Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Accidentul în care a fost implicat ministrul Bode parcă nici nu a existat

Au trecut 00 zile de la accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode și de la campania inițiată pe cristoiublog. Am pus șase întrebări, la care nimeni nu a răspuns. Nu doar nouă, nu se mai vorbește deloc de accidentul produs de sepepistul care conducea mașina în care dormea Bode cu o viteză amețitoare și care a lovit mașina unor turiști polonezi. Nu se mai știe nimic nici de șofer, care a fost internat, nici în ce stadiu se află dosarul ajuns la Secția Parchetelor Militare din cadrul PÎCCJ, care a început urmărirea penală in rem.

Reamintim setul de întrebări lansate de cristoiublog, care ar fi putut, cât de cât, să lămurească situația. În alte împrejurări, dacă era vorba de oameni obișnuiți, nu ar fi fost tergiversat cazul.

  1. Care este numele șoferului, angajat la SPP? Procurorul căruia i s-a luat dosarul a spus, evaziv, că Nicolae Lupu.
  2. Care este starea lui de sănătate?
  3. Care este starea de sănătate a victimelor?
  4. Ce s-a întâmplat, timp de 5 zile, până a ajuns dosarul la procuror? La dosar nu există nicio declarație. Au fost și au dispărut sau nu s-a făcut deloc?
  5. Dacă s-a făcut o anchetă internă pentru a se stabili cine a decis ca șoferul să încalce toate regulile de circulație. El sau ministrul?
  6. Unde este punctul de vedere oficial al Brigăzii Rutiere, care ar fi trebuit, la fel ca în cazul altor accidente, să comunice starea de fapt de la fața locului, inclusiv rezultatele alcooltestului, dacă s-au făcut?

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *