Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Apărătorii lui Iohannis îi fac mai mult rău decât bine, spune un fost consilier prezidențial

Despre „scandalul” TVR…
În 2008, după câștigarea alegerilor parlamentare de către PDL, cea mai mare temere a consilierilor de la Cotroceni a fost ca nu cumva marile trusturi mass-media să înceteze să-l mai atace/critice sau să-l trateze într-o cheie neutră pe Traian Băsescu.

Efectul ar fi fost devastator în conturarea profilului de „Dictator”.
La acel moment, Băsescu, la fel ca Iohannis, avea totul – de la majoritatea parlamentară, la guvern etc.

Teama ca Băsescu să nu fie perceput drept un „Dictator”, în contextul în care deținea toată puterea, dacă mass-media ar fi încetat să-l mai atace, era atât de mare încât prin sondajele care se făceau în acea perioadă se verifica permanent cum evolua percepția populației.

Iar cei care „vegheau” percepția pe care o avea președintele în rândul electoratului s-au asigurat că atacurile l-a adresa acestuia, oricât de deranjante ar fi putut să pară, nu se vor opri.
Pentru că atacurile/ parodiile la adresa unui personaj care deține o putere foarte multă vor lucra întotdeauna în favoarea, nu în defavoarea lui!

De aceea, cei care se arată extrem de indignați de „momentul” Iohannis de la TVR (un moment extrem de slab, de altfel, în contextul în care Klaus Iohannis a generat destule gafe și controverse), dacă ar avea un minim de inteligență, ar trebui să știe că îi fac o devafoare acestuia, mai ales când propun „comisii de anchetă”.
Iar Iohannis ar trebui să trimită TVR-ului o scrisoare de mulțumire.

(Raluca Boboc, fost consilier la Departamentul de Analiză și Planificare Politică al Administrației Prezidențiale în perioada 2007-2009)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Apărătorii lui Iohannis îi fac mai mult rău decât bine, spune un fost consilier prezidențial”

  • Toti vorbesc de neomarxism,de maoism,mai oameni buni dar de tatuca Stalin a uitat lumea,ca parca el e de fapt cel actual,el si stalinismul sau. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  • Poate aia zicand ca l apara pe iohanita,poate oamenii de fapt il sapa,si poate o fac ori din prostie,dar poate o fac intentionat. Cine stie? Vom vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *