Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Andrei Țăranu, analist: Nu cred că lucruri rele se pot întâmpla în ceea ce privește România, iar lucruri bune sunt probabil în desfășurare

Andrei Țăranu, analist: Intern, în Statele Unite, probabil, se va încerca o detensionare a uriașei diviziuni care există în societatea americană și în încercarea de amai rezolva dintre tensiunile de natură rasială, de natură socială, legate de exemplu de sistemul de asistență medicală și de sistemul de asistență educațională. În plan extern, încă nu e foarte clar la ce trebuie să ne așteptăm. În mod sigur, relația transatlantică se va îmbunătăți, dar nu știm cât de mult. Cred că relația cu România este o relație deja cimentată. Nu cred că lucruri rele se pot întâmpla în ceea ce privește România, iar lucruri bune sunt probabil în desfășurare. Departamentul de Stat, prin vocea ambasadorului Statelor Unite la Bucureşti, a spus că vor exista niște investiții masive din partea Statelor Unite în ceea ce privește transporturile, comunicațiile, căile de rulare. Și, din punctul meu de vedere, politica de securitate a Statelor Unite nu se va modifica în mod fundamental. (RRA)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *