Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Americanii caută să prelungească cu un deceniu conflictul din Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Americanii caută să prelungească cu un deceniu conflictul din Ucraina”

  • Stau si ma gandesc oare ce spun Evrei care au suferit atat de mult pe langa Rusi si alte popoare ca in Ucraina in zilele noastre sunt pro-nazisti dovediti si luati in brate de catre USA si occident!

  • La rezolutia ONU din 2021 privind combaterea glorificarii nazismului,doar SUA si Ucraina au votat impotriva, 130 de tari au votat pentru.

  • De multă vreme nu mă mai uit la știrile televiziunilor noastre care dau știri neconfirmate și răstălmăcesc situația reală. Vă ascult însă zilnic cu interes dat fiind că prezentați corect și nepărtinitor știrile importante de pe scena politică internă și externă.
    Sărbători fericite!

    • Mulțumim! Sărbători cu liniște și bucurii, cu pace și sănătate!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog