  • Da, PNL joaca murdar, dar sa nu uitam niciodata ca PSD este cel putin la fel de murdar. In realitate cred ca toata aceasta cearta intre ei e praf in ochii nostri, pana la urma fiind vorba tot de de USL.

  • Asa e: Parlamentul trebuie sa corecteze prin dezbateri propuneri de legi.
    Problema e recunoscuta de romani printr-o vorba cu adevarat inteligenta: Dintr-un rahat (aici ”handmade” pnl) nu poti face bici!
    Lasand deoparte efectul olfactiv.

  • 1

    VA trece untimp pînàEuropa , Coimisia numotà peste noapte, siparlamentul abont la sinecuri vor trebui s-isecunosçnesecul administriv ! Sunttrimisi la Comisie si in Parlamna incidivizi cere nu pindeplinesc niciun criteriubprofesionl si maoral !Sieffrid nici nu mai stie dacànî Rompâni se orbesteromânest sauesperny polic corect , de unde afli cà un cuplu a coit !Vreo lumin) în ultimii 30 de ani de parlamentari , u deoutatstàlucit în oratorie si propuneri ?

    • de cpund nu se mai poatz sterge o literà ?Sunteti seriosi ?

      • Serios? Doar o litera doriti sa schimbati? Care? 😛
        Lasand gluma, nu se poate edita textul aici, jos. Nu s-a putut niciodata.

  • Pai stim ca legea e proasta. Pe vremuri te internau fortat daca erai recalcitrant si impotriva regimului. Dar macar cereau (de forma) decizia unui judecator. Acum nici aia nu le mai trebuie. Si la cum se subtiaza democratia in tara asta, vom ajunge sa recunoastem (vrand-nevrand) ca parca era mai alb comunismul. Si nu din nostalgie, dar vremurile care vor veni vor fi mult mai negre.

  • De acord, legea este proasta si trebuie modificata. Incompetenta consilierilor guvernamentali si prezidentiali este crasa. Este ca si când cei care sunt platiti sa-i ajute pe guvernanti în elaborarea legilor, fac tot posibilul ca aceste legi sa iasa prost. Te poate duce gândul si pâna acolo, dar mai degraba se poate observa cu tristete ca, indiferent de culoare, politicienii români sunt lamentabili, adevaratii profesionisti preferând sa stea deoparte, sa nu ajute cu nimic la salvarea de la dezastru a natiunii din care fac parte.

    • Domnule Cristoiu, pe când un editorial despre inconstienta si prostia unor membri de frunte ai PSD care, din ratiuni electorale, pun în pericol sanatatea si viata românilor, negând existenta SARS-CoV-2?!

      • Taranus semitembel, ai idei putine dar fixe: peeseedeee, ca tac-tu Klaus.
        Unde ai vazut ca neaga existenta covrigului, esti platit sa bagi fake news, securistule?
        A ta stapana, Nikola! Tu, Vasilico!:))

          • Taranus semitembel, astea sunt argumente, fituici pnl-iste din Craiova? Ti-am zis eu ca esti raspandac securistoid!! Si ia zi, tu esti c..u vacii? :)))
            Ia Vasilico, daca tot vrei sa citesti:
            https://www.capital.ro/lia-olguta-vasilescu-tuna-si-fulgera-ati-intrat-in-vrie-si-incepeti-cu-fake-news.html

          • Lia Olguta Vasilescu ii raspunde lui GEO

            Presa ma atentioneaza ca penelistii transmit ” pe surse” un fake news despre „parerea” mea asupra pandemiei. Nu va mai obositi! Parerea mea e publica, postarile mele de pe facebook sunt publice inca din vremea in care voi spuneati ca e „o simpla raceala”. Parca aveati un „grup strategic” de combatere a fake news-urilor… Acum inteleg ca le promovati de fapt! Doar la asta se rezuma campania voastra? V-au venit sondajele si ati intrat in vrie? ???

          • Asa ca hai sa reformulam:
            Domnule Cristoiu, pe când un editorial despre inconstienta si prostia unui prostac (!) numit GEO????

          • Du-te naibii, peremista minte ca o pesedista autentica!
            .
            Tu, Nikola, cât timp mai ai de gând sa ma calaresti?
            Nici nu îti dai seama cât esti de penibila, postând pe blogul lui Ion Cristoiu doar ca sa faci scandal! Cel putin de forma ai putea si tu sa citesti câteodata articolul si sa comentezi la subiect!
            Revin si-ti repet: esti o imbecila care îmi provoci repulsie!
            Si-acuma, hai, cerseste-i adminului compasiune, roaga-l din nou sa ma blocheze, dupa ce tu esti aceea care ma hartuieste ca o obsedata!
            Marsh!

          • Tu, Vasilico! Tu îti dai seama cât esti de penibila, postând pe blogul lui Ion Cristoiu doar lături securiste? Securistă mizerabilă si semitembelă!! :)))

          • Necazul cel mai mare este ca sociopatii nu se pot vindeca niciodata,
            vai de viata ta, biata Nikola!

          • Ce tembel esti, stai linistit ca nimeni nu se asteapta sa te vindeci vreodata. :)))

          • Vezi boaita securista, cum ti-am demonstrat ca ai mancat rahat, cum te-ai facut ca ploua si ai schimbat subiectul, sarind la beregata!

          • Sa stiti ca pentru geo ,oricine este cat de putin legat de psd, minte prin definitie.
            Zilele trecute spunea despre Ponta ca minte si l-am intrebat de unde stie. A spus ca nu stie, dar intuieste.
            Daca tot nu o credeti si spuneti ca minte, de ce nu-i verificati postarile de pe FB de care aminteste si in care isi exprima parerea despre covid?

          • Hop si ingenua Cori!
            Draguto, te rog sa ma scuzi ca l-am facut pe Pinochio mincinos! Pentru sufletelul tau, promit sa n-o mai fac!
            .
            Cori, un sfat prietenesc: sa nu te mai amesteci niciodata în troaca plina cu laturi a Nikolei, daca nu vrei sa te manânce porcii! Individa e dusa rau!

          • Am citit stirea. Olguta nu spune ca virusul nu exista, ci ca Iohanis se foloseste cu nesimtire de el. 🙂

          • Mda, Cori, nu mai intra in troaca lui Nikola, ca te mananca porcul de GEO!!!

          • Zi ba, taranus tembel, tot insisti ca a facut Olguta afirmatia aia???
            Sau ai trecut, ca un securist fidel ce te afli, la alt topic impus prin OZU???

      • Nu zice nimeni ca nu este nevoie de o minima precautie,dar tocmai legile cretine ,imbecile ca asta,scremute pe tronul buzii dau apa la moara negatoinistilor Covid,daca se venea cu o lege normala,care sa ramana in cadru democratic,o lege de protejare a populatiei democratica si in acord cu Constitutia,li se inchidea gura la negationisti.Asa ,venind cu aceasta cretinatate desavarsita de lege din haznaua gandirii unora,acum negationistii Covid exulta,si folosesc aceata lege ca argument de negare a virusului si de a face prozeliti.Internetul vuieste de teoria ca aceste legi imbecile sunt dictate de George Soros si Bill Gates insisi agentului lor Arafat(care cica ar conduce Romania din umbra,inclusiv pe Iohannis si pe Orban,evident o tampenie,dar asta circula intr o vreme),si toata Romania este acum convinsa de treaba asta(si asta doar datorita faptului ca a aparut cretinatatea si imbecilitatea asta de lege imbecila).

        • De fapt eu cred ca imbecilitatea asta sinistra a fost bagata pe gatul natiunii de PNL(Ebola Galbena),si data lui prostanacul de Arafat sa si o asume el(Ebola Galbena s a gandit asa,daca intra legea avem cea mai tare dictatura,facem regimul lui Pol Pot aici,daca lumea se revolta punem tot in carca lui Arafat,si cu ocazia asta ne scapam de ciuhapel,ca tot ne statea ciuhapu n gat si voiam sa ne scapam de el,si noi nici ustoroi n am mancat,nici gura nu ne pute).Ciuhapul prost si a asumat legea,si s a bagat sa si o ia el in freza pentru Ebola Galbena,probabil pentru ca si o fi bagat si el destele la borcanul cu miere,mai ales ca este pe functie bastana de multisor,si l au prins baietii si pe el la borcan,si il au si pe el strans cu usita,si ciuhapu trebuie sa joace cum i canta baietasii.

          • tudy,
            Si da si nu. Legea este cretina, asa cum am spus si eu mai sus, dar povestea cu inexistenta covidului circula de mai multa vreme si, treptat, s-au gasit tot mai multi dobitoci care sa o creada. Cretinii astia sunt acum cea mai importanta masa de manevra a celor care doresc instalarea anarhiei si prin aceasta, schimbarea raporturilor de putere interna, dar si a raporturilor dintre marile puteri mondiale…
            Manastire-n-tr-un picior…

          • Este chiar strigator la cer ca medicii au fost adusi la exasperare de catre cei pe care vor sa îi ajute.
            .
            Iată mesajul doctoriței Simin-Aysel Florescu:
            „Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.
            Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați. Ăia care se zbat să tragă aer în plămâni, cu disperarea unui om care se îneacă…. Aaa, parcă e altfel decât în piața Victoriei, unde te cațeri pe lăzi și urli aiurea, nu? Așa, respiră aaadââânc, trage aer în piept, dă-l afară…. ….poate mai și tușește careva pe lângă masca de CPAP….
            Așaaaaa, acum așteptăm 6-7 zile..
            Ne chemi tu când te apucă….cum ce, Covidu ăla care nu există.
            Ai curaj? ….că la vorbe sunteți meșteri toți…..doctori sunteți toți….incredibil!”.

          • Geo, anal-fabetule, ai pus prea multe cratime la Manastire-n-tr-un picior..
            Taranus tembel, ce pretentii?

    • Daa,consilierii sunt de vina,ca guvernu si prezidentu i minunat,din parti,eu stiu ca Iohannis si Orban nu asculta de nimeni,lu Iohannis daca i ar veni intr o zi insusi Dumnezeu sa i spuna ca greseste,Iohannis va spune ca Dumnezeu este PSD ist si corupt,si ca el se declara ateu(ar interzice si credinta in Dumnezeu,ar spune ca cei ce cred in Dumnezeu sunt oamenii Ciumei Rosii). 😆 😆 😆 Sa fim seriosi,Iohannis conduce tot in tara asta,nimeni de la Ceausescu nu a avut atata putere in maini ca Iohannis,si Petrov tremura de invidie.

      • Iohannis ia toate deciziile el e si conducator si consilier,si prim ministru si comandant Suprem si medic si tot,pe asta nu l consiliaza nimeni,el centreaza,el da cu capul.

      • Cretinii de care vorbesti Geo sunt fanii lui Trump,(Trump marele prieten a binomului Iohannis Orban,a carui ambasador i lauda pe astia doi si le canta ode).Toate teoriile astea care neaga existenta Covidului au sursa in SUA lui Trump,plecand de la oamenii lui Trump,bine, se zice ca sunt propaganda rusa,dar nu vin direct de acolo ci „ocolesc” prin SUA,adica apar in Rusia,si trec Oceanul,insa Trumpistii le iau in stare „bruta”,si le dezvolta enorm dupa care le raspandesc planetar(adeptii americani a lui Trump).Cea mai tare teorie Trumpista spune asa:Soros si Bill Gates conduc din umbra China,nu doar Partidul Democrat American.Acesti sinistrii,ne spun adeptii lui Trump,ar fi dat ordin conducerii Chinei sa dea drumul unui virus la nivel planetar,iar China s a executat intocmai si la timp ordinelor date de Soros si Gates si au umplut lumea cu virus,dupa care ei ,Soros si Gates instaureaza sub masca alertei medicale Statul Sclavagist Mondial.Trump este,cica,marele supererou care vrea sa dejoace acest plan sinistru.Tare nu…Am rezumat si eu teoria in cateva fraze.

        • Ceea ce am observat eu ,insa e tocmai acest aspect,ca legea asta cretina,le da apa la moara tocmai acestor Trumpisti negationisti ai bolii,ei folosesc aceasta lege cretina ca si argument ca sa si sustina teoriile si sa faca prozeliti,sa devina curent mainstream in Romania tocmai datorita acestor cretini care vin cu legi naziste.Si atunci eu ma intreb nu cumva astia cu legile naziste care ne”protejeza” cu forta,si negationistii Covid,desi par in tabere opuse,prin spate nu ar fi cumva mana in mana?

          • Adica guvernantii dau legi cretine,tocmai pentru a i ajuta pe cei ce neaga existenta Covid,asfel facandu i de fapt vizibili si necesari? Ma intreb.(Ca daca ar lua masuri de protectie cum trebuie,fara abuzuri,cu buna credinta si intr un cadru democratic si respect pentru populatie si economie cum fac alte tari in Europa,Trumpistii negationisti si ar pierde”obiectul muncii”,asa cu proiecte de legi cretine si cu Guvernul asta cu tendinte autoritariste si nepasator fata de economia Romaneasca,practic Trumpistii conspirationisti exulta.

          • Ajung sa cred ca Guvernul si Arahatii precum si cei care neaga existenta virusului sunt de fapt mana in mana si se sustin reciproc pe la spate,in timp ce prin fata se dau cranceni dusmani ca sa ne prosteasca pe toti(asta ca o parere proprie).Iau in calcul si ipoteza asta.

        • Dar,desi fanii lui Trump vin cu ipoteze din asta cum ca de fapt Chinejii executa ordinele lui Soros si Bill Gates,si dau cu virusi in populatie,cum se face ca seful,marele EROU INTRE EROI,DONALD MAGNUS TRUMP,desi sustinatorii sai imprastie teoria asta,nu vine,public sa sustina el insusi treaba asta in conferinta de presa ,sau macar sa sustina treaba asta public??? De ce oare? Macar sa spuna treaba asta el,daca tot e scandal sa fie scandal pana la capat 😆 😆 😆 Adica fanii lui vin cu teorii conspirationiste si el nu vine sa si sustina ultrasii??? Halal comandant si lider,sa nu ti certifici fanii si teoriile lor. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Ciudat nu??? Oamenii tai sa imprastie teorii ale conspiratiei si tu ca lider sa nu le sustii,cam ciudat ,nu???

  • PNL va prelungi starea de alerta ca dupa 7 ani de stat pe bara e foamete mare, are multi penelisti de hranit, multi membrii cu toate neamurile lor.
    E jaf mare, fiecare trage repede cate ceva: contracte cu statul, posturi etc. (ca Velea care si-a aranjat fratele si verisoara).
    Pirania galbena!

  • Iohannis de lene n-a facut in 5 ani un minim efort sa invete sa vorbeasca si sa pronunte corect in lb. romana.
    Mai nou citeste de pe promter, ca Esca, si gesticuleaza anapoda.
    Discursul sau e neschimbat, cine deaq sa-l mai bage in seama. Ne tot spune ca un papagal ca PSD e de vina.
    Dancila ar fi fost infinit mai buna decat mumia asta impaiata, dar ce sa facem, si sparanghelistii au drept de vot.

    • Daca l-ar duce cat de cat capul pe personajul colectiv numit generic Geo, care probabil isi are sediul la subsolul Guvernului, ar mai citi cate ceva despre aceasta entitate biologică numita SARS 2- COVID 19, lucruri bizare scrise de medici recunoscuti pe plan mondial in virusologie si nu niste trepăduși de genul Amiel Iscovescu. Indivizii cu ochi albastri incearca sa deplaseze discutia pe un teren emotional. Ca sa vorbesc pe înțelesul tau: bai oaie colectivă, din intelligence-ul autohton, problema nu e ca virusul exista ci doar cine se foloseste de el ca sa dea legi naziste si sa ne ia copiii din case cu forta. Du-te naibii si behăie in alta parte!

    • Las ca nici Dancila nu era mai grozava,de aia au si aranjat baietii sa i fie contracandidat iohanului ,ca numai asa iesea asta,orice alt contracandidat in turul doi ar fi fost in locul lui Dancica il batea pe sas si era presedinte.

      • Pai cred ca am fost milioane care am stat acasa de scarba in turul doi Iohanita Dancica,printre care ma numar ,mi ar fi fost rusine sa aleg intre astia doi,mi as fi facut mai degraba sepukku(daca as fi fost obligat sa ma duc la vot in turul doi asta toamna-iarna ce era),decat sa aleg intre astia doi,ar fi fost o dezonoare prea crunta pentru mine ca sa aleg intre astia doi.

  • Un mandat anost zbarlit din cand in cand de un gand care suna fals spre PeeeSeeeDeee…
    Cat de despre proiectul de lege aberant se vedea din avion care nu e intocmit sau macar verificat de un jurist.
    N-am inteles de ce maritul a gandit ca trebuie sa arate cu degetul tot spre majoritatea PSD atat timp cat lucrarile de la comisia juridica a senatului au fost conduse de dna Scantei de la PNL. Dat fiind „calitatea” proiectului trimis era si normal ca juristii adevarati sa transforme alba coala de hartie goala dpv juridic intr-o lege ceva ramane cu siguranta valabila cativa ani.
    Relativ la masurile pentru noul virus este interesanta si pertinenta parea unui epidemiolog respectabil, dl.dr. Geza Molnar.
    https://www.stiripesurse.ro/medicul-geza-molnar-spulbera-doua-mituri-carantina-nu-este-necesara-decat-pentru-anumite-boli-est_1485436.html

  • Este suspecta graba de a aveea o lege noua privind pandemiile, atata vreme cat exista tratate internationale semnate acum 15 ani cu OMS, recunoscute in toata lumea. E ceva in neregula, cu atat mai mult cu cat se implica si Spargatorul de Nuci.
    Nici o tara nu a implementat asemenea restrictii dure. Cred ca Arahat ar trebui internat imediat la Balaceanca.

    • Nu ciuhapu i creieru mai Adrian,ciuhapu e bagat la inaintare de altii,aici sunt diversiuni peste diversiuni,ma uit ca in scandalu cu legea lui peste prajit aparu o noua diversiune pe care o toaca Antena 3,faza cu arestarea lui Portocala,o putigena aruncata sa mascheze alte chestii(se arunca diversiuni de tot felul),se fac si se desfac diversiuni felurite aia este faza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *