Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Alte măști, aceeași piesă

Pianistul Davide Martello a devenit DJ-ul protestelor.
În 9 septembrie 2018 și în 10 august, 2019, a cântat în Piața Victoriei, iar acum a dat un recital în memoria lui George Floyd în Minneapolis.
În 6 august, 2019, pianistul a anunțat că își anulează concertele în Germania pentru a-și face din instrumentul muzical ascunzătoare pentru protestatari.

„Îmi pare rău că trebuie să anulez toate concertele mele din Germania. Este o demonstrație mare pe 10 august în București împotriva corupției din România. Anul trecut, la aceeași demonstrație pașnică, forțele de ordine a folosit gaze lacrimogene împotriva propriilor cetățeni, așa că vreau să îi ajut de data aceasta ca să se poată ascunde după pianul meu dacă poliția dă din nou cu gaze lacrimogene”, a scris Davide Martello pe Facebook.

Până la urmă, mitingul din 2019 s-a fâsâit. Niște doamne mai în vârstă îl certau pe organizator, Tommy Tomescu, și-i spuneau că ele nu au venit să asculte muzică, ci să vadă bătaie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Alte măști, aceeași piesă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *