Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Antologia artiștilor – Un proiect dedicat culturii naționale

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, ediția 2022, a fost lansat Proiectul 3 A – Albumul Antologia artiștilor.
El își propune aducerea în centrul atenției a unor figuri de creatori, mai ales cei afirmați în ultima perioadă de timp.

Începem cu un artist care a fost remarcat la rubrica intitulată ,,Detectorul de talente”, în data de 15 august, 2021. Din speranță a devenit pictor consacrat, cu o viață impresionant de bogată.
Este vorba de doamna Csilla Bercsenyi născută la Arad, dar stabilită la București.

Trecerea dintre ani a fost un bun prilej, atât pentru un bilanț, dar și pentru a cunoaște intențiile sale pentru 2022 și chiar în viitorul mai îndepărtat.
Iată ce ne-a declarat:

Sunt mare iubitoare de tot ce este frumos și este exprimat, redat prin pictură.

Cum a fost anul 2021 legat de arta dumneavoastră?
Anul 2021 mi-a adus multe satisfacții și bucurii, având ocazia să particip la numeroase expoziții atât în țară, cât și în afara ei. Sunt bucuroasă că bunul Dumnezeu mi-a dat multă sănătate, putere, inspirație de a picta, a studia și a realiza lucrări frumoase. Vă prezint câteva expoziții la care am participat in anul 2021:

  • 29.01.2021 – Expoziția de grafică și caricatură, Biblioteca Județeană, Călărași,
  • 16.02.2021- Expoziția „Poema apelor” , Galeria Occidentului, București,
  • 05.03.2021 – Expoziția „Eternul feminin”, Biblioteca Județeană, Călărași,
  • 29.03.2021- Expoziția „Poema satului Românesc” , Centrul Cultural Ionel Perlea, Slobozia
  • 11.05.2021- Expoziția „Poema Macilor”, Paque Bistro & More București,
  • 21.05.2021 – Expoziția „Tablouri cu suflet” Palatul Parlamentului, București,
  • 18.06.2021 – Expoziția „România Interbelică” Palatul Bragadiru, București,
  • 07.07.2021 – Expoziția „Portrete” Muzeul Literaturi române, București,
  • 06.08.2021 – Expoziția „Biennal Madrid” Eka & More Art Gallery Art Today, Spania

Ce vă doriți pentru anul artistic 2022, dar și pentru următorii ani?
Pentru anul 2022 visez să fiu sănătoasă, să am parte de liniște, pace, înțelegere și iubire. Visez să pot picta cât mai mult și să transmit privitorilor din adâncul sufletului meu tot ce este mai frumos în universul nostru minunat.

Cum vreți să se desfășoare lumea dumneavoastră, lumea artei, lumea în general?
Pentru lumea mea și lumea artei, doresc să fie cât mai prosperă, doresc sa realizez proiecte noi să particip în continuare la expoziții și la taberele de creație. Pentru lume în general doresc sfârșitul acestei perioade cumplite și pline de încercări și să ne reluăm viețile noastre așa cum erau odinioară.
În această primă lună a anului 2022, din 18 ianuarie până in 10 februarie, am bucuria de a vă invita la Expoziția „Coregrafia Artistului” organizată de doamna Ingrid Stegaru și „Arhiva de Arta” eveniment găzduit de „Teatrul Național I. L. Caragiale” din București. Expoziția cuprinde o selecție de portrete ale unor artiști români consacrați din domeniul teatrului, al cinematografiei și din lumea muzicii, unde am onoarea de a participa cu o lucrare reprezentând-o pe Gina Patrichi actriță de teatru, film și televiziune.

Felicitări!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *