Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Ambasadele străine se implică în scandalurile momentului în România | Ion Cristoiu la România9, TVR

Ion Cristoiu este ÎN DIRECT la #Romania9. Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Miercuri, 15 decembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ambasadele străine se implică în scandalurile momentului în România | Ion Cristoiu la România9, TVR”

  • Stat esuat, babuinia unde ambasadele se amesteaca direct in politica interna a unui stat colonie pentru a distruge drepturile si libertatile prevazute prin Constitutie, pentru a-si santaja decidentii romani sau ai recompensa si totul pentru a-si asigura continuitatea actului de jefuire sistematica a economiei nationale, distrugerea capitalului autohton, ca de asta sunt platite ambasadele straine pentru a asigura prosperitatea in tarile lor.
    Ilie Serbanescu a scris cu subiect si predicat ca in fiecare zi calendaristica firmele cu capital strain scot din Romania inante de fiscalizare 100 de milioane de euro, bani pierduti definitiv, iar pentru ca a indraznit sa publice un astfel de materioal, pur si simplu acest reputat economist a fost scos din grila de programe a televziunilor nu -i asa echidistante si ne aduc deontologii lui peste.
    Dar este deontologic sa taci malc ca politican roman cu educatie de tip fanariot, ca daca misti in front poc apare un dosarel de la DNA, eventual o acuaztie de plagiat, ca de asta au atata grija de justitie si magistratii din Romania.
    Rog detractorii sa studieze dezvaluirile din Wikileaks cu subiectul magistratilor din Romania, transcrise de onor Ambasada despre cata iresponsabilitate au acesti magistrati cand pur si simplu isi toarna colegii din CSM, politicienii sau au ei asa niste interese sa execute pe cineva, dar nu-i asa asat sa fie facute cu acel apelativ out off records.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog