Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Am descoperit al cui Ales e Florin Cîțu

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Am descoperit al cui Ales e Florin Cîțu”

  • Domnule Cristoiu,
    Da, ce vă mirați așa, pentru că România e o țară unde toată lumea e cu borcane de băutură în mâini. Trei sferturi, peste trei sferturi, dintre cei care citesc și-i interesează așa ceva, povestea dintre cei doi guguştiuci amorezi tomnatici, nu știu dacă o să supraviețuiască acestei ierni.Se trezesc la 5 a.m., se duc și stau la cozi în frig, să completeze 14 pagini pentru a beneficia de ajutorul de încălzire. Peste toate acestea, și dacă era armata sovietică la graniță, pregătită de invazie, pe o bună parte dintre noi tot această poveste siropoasă îi interesa.
    El, Reghe, e un fel de Cătălin, Cătălin ăla:
    În vremea asta Cătălin,
    Viclean copil de casă,
    Ce împle cupele cu vin
    Mesenilor la masă,

    Un paj ce poartă pas cu pas
    A-mpărătesii rochii,
    Băiat din flori și de pripas,
    Dar îndrăzneț cu ochii
    El e o combinație între Cătălin și Nae Girimea, frizer și subchirurg. De asemenea, el nu este doar îndrăzneț cu ochii. Ea, Anamaria Prodan, e o fiică din popor și e violentă, în vinele ei curge sângele martirilor de la 11 fevruarie. E o ploieșteancă, chiar dacă nu în fapt, măcar în cuget.
    Da, ploieșteancă! — Năică, și am să-ți torn o revuluție, da’ o revuluție… să mă pomenești!…
    Între cei doi a intervenit fătuca asta, Didina Mazu, duduia fatală, doamna voalată pe care nu o cuoaște nimeni. Acum,Prodanca, Mița Baston, își spune:
    Trebuie s-o știu, trebuie s-o aflu… și să vedem… O să fie un scandal… dar un scandal… cum n-a mai fost până acuma în „Universul”.
    Până la urmă se vor împăca ca-n D’ale carnavalului și vor trage o masă ”cu butelci, pachete de mezeluri și franzele la subsuoară”.
    În ceea ce-l pe Yasser Arafat ăsta al nostru, ce se mai poate spune? Ce să mai spunem depre toți acești catindați? O spun așa, cu o doză de naivitate, să nu arunc cuvinte grele, prea grele și care nu șterg și să nu mă enervez după ce am vorbit despre Caragiale. Să le taie lor microfonul și nu numai, să le taie și aparatul reproducător, să nu mai umple țara de imbecili. Este ceva colosal cum vorbesc acești ipochimeni cu noi de zeci de ani. Pe lângă faptul că nu dau doi bani pe popor, ne și cred niște cretini. Pe bună dreptate, uneori, că doar noi le dăm girul de 31 de ani. Când o aud pe asta cu dezinformarea, îmi vine să fac o revuluție…. da’ o revuluție, să mă pomenească. Adică ei, demiurgii supremi, posesorii adevărului absolut, vin la noi, care stăăăm așa și ne uităm în zare, în timp ce ne curge scuipatul din gură și mucii pe sandvici și ne dojenesc părintește.Ne școlesc, ne educă, ne bat cu rigla la palmă și ne pun la colț pe coji de nuci. Noi nu putem raționa fără ei, fără ei suntem pierduți, pradă trolilor care ne dau târcoale și ne bagă dezinformări și minciuni în cap.
    Parcă nu ei ne mint de la începutul pandemiei, nu iei au distrus țara, au ars ogoarele, au otrăvit fântânile pentru Cîțu, această Greta Thunberg care se smiorcăie și-i piere glasul de grija țării.

  • Cum mai faceți pe histrionul, Maestre! Nu știți dumneavoastră de ce a patra putere în stat colportează divorțul anului?! Nici eu nu știam cine e doamna până când n-am văzut-o, întâmplător, la o filmare, în urmă cu niște ani. Era buluceală și madam Prodan îi domina pe toți prin atitudine și siguranță. Dădea ordine și când nu vorbea. Nonverbal, era fascinantă. Am întrebat cine e, ce se petrece acolo. M-am făcut de râs, evident, în fața celorlalți. Le-am câștigat simpatia cu ignoranța mea. Plini de solicitudine, mi-au explicat cine, cu cine, ce, unde, când, cât. Acuma, aveți pretenții nerealiste. Dacă epuizarea mariajului lor prilejuia un nou „Luceafăr”, cine să-l citească?! Sau să-l cumpere?! Ciorba de burtă e inclusă în toate meniurile, se vinde foarte bine. Și poporul ăsta, vaccinat sau nevaccinat, are nevoie de exemple ce vin să confirme înțelepciunea populară gen „Banii n-aduc fericirea”. Se administrează preventiv, doze de divertisment discutabil (necazul doamnei Prodan e divertismentul multora). Poporul-spectator evoluează bine sub tratament.

  • Asa tarziu ati aflat ca domina ghiolbanii si cocalarii din cauza ca si mass-media in majoritate este can-can-ista de maidan,desi rolul ei principal ar fi de informare si educare? Uite asa VIP-uri sunt centuristele si vagabonzii.

  • Maestre Ion Cristoiu , un om sau o femeie care iubește cu adevărat nu iși expune în mod public sentimentele , pentru ca astfel o legătură sacră , cum este căsătoria, se poate destrama cu repeziciune , dar, ce o fi fost în mintea doamnei Ana Maria Prodan , când a scris aceste rânduri , nu se știe !

  • Mie întotdeauna mi-a placut Cuba , iar Fidel Castro a fost un lider politic mondial cu multa clarviziune ! O emisiune foarte interesanta , Maestre Ion Cristoiu ! Va mulțumim ca ne povestiți aceste evenimente, pentru ca așa ne lărgim viziunea în privința spectrului politic din întreaga lume !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *