În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

A venit și ziua cea mare, când contractul pentru cele 115 milioane de măști este reziliat

Se împlinesc 61 zile de zile de la licitația pentru cele 115 milioane de măști pentru persoanele defavorizate, un contract de 73 600 000 lei plus TVA, bani pe care Guvernul i-a dat deja Ministerului Sănătății.

Pe data de 24 iunie s-a anunțat că firma Naguma Medical Supply a câștigat contractul pentru cele 115 milioane de măști. Potrivit contractului, firma se obligă să pună, în termen de 7 zile, măștile la dispoziția Guvernului. Licitația a fost contestată, însă, în acest caz, Guvernul nu a acționat ferm. „Suntem în situația în care câștigătorul licitației nu a depus scrisoarea de garanție în termenul legal de 5 zile, crezând că beneficiază de clauza de remediere, care este inclusă în contractul respectiv”, a declarat premierul Ludovic Orban. Acesta nu a făcut nicio referire la cele 2,3 milioane de persoane cărora le erau destinate măștile.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *