Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Agent al Moscovei: radiografia unei manipulări

Iată un exemplu de manipulare pentru a întări credința martorilor lui Covid că toți scepticii Covid sunt rusofili sau agenți ai Moscovei (nu exclud că unii n-ar fi).
https://www.libertatea.ro/opinii/manipularea-strategica-criza-covid-sorin-ionita-fabrici-fake-news-3068878

Iei o emisiune de știri amuzante, în limba rusă, din Canada. Prezentatoarea vorbește despre poliţie, care a descins la o plantaţie ilegală de marijuana, dar a găsit-o păzită de un grup de urşi. Și râde. În locul informației reale, în subtitrarea traducerii spui că pe la Ambasada Rusiei din București au trecut protestatarii români antiCovid acum vreo lună, care l-au aplaudat pe Putin. Și prezinți, în loc de plantație și urși, imagini cu aplauze și cu un nene care vorbește despre Putin. Prezentatoarea pare că râde de nenea și de românii fraieri.

În realitate nenea ăla numit Diplan a spus că Rusia a avut o politică lăudabilă în Siria, unde a combătut terorismul islamic alături de americani, dar că Rusia este și ea parte a marelui lockdown și complice la pandemie. Iar protestatarii au aplaudat exact la acestă ultimă parte de vinovăție a Moscovei.
Iată cum arată video-ul montat, cu subtitrare falsă în română:

A fost un pamflet video? Da, unul la care pune botul idiotul român habotnic rusofob.

Ce face idiotul român?
El habar n-are rusește, dar nici nu-l duce capul să vadă că în subtitrare scrie ”români” de două ori, dar prezentatoarea nu pronunță niciun cuvânt care să sune asemănător. Românii sunt ”rumunski” în rusă. Nu tre să ai IQ 200 ca să te prinzi de asta. Îți ia 15 secunde ca să cauți pe google translate. Atât mi-a luat ca să verific și să înțeleg din prima că e un fake news.
Dar nu. Martorul lui Covid, rusofob și habarnist, nu știe ce-a făcut Rusia în Siria, nu știe nici realitatea aplauzelor din fața Ambasadei Rusiei. El știe doar că Moscova ne-a furat tezaurul, că rușii au adus comunismul pe tancuri, că ne-au furat averile și ne-au violat femeile. Asta în urmă cu vreo 70 ani. În urmă cu vreo 500 de ani turcii ne violau și ei femeile, ne omorau țăranii și jefuiau satele și ne luau copiii la ieniceri. Dar acum mâncăm kebab, dăm năvală în restaurantele turcești și ne cheltuim banii în vacanță la Antalya, Kusadasi și Bodrum. Înțeleg de aici că mai trebuie să treacă vreo 4 secole ca să scăpăm de resentimentele față de ruși și să mergem pe litoral la Soci ori la saună în Siberia. Asta dacă vor mai exista România, Rusia sau SUA, peste patru secole. După cum arată lucrurile, nu prea cred.
Bun.

”Încărcat” cu toată această denaturare a realității și deja supărat pe cei care contestă restricțiile, martorul lui Covid nu mai verifică informația. Pur și simplu se lasă dus de manipulare și apasă pe ”share”. Distribuie minciuna. Fiindcă el asta vrea să creadă. Vrea să creadă că nenorociții de covidosceptici sunt agenți ai Rusiei, care-i vor lui răul și care vor să destabilizeze România.
Apoi, prostul satului planetar face o vizită la magazinul Berezka pentru niște file de hering afumat și vodcă Belaya. Niște otrăvuri rusești delicioase. Păi, băi, prostule, tocmai îi bagi niște bani în buzunar lui Putin, din impozitele plătite de comercianții de produse rusești. Tocmai ai finanțat serviciile rusești care lucrează contra NATO și aliaților. Iar ai dat click ca idiotul.

(Sursa: Pagina Cristian Niculescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Agent al Moscovei: radiografia unei manipulări”

  • Rusii joaca la mize mari ,nu in prapadosenia de Romania,astia numesc presedinti la Casa Alba,umplu parlamentul si comisia UE cu oameni de ai lor,care joaca teatrul antirusismului si se dau ideologi de Dreapta,pentru a pacali naivii,parerea mea e ca ,probabil cei mai antirusi dintre antirusi,este posibil sa fie oamenii rusilor,si i prostesc pe fraieri zicand ca sunt contra rusilor.Oricum astia joaca la nivel inalt,nu se mai incurca cu prapadosenia noastra de tara.

    • Rusii nu fac absolut nimic. Sunt prea destepti. E plina lumea de prosti care lucreaza pentru ei. Cat despre comunisti, mai multi gasesti acum prin capitalele occidentului decat la Moscova. Distractiv e ca occidentalii nici nu-si dau seama cat de mult au ajuns sa-l iubeasca pe Stalin! Si da, rusii nici nu ne baga in seama. Ca cel mai greu lucru pe lumea asta e sa convingi prostul ca e prost. La noi ar fi prea mult de lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *