Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Actorul crede că a fost unul dintre primii oameni din lume, poate pacientul zero, care au contractat și transmis noul coronavirus

Actorul britanic Benedict Cumberbatch crede că este posibil ca el să fi fost „pacientul zero” al pandemiei de coronavirus, informează DPA.

Starul britanic, nominalizat la Oscar în 2015 pentru rolul principal din filmul „The Imitation Game”, a acordat recent un interviu în care a vorbit despre o boală misterioasă care l-a lăsat aproape de o stare de incapacitate fizică în 2019.

După ce a analizat simptomele pe care le-a dezvoltat atunci, actorul crede, în prezent, că a fost unul dintre primii oameni din lume care au contractat periculoasa maladie COVID-19.

„Eram extrem de bolnav în momentul în care toate acele informaţii despre COVID au apărut dintr-o dată la începutul anului 2020”, a declarat Benedict Cumberbatch pentru The Independent.

După ce a citit relatările din presă despre pandemia de COVID-19, starul britanic, în vârstă de 44 de ani, s-a declarat îngrijorat din cauza faptului că ar fi putut să contribuie la propagarea pandemiei. „Mi-am spus: ‘Dumnezeule, am fost chiar pacientul zero'”, a adăugat el în acelaşi interviu.

Actorul britanic, născut la Londra, a zburat cu avionul până la Cape Town, în Africa de Sud, spre sfârşitul anului 2019 pentru a filma mai multe scene din lungmetrajul „The Mauritanian”, în momentul în care a contractat o boală misterioasă.

„Eram atât de bolnav – a fost pneumonie borderline”, a adăugat artistul, care a adăugat că s-a luptat cu boala pentru a termina filmările şi că „a vomitat între scene”.

Totodată, Benedict Cumberbatch a mai spus că rolul jucat în acel film în regia lui Kevin Macdonald l-a ajutat să afle mai multe informaţii despre Guantanamo Bay, o închisoare militară americană situată în apropiere de Cuba, care a fost creată după atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 pentru a găzdui deţinuţi suspecţi de terorism.

După filmările de la „The Mauritanian”, un film bazat pe volumul de memorii „Guantamo Diary”, scris de fostul deţinut Mohamedou Ould Slahi, starul britanic susţine că s-a alăturat eforturilor internaţionale ce vizează închiderea acelei închisori.

Actorul, care s-a declarat totodată bucuros că a avut şansa de a lucra cu Jodie Foster, despre care mărturiseşte că este „una dintre cele mai mari eroine” ale sale, intenţionează să îl contacteze pe preşedintele american Joe Biden pentru a îi cere să închidă închisoarea Guantanamo.

„Voi susţine această cauză în faţa lui. Închisoarea generează cheltuieli uriaşe. Este cea mai costisitoare închisoare de pe Pământ. Am sentimentul puternic că Guantanamo nu îşi merită locul în lumea noastră”, a mai spus Benedict Cumberbatch. (Agerpres)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Actorul crede că a fost unul dintre primii oameni din lume, poate pacientul zero, care au contractat și transmis noul coronavirus”

  • Coronavirusul a fost detectat in probe de ape menajere recoltate in octombrie, noiembrie 2019. Primul studiu in acest sens a fost in Italia, unde aveau SARS-CoV2 in probe de apa menajera din octombrie 2019, studiul publicat in mai-iunie 2020. Ulterior au gasit si in Spania, Franta parca, Brazilia stiu sigur ca au gasit si ei. Au testat probele de apa pastrate ca martori, recoltate la intrarea in statiile de epurare. Au folosit PCR, la fel ca pentru bolnavi, si au detectat Sars-CoV2. Deci sansele ca Benedict Cucumber sa fi fost pacientul zero sunt exact ca el – zero. Benedict este probabil germofob, iar un pic de publicitate nu strica.

  • Am auzit si eu de oameni infectati cu carcalacu asta prin octombrie 2019 prin Marea Britanie(au calatorit pe acolo atunci si si ar fi luat carcalacul).Cred ca carcalacul asta nu ar fi aparut numai la Wuhan,ci ,mai degraba cred ca a aparut simultan in mai multe locuri pe glob,la sfarsitul lui 2019.Wuhan a fost doar unul din multele focare de unde a aparut acest carcalac.Curajoasa declaratie a acestui actor,ma tem sa nu plateasca cu viata aceasta declaratie,Marii Baieti nu iarta pe nimeni.

  • Si ce se intampla cu incarceratii in Guantanamo? Sunt omorati, dupa moda vasilesciana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *