Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Alegere grea pentru Soros: Iohannis sau Barna?

Nu vrem Kent, nu vrem valute, vrem pe Klaus să ne mute

Înainte de a se muta în țări normale, suporterii „rezist” ai președintelui Klaus Iohannis – cei care vor România „o țară ca afară” – vor afla cândva de la televizor că Iohannis a adus mai mult haos în România decât au reușit toate sovietice sosite în România după 1944. Cu guvernul României distrus prin ignorarea de către Președinție a deciziilor Curții Constituționale (CCR), Iohannis pleacă în excursie la Bruxelles, la Consiliul European, unde va raporta că țara încă există: el lasă în urma sa un stat care mai funcționează doar în virtutea inerției, dar și grotescul unui sistem debusolat: ca un exemplu, aflătoarea în treabă Ana Birchall, de la ministerul Justiției, merge și participă la votul pentru confirmarea șefului Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție (SIIJ) cu toate că, potrivit Deciziei CCR, era revocată din funcție și lipsea doar oficializarea de la Cotroceni. Nicăieri în țările „ca afară” unde se vor muta activiștii „rezist”, nu a existat un astfel de colaps, determinat de ambițul unei singure persoane. O țară la care au trudit 2000 de ani niște oameni cu viața amară, este dată azi pe mâna unei găști de la Cotroceni, care oferă insulte ale inteligenței, dar emit pretenții de respect. Lângă un Iohannis care nu pune în aplicare deciziile CCR, stă azi în cursa prezidențială Dan Barna, pentru care CCR este doar „un vârf de lance al penalilor” și al cărui partid cere practic desființarea CCR: diferența între cele două personaje este, adică, doar de-o ștangă. Curtea Constituțională este o instituție care, prin misiunea sa, protejează Constituția și implicit conceptul de „stat național”, un concept care desființează alienarea sorosistă „Fără Frontiere”: prin urmare, nimic nu mai este întâmplător când prietenii globaliștilor, Iohannis și Barna, combat din greu activitatea Curții Constituționale.

Cumpăr, vând, plasez și mut: sunt Tătuc

Este foarte posibil că au mame diferite, dar este străveziu că președintele României, Klaus Iohannis și candidatul la prezidențiale al alianței USR Plus, Dan Barna, au același Tătuc: globalismul, cu cluburile sale de sponsori și de „ideologi” neo-troțkiști din Bruxelles și New York, între care se ițește controversatul miliardar nord-american George Soros. În pofida aparențelor create după o practică răspândită larg în Occident (așa-zise „atacuri” ale lui Barna la adresa lui Iohannis sau articole eșuate de „investigație” haotică livrate de „activiștii” de la Rise Project – aterizat la București pe filieră sorosistă), Dan Barna și Klaus Iohannis sunt legați direct, corect și indisolubil, unul de altul: în atletism, din doi coechipieri ajunși primii lângă linia de sosire, cel mai lent preia sarcina dublă de a obstrucționa calea oricărui adversar sosit din spate și de a asigura astfel victoria colegului mai rapid. În cursa pentru prezidențialele anului 2019, Dan Barna are rolul atletului „lent”, o găselniță aplicată copios în state occidentale: altfel spus, un confecționer electoral ca Soros nu l-ar alege pe Klaus Iohannis, care stă situat bine în „sondaje”, ci mai degrabă va oferi sprijinul candidatului dublu Klaus Barna.

Trece-un tren prin Făurei, plin cu haștag- roboței

În 2019, jurnalista americană Emily Tamkin mărturisea în scris pentru oficiosul globalist „The Washington Post” (WP), că a vorbit cu „protestatarii” și ONGurile anti-corupție din România și că mulți i-au confirmat că fuseseră plătiți pe filieră Soros. Astfel, rezulta sec (dintr-o sursă autorizată) că „protestele”, în vasta lor majoritate, s-au redus la o figurație de actori, în care „rezistenții” veneau în Piață cu lanterne, lasere sau bebeluși, strigau împotriva unor Legi pe care nu le cunoștea nimeni și plecau acasă ca un sculer-matrițer care a tras la șaibă peste program. Nu a urmat niciun cutremur după articolul din WP al lui Tamkin, într-un stat precum România, rămas fără capacitate de ripostă după infiltrarea Justiției și serviciilor statului de către „activiști”. Experiența jurnalistei „free lance” Tamkin se consumase la protestele din 2017, dar este inevitabil că practica „protestatarului plătit” este de actualitate și astăzi, cu un Klaus Iohannis care a participat personal la un miting „rezist”, cu un Minister al Afacerilor Interne inexistent, o Jandarmerie decapitată la cererea lui Iohannis prin procurorii sinistrului servitor comunist de la Aiud, Augustin Lazăr, și cu un SRI – condus de fostul bursier Soros numit Eduard Hellvig, care sugera oficial pentru cristoiublog.ro, în iunie 2018, că tefelismul „rezist” este eventual „libertate de exprimare”.

Zilele acestea, presa britanică 

… a dezvăluit că la protestele mișcării anti- schimbări climatice „Extinction Rebellion” (proteste de „ultimă modă” în materie de „activism”, care potrivit unor dezvăluiri de presă ar fi finanțate prin Soros, Greenpeace, European Climate Foundation șa), un „șef de celulă” este plătit cu 400 de lire britanice pe săptămână și că Fiscul va lua urma acestor finanțări. În România nu știe nimeni veniturile neimpozitate ale activiștilor „rezist”, fiindcă reținerea față de subiect pleacă direct de la vârful statului: Iohannis- Hellvig s-au preocupat îngrijit ca acest subiect să nu fie deschis la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), iar Direcția de Crimă Organizată DIICOT a vânturat în noiembrie 2018 un dosar („cu tranzacții de 15 milioane dolari în cripto-monede”), care azi adună praf în fișetele Parchetului General.

Ce-ar câștiga „păpușarii” cu papillon 

… care finanțează „activismul” Extinction Rebellion în Marea Britanie? Evident, accesul la fondurile uriașe pe care Guvernul ar fi nevoit să le deblocheze pentru „repararea” mediului, luând bani de la alte categorii de cheltuieli publice. Ce ar câștiga Klaus Iohannis din agitarea în România a ciomagului „haștag rezist” și a „anti-corupției țintite”? Evident, un „Guvern al lui” sprijinit de „societatea civilă”, pe care să și-l ia acasă, dar prezumtiv, și eliminarea- parțial sau total, a unor lideri de Opoziție considerați „prea naționaliști” în cercuri pretențioase de la Bruxelles sau New York: eventual, exemplele Sebastian Ghiță, Victor Ponta și Liviu Dragnea ridică încă semne uriașe de întrebare, la care Cotrocenii și Justiția nu au răspuns.

Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu

… candidatul la Președinție Dan Barna, nu uita să adauge că el „nu s-a întâlnit cu George Soros”. A omis, însă, să precizeze dacă s-a întâlnit cu „sistemul” întreținut local și internațional de Soros, prin ONG-urile sale, ceea ce este foarte important. Soros nu se întâlnește neapărat cu toți cei care îi apar ca fiind „interesanți”. E îndoielnic, de exemplu, că Soros s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi când aceasta a participat la jenanta „competiție” pentru ocuparea postului de Procuror șef european, dar un sistem apropiat controversatului „filantrop” american s-a aflat mereu în spatele publicității deșănțate care a fost acordată unui procuror revocat de la șefia DNA România pentru „fapte de netolerat într-un stat de drept”. cristoiublog.ro a relatat doar 2 „coincidențe” spectaculoase: „mesagerul lui Soros”, slovacul Miroslav Lajčák, a inclus-o pe Kovesi pentru discursul la ONU (2018), iar în martie 2019, Universitatea Harvard- acolo unde fundația Open Society a lui Soros este sponsor, a inclus-o într-o listă a femeilor cu „contribuții majore în Justiție” (!!!).

Un roboțel „multilateralist”

… a se citi „globalist”, cu agenda de rigoare, precum Iohannis, obișnuit de protectorii săi din Bruxelles să împingă spre globalizare, adică spre disprețul pentru presa independentă și normele democratice „incomode”, spre desființarea istoriei, a tradiției, a religiei, spre încurajarea Justiției aservite, spre ultra- secretizarea serviciilor speciale, respectiv încurajarea mediilor „haștag rezist” sau a migrației ilegale, nu își mai aparține cu ușurință. Iar Dan Barna, despre care un om de afaceri și politician versat precum Viorel Cataramă spunea că „este un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai activitatea multinaționalelor”, avea tot timpul să dovedească faptul că el este „altfel” decât Ioahnnis. Nu a făcut-o și a rămas același „gât înțepenit” ca și președintele României – omul care, după fiecare sfat cu românii lui din grupurile rezist, se trezește vorbind în numele tuturor românilor. Barna nu a depășit consacratul potop de lamentări și de sintagme rămase goale din anii 90 până azi: „componență”, „competiție”, „tinerii plecați”, „încredere în viitor”, „schimbare”, „fericire”, „putem face mai mult”. Alăturarea lui Dan Barna și Klaus Iohannis ar pune în dificultate orice club de sprijin din Vest: asta fiindcă amândoi știu tot. Tocmai de aceea, candidatul unic Klaus Barna ar avea șanse mai multe la alegerile prezidențiale.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Alegere grea pentru Soros: Iohannis sau Barna?”

  • @Dumitru Rizoaica: La politica si la sondaje se pricepe oricine. Oricum la alegeri voteaza poporul, dar de castigat castiga cine trebuie.

  • Bine ca m-am lamurit de unde a avut domnul Presedinte al Romaniei Klaus Werner Iohannis bani sa isi cumpere casele. I-a dat bani domnul miliardar filantrop Soros.

  • Soros doarme. Revista presei i-o face, la un pahar de visichi, Monica Macovei

  • @Nicolaescu Claudiu Constantin
    Autorul se refera la situatia momentului . Desigur , exista o armata de doritori . Cand rusii au plecat , unu’ le-a spus :” luati-va si cozile de topor” . Raspunsul a fost : „le lasam aici ca n-avem atitea fiare cite cozi de topor exista , si apoi vor mai fi avand si stapinii urmatori nevoie de ele” .

  • De unde stiti ca nu mai sunt si alti candidati la Presedintie „oamenii lui Soros” ? Parca ceilalti s-ar jena sa fie finantati de Soros, sau cum vine asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *