Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Adrian Severin: Interesul național nu mai contează în conducerea României, identitatea se va dilua profund!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Adrian Severin: Interesul național nu mai contează în conducerea României, identitatea se va dilua profund!”

  • Foarte corecta analiza dumneavoastra, suntem in prezent o colonie sau un stat esuat condus de catre persoane incompetente, lipsite de inteligenta al caror principala preocupare este obtinerea protectiei de la Bruxelles si altor asasini economici grupati in tot felul de institutii de consultanta – bineinteles prin tradarea interesului national pe toate palierele aferente domeniului securitatii nationale pentru a administra de o maniera feudala Romania de dupa 1990.
    Industria nationala este istorie, capitalul romanesc este insginifiant iar cei mai puternici oameni atat financiar cat si decizional sunt din zona familiilor de cetateni romani ce conduc partidele din tara noastra, stabiliti de ceva vreme la Monaco, resedinta miliardarilor romani protejati de catre faimosul DNA – al lui Kovesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *