Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Ana Birchall către Stelian Ion: În realitate, ești copilul de suflet, puiul zgribulit al lui Florin Iordache și al lui Tudorel Toader

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Am asistat astăzi la o parodie greu de imaginat, la o manipulare cum rar mi-a fost dat să văd! Toți se laudă că au desființat SIIJ și sigur că ar fi fost un lucru cu adevărat lăudabil dacă nu ar fi fost adoptat și amendamentul superimunităților pentru judecători și procurori! Nu o să intru în detaliile argumentelor juridice care certifică că, în realitate, azi NU au desființat nimic. Și asta pentru că, așa cum este adoptat proiectul de lege este neconstituțional tocmai datorită acelui nefericit amendament care acordă superimunități procurorilor și judecătorilor!

Să fii tu ministrul justiției care clamează reforma și să girezi și să votezi așa ceva arată că de fapt, în realitate, ești copilul de suflet, puiul zgribulit al lui Florin Iordache și al lui Tudorel Toader!

Pe toți laudăroșii de azi îi rog să citească Constituția. Așa vor putea descoperi că în Constituţie scrie că justiţia se face doar de către instanţe. Or, dacă CSM blochează dosarul în faza de trimitere în judecată cu un aviz negativ cum se mai înfăptuiește justiția în sala de judecată, de exemplu??!

Astăzi NU au desfiintat SIIJ, ci doar au transformat CSM-ul în noul SIIJ!

Sper totuși ca la Senat să se elimine acest amendament toxic și neconstituțional!

Azi a fost praf în ochii electoratului care, ca întotdeauna, este mai deștept decât politicienii: veți vedea că tocmai acest electorat îi va taxa pe acești farisei care se cred mari oameni de stat când în realitate sunt oameni mici, cu ambiții personale mari!

Spectacolul de azi NU a fost despre desființarea SIIJ – care oricum se va întampla cât de curând în baza hotărârii CJUE! Azi a fost despre ce se întampla DUPĂ desființarea SIIJ, iar acest amendament fix asta face: îi poate salva exact pe magistrații corupți și certați cu legea! Deși invocată în discursurile publice, astăzi a fost ignorată exact vocea magistraților curajoși și onești care s-au pronunțat împotriva acestei superimunități! (Ana Birchall-fost ministru al justiției)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Ana Birchall către Stelian Ion: În realitate, ești copilul de suflet, puiul zgribulit al lui Florin Iordache și al lui Tudorel Toader”

  • La ce se mai baga in seama? Cine mai este interesat de ce spune ea? Mai ales că spune numai prostii. Ion Stoian este copilul Monicăi Macovei, ea era asa de proasta si rea. T. Toader e băiat destept.

  • Desi a tras cu mitraliera in pesedisti,Ana a ramas fara coledgi asa ca Stelica scoala-te sa se aseze Birceala.

  • Nu as merge atat de departe ca si Ionel,in a o caracteriza pe duduia,dar il inteleg pe Ionel de ce o caracterizeaza asa pe duduia asta(Duduia asta nu mi a placut niciodata).Oricum o „rezista” vopsita il ia la refec pe alt „rezist”.Dati va la gioale ca i bine,face ti show,intarata i drace..

  • Aoleu,a apărut matracuca mituitoare și făcătoare de sex oral în parcări,marș pe centură pațachină hastagistă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *