Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Am descoperit al cui Ales e Florin Cîțu


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Am descoperit al cui Ales e Florin Cîțu”

 • Domnule Cristoiu,
  Da, ce vă mirați așa, pentru că România e o țară unde toată lumea e cu borcane de băutură în mâini. Trei sferturi, peste trei sferturi, dintre cei care citesc și-i interesează așa ceva, povestea dintre cei doi guguştiuci amorezi tomnatici, nu știu dacă o să supraviețuiască acestei ierni.Se trezesc la 5 a.m., se duc și stau la cozi în frig, să completeze 14 pagini pentru a beneficia de ajutorul de încălzire. Peste toate acestea, și dacă era armata sovietică la graniță, pregătită de invazie, pe o bună parte dintre noi tot această poveste siropoasă îi interesa.
  El, Reghe, e un fel de Cătălin, Cătălin ăla:
  În vremea asta Cătălin,
  Viclean copil de casă,
  Ce împle cupele cu vin
  Mesenilor la masă,

  Un paj ce poartă pas cu pas
  A-mpărătesii rochii,
  Băiat din flori și de pripas,
  Dar îndrăzneț cu ochii
  El e o combinație între Cătălin și Nae Girimea, frizer și subchirurg. De asemenea, el nu este doar îndrăzneț cu ochii. Ea, Anamaria Prodan, e o fiică din popor și e violentă, în vinele ei curge sângele martirilor de la 11 fevruarie. E o ploieșteancă, chiar dacă nu în fapt, măcar în cuget.
  Da, ploieșteancă! — Năică, și am să-ți torn o revuluție, da’ o revuluție… să mă pomenești!…
  Între cei doi a intervenit fătuca asta, Didina Mazu, duduia fatală, doamna voalată pe care nu o cuoaște nimeni. Acum,Prodanca, Mița Baston, își spune:
  Trebuie s-o știu, trebuie s-o aflu… și să vedem… O să fie un scandal… dar un scandal… cum n-a mai fost până acuma în „Universul”.
  Până la urmă se vor împăca ca-n D’ale carnavalului și vor trage o masă ”cu butelci, pachete de mezeluri și franzele la subsuoară”.
  În ceea ce-l pe Yasser Arafat ăsta al nostru, ce se mai poate spune? Ce să mai spunem depre toți acești catindați? O spun așa, cu o doză de naivitate, să nu arunc cuvinte grele, prea grele și care nu șterg și să nu mă enervez după ce am vorbit despre Caragiale. Să le taie lor microfonul și nu numai, să le taie și aparatul reproducător, să nu mai umple țara de imbecili. Este ceva colosal cum vorbesc acești ipochimeni cu noi de zeci de ani. Pe lângă faptul că nu dau doi bani pe popor, ne și cred niște cretini. Pe bună dreptate, uneori, că doar noi le dăm girul de 31 de ani. Când o aud pe asta cu dezinformarea, îmi vine să fac o revuluție…. da’ o revuluție, să mă pomenească. Adică ei, demiurgii supremi, posesorii adevărului absolut, vin la noi, care stăăăm așa și ne uităm în zare, în timp ce ne curge scuipatul din gură și mucii pe sandvici și ne dojenesc părintește.Ne școlesc, ne educă, ne bat cu rigla la palmă și ne pun la colț pe coji de nuci. Noi nu putem raționa fără ei, fără ei suntem pierduți, pradă trolilor care ne dau târcoale și ne bagă dezinformări și minciuni în cap.
  Parcă nu ei ne mint de la începutul pandemiei, nu iei au distrus țara, au ars ogoarele, au otrăvit fântânile pentru Cîțu, această Greta Thunberg care se smiorcăie și-i piere glasul de grija țării.

 • Cum mai faceți pe histrionul, Maestre! Nu știți dumneavoastră de ce a patra putere în stat colportează divorțul anului?! Nici eu nu știam cine e doamna până când n-am văzut-o, întâmplător, la o filmare, în urmă cu niște ani. Era buluceală și madam Prodan îi domina pe toți prin atitudine și siguranță. Dădea ordine și când nu vorbea. Nonverbal, era fascinantă. Am întrebat cine e, ce se petrece acolo. M-am făcut de râs, evident, în fața celorlalți. Le-am câștigat simpatia cu ignoranța mea. Plini de solicitudine, mi-au explicat cine, cu cine, ce, unde, când, cât. Acuma, aveți pretenții nerealiste. Dacă epuizarea mariajului lor prilejuia un nou „Luceafăr”, cine să-l citească?! Sau să-l cumpere?! Ciorba de burtă e inclusă în toate meniurile, se vinde foarte bine. Și poporul ăsta, vaccinat sau nevaccinat, are nevoie de exemple ce vin să confirme înțelepciunea populară gen „Banii n-aduc fericirea”. Se administrează preventiv, doze de divertisment discutabil (necazul doamnei Prodan e divertismentul multora). Poporul-spectator evoluează bine sub tratament.

 • Asa tarziu ati aflat ca domina ghiolbanii si cocalarii din cauza ca si mass-media in majoritate este can-can-ista de maidan,desi rolul ei principal ar fi de informare si educare? Uite asa VIP-uri sunt centuristele si vagabonzii.

 • Maestre Ion Cristoiu , un om sau o femeie care iubește cu adevărat nu iși expune în mod public sentimentele , pentru ca astfel o legătură sacră , cum este căsătoria, se poate destrama cu repeziciune , dar, ce o fi fost în mintea doamnei Ana Maria Prodan , când a scris aceste rânduri , nu se știe !

 • Mie întotdeauna mi-a placut Cuba , iar Fidel Castro a fost un lider politic mondial cu multa clarviziune ! O emisiune foarte interesanta , Maestre Ion Cristoiu ! Va mulțumim ca ne povestiți aceste evenimente, pentru ca așa ne lărgim viziunea în privința spectrului politic din întreaga lume !