Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Americanii caută să prelungească cu un deceniu conflictul din Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Americanii caută să prelungească cu un deceniu conflictul din Ucraina”

  • Stau si ma gandesc oare ce spun Evrei care au suferit atat de mult pe langa Rusi si alte popoare ca in Ucraina in zilele noastre sunt pro-nazisti dovediti si luati in brate de catre USA si occident!

  • La rezolutia ONU din 2021 privind combaterea glorificarii nazismului,doar SUA si Ucraina au votat impotriva, 130 de tari au votat pentru.

  • De multă vreme nu mă mai uit la știrile televiziunilor noastre care dau știri neconfirmate și răstălmăcesc situația reală. Vă ascult însă zilnic cu interes dat fiind că prezentați corect și nepărtinitor știrile importante de pe scena politică internă și externă.
    Sărbători fericite!

    • Mulțumim! Sărbători cu liniște și bucurii, cu pace și sănătate!