Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Afacerea Coldea, o diversiune pentru a înnăbuși campania pentru alegerile din 9 iunie

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Afacerea Coldea, o diversiune pentru a înnăbuși campania pentru alegerile din 9 iunie”

 • „Afacerea Coldea, o diversiune pentru a înnăbuși campania pentru alegerile din 9 iunie”

  daca doar despre asta e atunci putem merge linistiti, impacati, sa ne sapam groapa. inseamna ca pur si simplu ‘n avem cu cine’
  totusi, din batrani stim ca pe vremurile astea avem cu cine.

 • referita e Noua Lume ( o referinta inferioara se va dovedi impotenta, peste o vreme, indiferent cine e cel care are nevoie de o referinta )
  nasterea ei e o lupta pe viata si pe moarte (exista negocieri, insa ele mai trebuie dovedite si pe campul de lupta )
  alegerile care se desfasoara in juma de lume au ca referinta Noua Lume, iar alegerile care se desfasoara la intersectia dintre cele doua semilumi poarta potentialul unei innoiri cap-coada ( azi esti alb si maine te poti trezi negru )

  alegerile prezidentiale din ro sint despre pozitia ro in Noua Lume.
  e cu ‘inainte de alegerile prezidentiale’ si ‘dupa alegerile prezidentiale’
  ro nu va mai arata la fel ‘dupa’. cum va arata ramane de vazut, pentru ca totul se cere demonstrat pe campul de lupta.
  alegerile prezidentiale de anul asta sint o referinta in istoria tarii, o referinta cu care te intilnesti la fel de des pe cit de des te intilnesti cu Marea Revolutie ( care e o exprimare singulara in dinamica civilizatiilor )

 • Domnule Cristoiu, sper ca stiti ca pe acest blog s-au strans de-a lungul anilor niste comentatori care nu fac chiar deloc parte din secta „pelikani”. Afacerea Coldea nu are nici o gara cu alegerile de la 9 iunie. Alea sunt doar pentru ca niste baieti simpatici sa-si ia o sinecura pe la UE isr restul povestii e despre cum se imparte cascavalul la orase si sate. Afcerea Coldea este despre prezidentiale si este despre meciul USA vs Franta pe cocioc. De ce credeti ca Macron a sarit din baie sa trimita trupeti in Ucraina? Ca sa-i sperie pe rusi? Muahahahahaa. Nu, ci ca sa le strice fengshuiu americanilor in gestionarea razboiului cu rusii si continuarea alimentarii MIC de peste garla si din Rusia. Nu dezvolt mai departe. Asa ca sa lasam prafurile pentru alte site-uri unde zburda baietii din secta „pelikani”

  • Sa va mai spun un secret. Da sa nu mai spuneti la nimeni. Rusii ar fi fericiti ca Biden sa castige in nov. Pen-ca politica sa e previzibila si predictibila, astel ca rusii isi pot proiecta propria politica fara mari batai de cap. Despre prezidentialele din colonie: Dna K (aparent l-amie de France) si care aparent e intr-un meci cu draga de Ursula (for sure the US friend) era cat p-aci sa se-nsurubeze la Trei Coceni. Si mareata noastra sora de gianta latina i-ar fi putut disloca pe yankei de la tzatza romaneasca. Un mare pericol si pentru KWI si poate si pentru The captain sailor. O sa ziceti ca-i prematur. Nu e pentru ca in politica asii se introduc in maneca inca de acasa. Cum razboiul din Ucraina nu este despre Ucraina, asa si afacerea Coldea nu este despre Romania. Doar stadioanele sunt locale, unul in Ucraina si altul in Romania. Deocamdata USA vs France=1-0.

   • @
    polarizare între cele două semilumi, însă în fiecare semilume exista deasemenea o polarizare, …a sinelui.
    însă sinele …tot sine rămâne.

   • acu’ ce faci, incerci tu sa dai cu prafuri? :))

    • indiferent cine spune și ce spune Io ..n-am nicio părere.
     totul se rezuma la …cum suna:))
     după care Io merg pe mana lu’ ‘ cum suna’ și …mai vad Io dupaia cum se mai așează apele:))
     Io nu prea am preconcepții. așa că pina una alta meciul ăla așa sună…

     • efectul ar putea fi faptul că astfel pelicanilor locali li s a micșorat brusc potențialul din care sa se hrănească pentru a și face propriile jocuri

     • iar faptul că singur tu ai diminuat potențialul ..iarăși suna bine, pentru că e din povestea sinuciderilor, a țărilor care se duc pe copca că efect al propriilor alegeri…

     • și iarăși suna bine, pentru că ai zice că cineva a lucrat social inginerește cu profilele …celor implicați…,ori procedura validează încă o dată demersul logic.
      de unde rezultă că cineva tre sa valideze faptul că nu e vorba despre polarizarea sinelui, pentru că altfel vorbim despre ceva care suna a capcana :))

     • însă dacă cineva reușește asta …sa mi spună că a reușit, doar, pentru că în cazul în care a reușit toată construcția mea logica se surpa, brusc…, or Io dabia aștept să văd cum se! reașeza piesele ..dupaia, …mai trainic 🙂

      toată construcția logica …care s a asamblat in ani și ani de zile fara sa crape, deci ar fi chiar tare faza daca ar reuși 🙂

  • Cred că în orice o țară din vest daca s-ar face un sondaj adresat populației ,majoritatea ar fi împotriva războiului,inclusiv în America,cu toate acestea opinia publică nu protesteaza,nu iese in strada ,nu manifesta în nici un fel iar guvernele demonice imping întreaga Europa în război,oare se vor manifesta când vor cădea primele rachete?Va fi prea târziu.Oricum la Bacău,Kogalniceanu,Caracal,Campia-Turzii terenurile și imobiliarele au valoare zero în acest moment și în viitorul apropiat.In rest diversiunile gen Coldea,Piedone se vor înmulți și ne vom trezi peste noapte băgați în conflict fara da ne dăm seama cum și ce.Vor fugi românii în Ungaria care e cea mai sigura țară în momentul de fata.

 • The Chinese army is ready, together with the Russian army, to defend justice in the world ….

  Tovarasii din vest care latrau in cor au amutit la acest anunt facut de China.Nici un coment in presa mondiala ce s-a intamplat tovarasi a dat climat-ul change peste voi? o schimbare de sex cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *