Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

A doua trezire a Chinei este una anti-americană

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „A doua trezire a Chinei este una anti-americană”

  • Maestre, lumea moderna inghite pe nemestecate ce i se serveste. Zorii comunismului au aparut o data cu revolutia franceza. Ideologiile comuniste au fist coapte prin Germania de niste burghezi intelectuali. De ce a ajuns Rusia comunista pt ca se preta cel mai bine. Conducatori inepti si popor foarte mare. Greseala pe care o fac latraii din ziua de azi este ca isi inchipuie ca mujicul analfabet a pus mana pe conducere si a condus Rusia sovietica pana in 1989. Acest lucru demonstreaza nivelul scazut de alfabetizare si ura fata de carte. Capii reviolutiei bolsevice au fost toti intelectuali. Fraiele revolutiei franceze au fost preluate de intelectuali. Un analfabet in fruntea URSS nu putea lansa primul satelit in spatiu oricata teroare ar fi imprastiat in jur. Ce nu inteleg latraii sunt cauzele. Comunismul nu a aparut din neant. Din cauza unor regi prosti. Din cauza lacomiei. In 1920 in faimoasa america nu exista nici duminica libera si nici notiunea de concediu. Pai nu toate aceste lucruri au netezit calea spre comunusm? Hitler a ajuns la putere tocmai din cauza fricii de comunism. Poate aparitia comunismului a impins de la spate lacomii vremii sa mai lase de la ei si sa mai arunce cate un os si plebei. De unde sa stie latraii ca in imperiul roman femeia avea voie sa divorteze iar in luminata Europa de la inceput de secol XX nu avea drept de vot. Latraii nu stiu ca in Parisul de la 1700 se arunca oala de noapte pe fereastra si putea de-ti muta nasul iar la Stambul erau 1000 de toalete publice iar locuitorii se spalau cu apa de trandafiri. Asta este marea greseala, simplitatea gandirii. Daca comunismul este prost cum isi explica ei ca Franta, Germania si Anglia impreuna nu fac nici jumatate dun pibul Chinei? Ce au priceput intelectualii bolsevici a fost ca este mai usor sa creezi un imperiu si sa-l tii avand de partea ta gloata infometa decat sa joci la bursa ca Rostchid. Din punctul asta de vedere fara suparare comunistii sunt mai buni continuatori ai imperiului roman care ofereau cetatenie romana si drepturi teritoriilor ocupate decat americanii. De aceea imperiul american s-ar putea sa se clatine rau de tot. E bun capitalismul, nu este corect ca toti sa aiba la fel, dar in materie de dominatie castiga cel ce intelege si nevoia maselor.

  • E clară treaba. S-a format o nouă alianță mondială mult mai puternică decât SUA. Văd că Macron și von der Leyen se duc să vadă cum stau treburile…

  • E evident că americanii forțează conflictul cu China. Strategii de la Washington au înțeles că nu mai au decât câțiva ani la dispoziție. După 2030 China va fi prea puternică. Showdown-ul decisiv trebuie provocat înainte de acest prag.
    Chiar și cu riscul unor pierderi masive, America e obligată să înceapă războiul atât timp cât îl mai poate câștiga. E singura cale pe care își poate apăra statutul actual și viitorul de superputere globală. Peste maximum zece ani va fi prea târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *