Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

A crescut numărul cazurilor de infectări cu noul coronavirus în regiunea Cernăuți

Bilanţul epidemiei de coronavirus în regiunea ucraineană Cernăuţi a ajuns la 3.874 de îmbolnăviri, 163 de decese şi 1.224 de cazuri vindecate – transmite, sâmbătă, agenţia locală de ştiri ACC, citată de Rador. În ultimele 24 de ore, în regiune au fost înregistrate 38 de cazuri noi de COVID-19. Regiunea Cernăuţi are cele mai multe îmbolnăviri şi decese cauzate în Ucraina de noul tip de coronavirus, fiind urmată de oraşul Kiev, cu 3.766 de persoane infectate şi 85 de pacienţi decedaţi. Potrivit ultimelor date centralizate de autorităţile din Ucraina, pe întreg teritoriul ţării au fost înregistrate, în total, 29.753 de cazuri de COVID-19, 870 de decese şi 13.567 de cazuri vindecate.

Guvernul României, prin Ministerul Sănătății, a pregătit un act normativ pentru a putea acorda un ajutor umanitar către Ucraina.  „Răspândirea virusului afectează și zone care sunt locuite de români, în special zona Cernăuţi, dar ajutorul pe care îl vom acorda nu-l vom acorda în exclusivitate – aşa cum au procedat alţii – pentru fraţii noştri din Ucraina, ci îl vom acorda pentru Ucraina, pentru arealurile care sunt cel mai afectate și pentru a sprijini Ucraina în lupta pe care o duce cu coronavirusul”, a declarat Ludovic Orban.

Ministrul Nelu Tătaru l-a rugat pe premier să fie de acord cu  includerea pe lista suplimentară a proiectului de hotărâre pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, în vederea acordării de către România a unui ajutor umanitar extern cu titlu gratuit pentru Ucraina. Proiectul a fost depus la Secretarul General al Guvernului în original, cu toate avizele.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog