Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Ai noștri răsuflă ușurați: Olandezul a fost sinucis la timp de ai lui!

Victoria lui Dincă

DIICOT a pornit un război cu acte-n regulă împotriva familiei Luizei Melencu. Mai întîi a făcut publică, prin șmecheria numită din surse, informația că tatăl oficial al Luizei nu e cel real. Concluzia sugerată: Mama Luizei e o curvă. S-a năpustit apoi asupra mamei pentru a-i cere să dea proba ADN. Aceasta refuză. Și eu aș fi refuzat. DIICOT vrea să închidă și cazul Luizei. Are nevoie pentru asta de plantarea de probe. Față de acestea, îmi permit să remarc:

 1. E greșită afirmația un război. Mai precisă ar fi Un nou război. În nefericita Declarație de presă din septembrie, un soi de copy-paste al comunicatelor publicitate de DIICOT, Felix Bănilă zice la un moment dat: „La data de 31 iulie 2019 s-a dispus efectuarea unei constantări tehnico-științifice pentru detecția comportamentului simulat de către specialiști din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, serviciul criminalistic, cu privire la inculpat. La data de 01 iulie 2019 aceeași constatare privind detecția comportamentului simulat a fost dispusă și cu privire la mama și bunicul matern al victimei Melencu Luiza Mihaela de către specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, serviciul criminalist.”
  Cum adică? Nu numai Gheorghe Dincă, prezumtivul asasin al Luizei, a fost suspectat de comportament simulat, dar și mama și bunicul Luizei? În ce consta comportamentul simulat pentru Felix Bănilă? În plîngerea că Luiza a fost răpită?
 2. După cum merg treburile, nu peste mult timp mama și bunicul Luizei vor fi arestați. Gheorghe Dincă va fi eliberat și i se va da în primire casa și curtea, făcute lună de firma de salubritate DIICOT Central.

*

Doar Traian Băsescu ne poate spune

Democrații au anunțat declanșarea procesului de demitere a lui Donald Trump. Sau mai degrabă tentativa de declanșare: inițiativa nu se bucură de sprijinul electoratului american. Mult mai important ca argument că ne aflăm doar în fața unei tentative:

Donald Trump e acuzat, în urma unei așa-zise scurgeri de informații de la Casa Albă, vizînd convorbirea telefonică dintre președinte și președintele ucrainean, de presiune asupra omologului său din Est pentru a ancheta afacerile de corupție ale fiului lui Joe Biden, suspect în Ucraina de jaf banditesc pe seama statului.

Față de acestea, îmi permit să observ:

 1. Bătălia politică din America poate atinge în ferocitate chiar și dezvăluirea unei convorbiri secrete a președintelului cu un alt șef de stat. Despre Klaus Iohannis nu se dezvăluie nici măcar cum se scobește în nas, de plictiseală, la Cotroceni. Fericit președinte căruia antecesorul i-a lăsat moștenire o țară angajată cu ziua la Sistemul instituțiilor de forță!
 2. Care va să zică, prin fiu-său, Joe Biden, fostul vicepreședinte al SUA, se pricopsea pe seama amărîților de ucraineni. Firește, descindea la Kiev din cînd în cînd pentru a da babuinilor de acolo lecții de anticorupție, de corectitudine. Asta în timp ce orice anchetă despre odrasla sa era blocată. Cum să cuteze nefericitul de Poroțenko să lase Procuratura s-o investigheze pe odrasla Stăpînului. Joe Biden a fost și prin România pe vremea mandatului lui Traian Băsescu. Babuinii au simțit trecîndu-le prin vintre o adiere de respect. Unii nici nu s-au mai dus la toaletă, emoția de a ști că sînt martorii unui eveniment – a descins pe meleagurile noastre însuși Vizirul! – blocîndu-le vezica urinară. Doar Traian Băsescu știe pentru ce afaceri jegoase a venit la noi în realitate domnul vicepreședinte. Știe, dar nu spune. Deși ar trebui s-o facă, dacă ne gîndim cum l-a executat Marele Licurici.

*

De ce a venit olandezul în România

După Cazul Caracal o nouă tragedie a zguduit România. O fetiță de 11 ani, Mihaela-Adriana Fieraru, din Dîmbovița, a fost răpită în plină zi, dusă pe un drum părăsit și ucisă cu sînge rece. Autorul acestor monstruozități e un pedofil venit din Olanda în România pentru a-și satisface poftele perverse. Revenit în Olanda bine mersi, în timp ce autoritățile se făceau că sînt în căutarea vinovatului, criminalul a fost dat de poliția din țara saboților ca sinucis.

Față de acestea, îmi permit să observ:

 1. Olandezul a ales România și nu Germania sau Franța pentru a-și rezolva poftele criminale. De ce România? Nu numai pentru că în viziunea olandezilor România e o țară amîrîtă, unde părinții își doresc ca fetițele lor să fie violate de străini, o un loc în care unde fetițele și băiețașii stau la îndemîna perverșilor din Occident, dar și pentru că e o țară coruptă, cu o poliție coruptă și mai ales cu o Justiție șpăgară. Potrivit olandezilor și occidentalilor în general, în România poți face orice. E imaginea intens promovată în Olanda și în Occident de Klaus Iohannis și gașca.
 2. Poliția română a prezentat descoperirea cadavrului ca un succes indiscutabil al profesionalismului ei. Din cîte știu, misiunea Poliției e să prevină ajungerea unei fetițe în stadiul de cadavru. Ca și în cazul Alexandra, am sesizat o veritabilă jubilație la autorități cînd au anunțat descoperirea cadavrului. Ce mai încolo și încoace! Avem o Poliție a cărei misiune pare a fi descoperirea cadavrelor în cazul unor crime.
 3. Criminalul, după ce a ajuns în Olanda, a intrat cu mașina într-un autotren. În astfel de cazuri, e nevoie de timp pentru a stabili ce s-a întîmplat. Poliția olandeză a anunțat, la scurt timp după producerea accidentului, că e vorba de o sinucidere. Ai dracului olandezi! Știau că insul se va sinucide din chiar clipa cînd au aflat de crimă. Și Poliția s-a apucat să-l urmărească. Întrebîndu-se, curioasă, cînd și cum se va sinucide. Dacă România n-ar fi Babuinia în care perverșii din Occident vin la vînătoare de copile, autoritățile ar fi trebuit să ceară de la olandezi mai multe amănunte și să le ofere opiniei publice de la noi. Autoritățile noastre au răsuflat ușurate la cele transmise de olandezi. Ce coșmar ar fi fost pentru ai noștri dacă pedofilul n-ar fi fost sinucis de ai lui! Olanda a fost și este una dintre țările occidentale care tratează România ca pe o colonie de mîna a doua. Încă de pe vremea lui Ceaușescu, ambasada Olandei la București a fost un cuib de diversiune antiromânească. A rămas așa și după 30 de ani de la Revoluție. Companiile olandeze au afaceri bănoase în România. Dacă insul nu era sinucis de ai lui ai noștri ar fi trebuit să ceară extrădarea criminalului. Mai mult ca sigur, Justiția olandeză, convinsă tot de români că Poliția, Parchetul și Justiția din România put de corupte ce sînt, nu ar fi acceptat extrădarea. Klaus Iohannis ar fi fost obligat să intervină public împotriva Olandei. Împotriva Olandei?!
Acest editorial a apărut în ediția print și online a cotidianului Evenimentul Zilei.

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Ai noștri răsuflă ușurați: Olandezul a fost sinucis la timp de ai lui!”

 • Eu cred ca olandezii l au „sinucis”pe ala,fie ca sa nu le sara toata lumea in cap ca sunt natie de pedofili,fie,si ma tem ca lucrurile stau cam asa,ca ala cunostea multi alti pedofili cu functii si ranguri mari,si cu bani multi,cu care venea in haita pe la noi,sau,si prin alte parti nenorocite ale lumii asteia,sa caute victime.O fi fost asta „sinucis”ca sa nu i dea pe astia in gat,toata reteaua de pedofili de la ei,unii la nivele foarte inalte in state precum Olanda si alte state occidentale,si pe „providerii”de la noi,care i aduc aici si le ofera acces la astfel de „servicii”.

 • @ Adriana Petrescu
  Eu nu am urmarit emisiunile care îsi fac audienta exploatând niste tragedii umane. Nu le-am urmarit pentru ca ma intriga si pentru ca mi-e mila de persoanele direct implicate. Nu era cazul sa vii aici cu acel citat, crede-ma! Se vede ca ai fost OTV-ista!

  • „SUBTSCRIU” … !

  • E o problema cu procurorii implicati care trebuie sa explice de ce nu si-au facut treaba.
   Sunt de acord cu emisiunile deoaece au avut un efect extaordinar. S-au reluat cercetarile in toate dosarele de disparitii din ultimii 10 ani. Ma gandesc la toti parintii care nu stiu ce s-a intamplat cu copii lor.
   Nu am urmarit OTV, dar am respect pt. Diaconescu. Are cea mai mare arhiva de interviuri din ultimii 30 de ani.

   .

 • Iete ce-a declarat viceprimarul Bădulescu, la postul de radio România fm :
  Cei care merg pe bicicletă, … „PUT” !
  Dar, mai au și hemoroizi, și cauza „la șea” !
  Ceea ce el, nu are, fiindcă-i născut la țară, și a mâncat „sănătos” ! Ce, … n-a mai spus !

 • Multe nenorociri ar putea fi evitate daca nemernicii de violatori si pedofili ar fi sterilizati. Daca nu ma însel, în Parlamentul nostru s-a discutat o asemenea lege si alesii nemului au respins-o. Mari iubitori ai drepturilor omului, fandositii, ca si când ticalosii aia ar fi oameni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  • Dar să le taie și limba și degetele ! ???

  • Aveti dreptate doamna Ada,sunt de acord.

   • Cu „sinucisu” astora nu sunt de acord,astia trebuie sa ramana in viata,una la mana,ca sa isi toarne toti complicii,si gastile de pedofili,doi la mana,ar trebui sa treaca pe la mititica,unde sa primeasca un tratament special acolo,numit”viata lu’puiu”,pentru cunoscatori.

 • Excelent Maestreeee!

 • Olandezii nu ne vor in Schengen, dar, in schimb, ne trimit pedofili și violatori !
  Ca ă să nu mai vorbim despre moralitatea ambasadoarei lor !
  Deci, e … BINE, nu-i așa !?!

 • Cred c-ai văzut semnătura, da ? Cum e ?!?

 • Asta e „o tara ca afara „: eficienta ! Ce avem noi aici ? Unu care ne-ar putea face probleme ? Pai sa-l rezolvam : rapid , elegant cit de cit…

 • Ma intreb asa retoric,gandindu ma la cazu lu „pedofilu zburator”,si la presupusele „calauze”ale astuia prin Romanica,daca nu cumva „sistemul”nu avea o politica prin care trimitea oameni prin tari occidentale,care sa caute oameni cu functii si putere,prin acele tari,dar si cu apucaturi scelerate,pe care sa i invite si sa i aduca pe la noi prin tarisoara,sa le puna la dispozitie locuri,unde indivizii astia,cu bani multi,cu functii inalte,si relatii sus puse in occident,si cu placeri bolnave,sa isi poata satisface poftele bolnave la noi,dupa care sa fie”imortalizati”,si astfel acestia sa fie apoi pusi sa isi foloseasca influenta in beneficiul”sistemului”,care le a facilitat accesul la placeri bolnave si i a „imortalizat” pe la noi prin batatura? Se vorbeste in folclorul „conspirationist urban” de la noi , cum ca ar exista astfel de locuri unde se ofera”placeri juvenile”unor astfel de scelerati cu bani,putere si functii prin occident prin zona garii de nord,precum si prin alte locuri prin tara,ca mai apoi sceleratii sa fie „imortalizati”,si stransi de fudulii astfel de catre „sistem”ca sa faca lobby prin lor tarile de origine in favoarea „sistemului”,in asa fel incat,partial,sa se explice de ce „sistemul”de la noi are atata sustinere externa,ma gandesc,poate fi o ipoteza de lucru.Politica nu e noua,o foloseau serviciile rusesti,asa numita politica de”Kompromat”,in care se ofereau tinere atragatoare strainilor cu bani,putere si relatii,astia erau inregistrati cu ele,si mai apoi”racolati”de rusi,chiar si de Trump se spune pe unele surse ca ar fi fost „racolat” astfel. Ma gandesc ca si „sistemul”nostru foloseste astfel de metode,cu diferenta ca ai nostrii or fi trecut la „the next level”,la a se adresa perversilor,pedofililor,sadicilor,dementilor cu bani si putere din occident,nefacandu si scrupule in a „racola” asemenea scelerati prin oferirea de „trufandale”unor astfel de scelerati si „imortalizarea” astora urmata de santajarea lor,ma gandesc.

  • Iar capul acelui „sistem” pana aproape de zilele noastre a fost matrozu chior,chiar daca acum el se da neimportant,si victima a”sistemului”,el a fost,si este capetenia „sistemului” desi nu vrea sa recunoasca.Cea mai buna pacaleala a diavolului este aceea de a i convinge pe toti ca el nu exista.

 • Tare incurca itele viata cotidiana a bietilor romani pe cei se doresc sa se „afirme” profesional in fata viitorului jupan!
  De ce nu cauta nimeni fetele disparute din Caracal? Trebuie neaparat sa fie in cenusa, iar mamele ce nu cred in balivernele unor autoritati sa fie tarate in noroi?!
  Se fura copii, se omoara copii sub ochii autoritarilor si nimeni nu se revolta ?!
  Chiar s-a coborat sub nivelul de colonie/tara bananiera si s-a ajuns la cel de tara ce nu mai conteaza si nici nu mai trebuie respectata?! Ce fac actualii conducatori?

  • Nu e un răspuns, dar eu mă cam … bag in față !
   Tocmai fu respins și comisarul propus de Ungaria !
   Tot Renew Europe, a lu’ ciolozs, e di vinâ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *