Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

America recunoaște oficial că e în război cu Federația Rusă


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „America recunoaște oficial că e în război cu Federația Rusă”

 • Cred ca Ciolacu s-a laudat ucrainienilor cu certificatul lui de revolutionar, cu titlul acordat de „Luptător cu rol determinant în Revoluţia Română, i-a invatat strategii si tactici revolutionare.

 • generalii, mai nou, sint de trei feluri:
  -generali pentru vreme de pace
  -generali pentru vreme de razboi
  -generali pentru… Vremea Metamorfozei :))))
  —-
  noi de care avem?!

 • Domnule Cristoiu,dacă faceți emisiunea “Cristoiu și Cristache”,îmi îndepliniți dorința să-l revăd pe Ionuț.Mi-e dor de râsul lui.Am râs cu plăcere la ultima Dumneavoastră carte.Mai scrieți ceva comic,avem nevoie de umor.Vă mulțumesc,Mihaela Seghedin.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog