Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Adrian Năstase: Cum se construiește agenda zilei: Scandalul de corupție Unifarm vs Doi deputați PSD la șaormerie

A început pre-campania electorală. Este important cine construiește agenda media și cu ce teme. Guvernul Orban  se atasează tot mai mult de coronavirus, pe care îl dorește împachetat în continuare în diverse „stări” (de urgență, de alertă, etc) pentru a controla agenda zilei și „carantinarea” opoziției.

Scandalul măstilor de protecție – de proastă calitate, dar scumpe – a perturbat oarecum această strategie. Pare că a fost un act de corupție necesar și util pentru tară.

Totuși, pentru a acoperi micul zumzet mediatic declanșat de această operațiune „specială”, a fost declanșat, prin mai multe site-uri de știri și televiziuni, „mega-scandalul” celor doi deputați PSD bonomi (grăsuți și cu chelie) care au cotropit, în miez de noapte, fără măsti, o saormerie. Acolo, vajnicii apărători ai ministrului PNL de la interne au intervenit operativ și i-au amendat. În apel, cei doi deputați au mai primit câte o amendă.  La știri, filmulețul respectiv bate imaginile cu inundații sau căderea guvernului din Franța. De două zile, PSD se ocupă să explice că cei doi nu au avut mandat de la partid pentru a merge să consume șaorma în Centrul (istoric) vechi al Capitalei.

În locul lor, aș fi anunțat, sec, imediat, că după alegerile parlamentare cei doi vor avea mai mult timp să meargă noaptea la șaormerie și să se certe cu Mustafa.

Iar apoi aș fi revenit la temele economice și sociale critice ale acestei perioade. (Sursa: adriannastase.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Adrian Năstase: Cum se construiește agenda zilei: Scandalul de corupție Unifarm vs Doi deputați PSD la șaormerie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *