Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Am trăit să o văd și pe asta: Războiul pe surse!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Am trăit să o văd și pe asta: Războiul pe surse!”

 • plandemia pe surse; cel mai greu va fi cu pacea pe surse……
  („dormiti linistiti,paza e aici” se striga noaptea in burguri;
  „dormi si viseaza,….lucreaza”-apropos,maestru nu a castigat la fni?!)

 • Povesti despre Marea Revolutie. adica despre Revolutia Sinelui, adica despre cel mai cumplit ‘razboi mondial’

  studiind Forte te departezi de Natura, deci facand asta numa cu studiul Naturii nu te ocupi. mai exact te ocupi fix cu…inversul Naturii ( io i am zis Artificalul, voi puteti sa i spuneti cum va trece prin cap, insa doar daca vreti asta )
  deci studiind Nonactiunea studiezi Natura, iar studiind Fortele studiezi Artificialul.

  asta in mod absolut.

  in mod relativ fiecare studiaza ce are el chef sa studieze. insa chiar si asa tot la una din cele doua destinatii disponibile in Creatie ajungi, pina la urma,
  ori la Natura
  ori la Artificial

  bineinteles ca atunci cind ‘ingheata’ Pamantul ( Curcubeului ) cineva se va apuca sa i gaseasca motivele…privind tot! spre Pamant ( ul Curcubeului ),
  insa Bunul-Simt zice ca tre sa cauti motivele in dezechilibrele manifestate in partea ailalta a Curcubeului ( care e Cerul…Curcubeului )
  analizele care au tupeul sa se indrepte care Dinamica Caldurii, insa nu vizeaza ‘toate balantele’, ale Cerului, ale Pamantului, ale Cerului SI Pamantului…nu fac doua parale din start.

  Artificializarea dinamicilor pe planeta asta e doar un exemplu. Ea se manifesta insa toti ii cauta intre cornitele…Pamantului, de parca acolo ar fi…paduchii :)))
  ( exista si…Caldura Sufleteasca, or atunci cind ea sufera, sufera si Pamantul (Curcubeului) )

  orice dinamica si analiza care are la temelie ‘matematica’ e seaca inca dintru inceput, inca din Definitie.
  insa pentru ca ‘matematica e stiinta zeilor’…Matematica va deveni chiar Noul Zeu :)))))
  Sec!, dar Zeu.

  daca Iubirea nu era definita ca fiind o ‘forta’, ea n-ar fi putut fi clonata matematic:))))
  prin urmare…bineinteles ca Iubirea e o forta, cita vreme o privesti cu Ochii Lumii ( ai unei jumatati de Curcubeu, mai exact )

  pentru a sti cu cine vorbesti…intr un anumit moment!…e suficiant sa l intrebi….ce crede el despre forta iubirii :)))
  in cazul in care….isi vede de drum, nesesizind ca Iubirea nu e o forta, ‘in acel moment’ vorbesti cu cineva care, …in acel moment!… nu banuie ce e Iubirea.

  daca ce spuneam nu era inteles atunci cind explicam,…acum, cind nu mai explic,…oare ce se va intampla?!:))))
  am impresia ca povestea e…clasica, nu e cu cunoastere, deci nu e cu explicatii, e cu recunoastere…iar asta e ceva uimitor.

  daruirea de sine…in veci nu va putea fi clonata, pentru ca cel care nu poate fi clonat e…sinele:)))
  deci Iubirea nu poate fi clonata, chiar daca procesul de clonare Matematica a Iubirii va tinde sa se suprapuna peste Iubire. el o va face tot asa cum Infinit tinde catre Zero.

  pentru ca Esenta lui Iisus este Iubirea, Esenta lui Antihrist va fi Matematica.
  Antihrist este…Isus Hristos intors pe dos si cu capul in jos, mai exact e imaginea din Oglinda a acestuia.
  Matematica este…Imaginea din Oglinda a Iubirii.
  Esenta Artificialului este Matematica, tot asa cum Esenta Naturii este Iisus Hristos.

  toate minunile facute de Iisus Hristos, dar toate!, inclusiv invierea lui Lazar, vor fi clonate, Matematic, in Oglinda de Antihrist ( a carui esenta e Matematica, si care e legata ombilical de Computerul Cuantic si Inteligenta Artificiala aferenta )

  cel mai cumplit razboi este Marea Revolutie, care in esenta e un razboi mondial desavarsit.
  starea potrivita vremurilor Marii Revolutii este ‘starea de razboi absolut’.
  Marea Revolutie e Razboiul purtat impotriva Naturii, inclusiv, daca nu cumva mai ales, a celei umane, deci activati-va starea!,…daca va doriti asta, evident…:))

  ce traiti e chiar Marea Revolutie, adica Revolutia Sinelui .

 • ‘discursul lui Putin de la Soci’ e temelie pentru a pricepe cu ce se mananca Lumea Noua. cel mai probabil niciodata atatea informatii n-au fost prezentate public, iar probabilitatea ca evenimentul sa se repete e minima

  • daca vrei sa afli care e nivelul unei analize care vizeaza dinamica lumii mari il intrebi pe autor…ce parere are despre discursul lui Putin de la Soci. e suficient.

 • Putin a zis asa, in…clasicul discurs de la Soci, ca Noua Lume fara Rusia nu se va manifesta.
  deci n-a zis ca ea nu se va manifesta ( ba din contra, a zis ca nu si-o doreste…insa n are nimic impotriva ei:))) ) a zis ca fara Rusia in poveste ea nu se manifesta.
  deci oricum o dai e vb despre o Noua Lume, una Nou-Nouta.
  daca e una Nou-Nouta…atunci actualele temelii ale ‘lumii mari’ vor fi…spulberate, Praful va ramane din ele.

 • daca in ziua precizata si la ora precizata un dement, sau o echipa de dementi ataca informatic Ucraina, sau/si plaseaza bombe care vor fi detonate fix la ora precizata, asta inseamna ca Rusia a inceput razboiul ?
  pai…ce atractie mai mare poate exista pentru dementii de pe lumea asta decit sa stie ora fixa la care o tara o ataca pe alta?!:)))
  orice ‘atac’ manifestat in ziua precizata si/sau la ora precizata poate fi asimilat cu un razboi declansat de Rusia impotriva Ucrainei?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog