Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Anti-interviu. Cristian Rizea, fost parlamentar PSD: „L-am cunoscut pe Ciolacu când era viceprimar la Buzău și purta ciorapi albi la costum negru. I-am furat o gagică”

Reporter: Cum vă simțiți acolo, în Moldova? Fete frumoase, scrumbii, vin roșu, ce vă pasă. Noi, cu Arafat pe cap.
Cristian Rizea: Păi, spălați-vă cu Arafat pe cap ! Nu ați ieșit în stradă pentru el ? Mai era puțin și ieșea revoluție pentru samsarul ambulanțelor de la Cluj. Ce să-i faci, așa e cu românul, îi place masochismul.

Reporter: Cum e cu DNA? O fi aflat că existați, că faceți dezvăluiri, că avem speranțe?
Cristian Rizea: Surprinzător, chiar în luna iulie mi-au trimis un mail, solicitându-mi să le pun la dispoziție niște acte la care am făcut referire în dezvăluirile mele! Continuarea acestei solicitări, sper că o veți vedea curând.

Reporter: În statele civilizate, există instituția ”whistleblowers”, protejată de lege. Dacă era și în România, nu trebuia să fugiți din țară: rămâneați la București, iar Bologa de la DNA v-ar fi adus cafele și șerbet. Ca să-i spuneți tot. 
Cristian Rizea: În statele civilizate nu aș fi fost niciodată condamnat pentru că am luat un împrumut pe care, culmea!, l-am și returnat! Cât despre cafele și șerbet, le las pe inventar domnului Goe hahaha.

Reporter: Am o veste proastă pentru dvs.: niciun „defector” din Sistem nu a avut succes în România, au mai încercat și alții. Când începe vreunul să vorbească, se strânge caracatița și tace. Mai încolo o să vă trimită un magistrat haștagist să vă mai dea niște ani cu executare. 
Cristian Rizea: Cum spunea și Albert Einstein: ”Doar două lucruri sunt infinite: Universul și prostia umană, iar despre cea din urmă sunt foarte sigur”!

Reporter: Să trecem la contabilitate: dacă erau impozitate corect clanurile interlope gen Duduianu și Grupul de la Monaco, ar fi existat azi bani pentru alocațiile copiilor? 
Cristian Rizea: Apropo de asta cu alocațiile pentru copii, mi-aduc aminte de un membru marcant al Grupului de la Monaco la un restaurant celebru, aruncându-se cu furculița în farfuria cu paste a unui copilaș de 5 ani, să guste și gura lui ceva. Asta spune totul. Mai bine pe stradă cu interlopii, decât cu hoții de la Monaco!

Reporter: Ca să arestezi azi un baron PSD, trebuie măcar patru oameni: unul duce baronul, restul de trei să care gențile cu conserve. Adică înseși Germania se dă atinsă de recesiunea Coronavirus și Grupul de românași de la Monaco, nu?
Cristian Rizea: Unii au imunitate nu doar la dosare penale ci si la Coronavirus. Chiar azi, 26 august 2020, Justiția s-a mai pis..at odată pe români umilindu-i și trecând cu vederea că unul din Grupul de la Monaco, Budeanu, după ce a luat 5.000.000 euro, scapă cu 2 ani de suspendare!

Reporter: A zis Ciolacu că Orban n-a avut niciodată copiii printre preocupări. Ciudat. Păi ăștia doi au guvernat împreună, i-a văzut toată lumea. N-or avea și preocupările comune?
Cristian Rizea: Păi, șprițul i-a unit în tot și în toate, ei sunt frați până la moarte!

Reporter: Aveți un comentariu despre recentul Congres online al PSD? Admirabil, câți pesediști au încăput într-un spațiu așa îngust cum e Internetul. Pun pariu că voturile le-a numărat STS-ul.
Cristian Rizea: Păi, dacă l-a votat de pe tabletă direct din arestul IPJ Buzau și ”amanta-ninja” Vlădescu, era normal să câștige (râde).

Reporter: Dați-ne măcar două motive pentru care Ciolacu a fost ales președinte? Altele decât listele electorale făcute de el. 
Cristian Rizea: Avea nevoie și „Sistemul” de un înaintaș care să le strângă „cașcavalul” de la fraierii care vor sa candideze și să le numească oamenii prin Guvern după moțiunea de cenzură!

Reporter: Am citit o analiză din inpolitics: hm, e lungă treaba, ba e lată cu Ciolacu: își duce partidul cam spre „haștag rezist”. Adică „activistul” Ceaușescu o să ajungă un supleant pentru Paul Stănescu?
Cristian Rizea: Ce să te aștepți de la unul ca el? Mi-aduc aminte că la votul din Parlament unde DNA solicita ridicarea imunității mele, Ciolacu trecea pe la fiecare coleg deputat și le spunea să voteze pentru arestarea mea. No comment.

Reporter: Marcel Ciolacu e un om umblat, l-a plimbat cu barca pe Liviu Dragnea, a fost la pădure cu Hayssam. Mă gândeam că poate l-ați cunoscut și dvs personal?
Cristian Rizea: L-am cunoscut de pe vremea când era viceprimar la Buzău și purta ciorapi albi la costum negru. Cred ca încă îmi poartă pică pentru că i-am „furat” o gagică… Acum mulți ani.

Reporter: Cum merg comenzile pentru carte și când o să apară volumul doi din Spovedania lui Rizea?
Cristian Rizea: Ca pe timp de COVID 19. Volumul al doilea sper că va fi curând online ! Mai durează puțin, că e și cu poze, și cu înregistrări, e puțin mai complicat.

Reporter: Dacă există un partid politic care vi se pare atractiv în momentul de față. 
Cristian Rizea: Nu.

Reporter: Cum decurge colaborarea cu presa mainstream? V-au sunat fătucile din DIGI TV să comentați starea vremii?
Cristian Rizea: 
Fătucile nu au decât adresa mea de mail că nu a vrut Ciocârlan să le dea mobilul meu.

Reporter: În România, condițiile de Coronavirus s-au mai îmblânzit. Ca să nu-și atingă fața, Iohannis și Arafat îi sfătuiesc pe români să poarte câte-o bere în fiecare mână.
Cristian Rizea: 
Au uitat că românii se pricep să scoată capacul de la sticla de bere cu ochiul!

Reporter: Un gând pentru cititorii cristoiublog în special, și către români, în general.
Cristian Rizea:
 Fugiți cât mai puteți, unde veți vedea cu ochii: până nu bagă ăștia COVID-ul pe gât!

https://pestiriciudate.blogspot.com/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii