Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

ANTI-INTERVIU. Avocat Cosmina Cerva, Baroul București: „Când doi viruși se bat, să câștige cel mai bun”

Reporter: Vă vaccinați?
Cosmina Cerva: 
Nu. Cum să te vaccinezi împotriva unui virus despre care nici specialiștii nu știu prea multe? Adică, specialiștii nu au reușit să descopere un tratament, dar au făcut un vaccin în mai puțin de un an? Să se vaccineze Iohannis, în fața camerelor de luat vederi, așa cum a spus… și mai discutăm!

Reporter: A zis Guvernul că o pandemie e simplu de învins: lumea păstrează distanța, spală mâinile, spală creierul la teve, după aia se culcă.
Cosmina Cerva: 
Guvernul PNL va rămâne în istorie ca „guvernul pandemiei”. Eu sper sa scăpăm cât mai repede de ambele entități. 

Reporter: Premierul Orban a cerut solemn Ungariei să deblocheze bugetul Uniunii Europene. Are microfon, ce-i mai trebuie cap.
Cosmina Cerva: 
Și Ungaria plecase (râde)… Era un „banc sec” cu calul, dar calul plecase. Așa și cu Orban, care nu este luat în serios nici măcar de membrii partidului pe care îl conduce, dar vrea să fie luat în seamă de Ungaria. Ce credibilitate are omul ăsta după ce a apărut, în plină criză medicală, cu paharele de alcool în biroul de la Guvern?

Reporter: Citez din președintele Iohannis: „Trebuie să ne unim eforturile pentru a implementa o campanie de vaccinare eficientă”. „Eficiența” la vaccinare o fi ca un fel  de „productivitate” la hectarul de populație?
Cosmina Cerva: 
De ce nu și-au „unit eforturile” pentru o testare în masă ca în Slovacia? De ce nu și-au „unit eforturile” pentru a descoperi un tratament eficient? De ce nu și-au „unit eforturile” pentru a dota secțiile ATI? Pentru că sunt incompetenți, întreg Guvernul în frunte cu Președintele României. Dacă s-au angajat în fața Big Pharma și Comisiei Europene să cumpere un număr de vaccinuri este treaba lor, poate vor răspunde cândva pentru aceasta trădare. 

Reporter: Nu se înțelege bine: credeți că președintele vorbește de „unirea eforturilor” lui Big Pharma și Big Gates, sau de „unirea” omului de pe stradă?
Cosmina Cerva: 
Totul, absolut totul este „despre” și este „pentru” bani.

Reporter: Au făcut din România o cultură de bacterii: microbul „Rezist” înlocuit în stradă cu virusul COVID. Mai sunt și euglenele de la vârful PSD, cu stăneștii și ciolacii. Teribil.
Cosmina Cerva: 
Când doi viruși se bat, să câștige cel mai bun (râde). Vedem după 6 decembrie care este microbul câștigător. 

Reporter: Ce mai face avocatura? Înțeleg că din meserie liberală, Ludovic Orban vă dorește breaslă socialistă, racordată la buget. Ca Divizia Presă.
Cosmina Cerva: 
De când ne-am fenechizat politic nu mai suntem profesie liberală. Ușurința cu care UNBR (Uniunea Națională a Barourilor din România, n.n.) a acceptat, în an electoral, ajutoare de la guvernul PNL, spune multe despre avocatura din România.

Reporter: Vă mai întreabă judecătorii la instanță dacă masca dvs este „conformă”?
Cosmina Cerva: 
Întreabă doar cei care sunt învățați să respecte ordine fără să se întrebe dacă sunt „conforme” (râde).

Reporter: Mii de mandate pe siguranță națională date anual de judecătorii de la Înalta Curte (ICCJ, n.n.). Sunt magistrați acolo care se ocupau doar cu semnarea de hârtii.
Cosmina Cerva: 
Da. Problema este alta. De câți teroriști prinși ați auzit în România? Puțini, poate spre deloc. Și atunci chiar nu se sesizează nimeni că aceste mandate înseamnă bani foarte mulți cheltuiți nejustificat?

Reporter: A prins viață ministrul de Justiție, Cătălin Predoiu. S-a răstit la magistrați că nu dau sentințe pe „discriminare”.
Cosmina Cerva: Despre Predoiu s-au scris atâtea încât nu cred că mai există cuvinte la categoria „așa nu”.

Reporter: Un comentariu despre alegerile din Statele Unite și o opinie: pentru România e Trump sau e Biden ?
Cosmina Cerva: 
Donald Trump. El ar fi speranța pentru a nu pierde ce am câștigat până acum la categoria „drepturi și libertăți”. Cu Joe Biden nu sperăm la nimic bun.

Reporter: Medicii au cerut în Piață plata salariilor restante. Sănătatea umblă cu capul spart.
Cosmina Cerva: 
Medicii să ceară condiții în spitale – pentru ei și pentru pacienți – dacă nu vor să moară arși sau striviți sub clădirile mizere. Singure, salariile nu ajută prea mult dacă spitalul în care muncești este în pericol de prăbușire sau aparatura veche ia foc.

Reporter: Am râs: Iohannis vrea cursuri de securitatea cibernetică în școlile primare. Cu ajutorul unor elevi de-a VIII-a, s-ar putea ca SRI să afle, în sfârșit, cine atacă soft-urile din spitale în zi de alegeri.
Cosmina Cerva: 
Iohannis ar trebui să bage capul în pământ când se discută despre școală. Numele lui nu are ce căuta lângă subiecte precum „școala”, „cursurile”, „elevii”.

Reporter: Ce planuri de viitor ar trebui să aibă România începând de mâine?
Cosmina Cerva: 
România ar trebui să scape urgent de trădătorii din vârf dacă vrea să mai existe.

Reporter: O judecătoare către Poliție: „Ați trimis  profesioniștii acasă și ați adus pe unii de pe stradă, gata epilați”. Are bani Marcel Vela. Cine zicea că România e săracă, dăm spor de epilat agenților de Poliție.
Cosmina Cerva: 
Exact asta a făcut ministrul de Interne. Acum să se ”spele pe cap” cu ei. 

Reporter: O istorie glorioasă de 2000 de ani, întreruptă brutal cu Ciolacu și Iohannis. Și cu Orban căzut în pivniță. Comentați.
Cosmina Cerva: 
Acești trei indivizi vor rămâne în istorie ca vânzătorii României.
Până când poporul nu se va trezi ”să dea de pământ” cu indivizii ăștia- Iohannis și Ciolacu,  nu prea sunt șanse să scăpăm de ei. Se pare că votul nu ne mai aparține. Votează tabletele, STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale, n.n.), ”sacii din secții”, votează oricine, dar nu noi.

Reporter: Ce-o fi cu roboțeii ăștia USR-iști care nu jură pe Biblie, dv înțelegeți ceva? Or fi aflat că banii primăriilor le vin de la Iohannis și nu de la Doamne- Doamne?
Cosmina Cerva: 
Poate că este mai bine să nu juri când știi de la început că nu respecți. Sper că votanții acestor roboței au înțeles ce au votat.

Reporter: Un mesaj de „ Zoe, fii bărbată!” pentru români!
Cosmina Cerva: 
Fruntea sus, pieptul înainte, români!

Reporter: Ce-ați auzit de Crăciunul românilor? O să trimită Vela cozonaci prin echipaje de poliție?
Cosmina Cerva: 
De Crăciun scăpăm de Vela și de milițienii lui! După alegerile din 6 decembrie nu va mai fi interesat de campanii de imagine.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *