Nicolae Ciucă anunță că mai avem de plătit facturi mari: „România poate atinge independența energetică în cinci ani”

Apele Române, încă o instituție acaparată de peneliști

Sistemul bugetar nu mai poate fi tratat ca un refugiu pentru incompetenți și clientala politică, se arată, în 2019, în Programul prezidențial al lui Klaus Iohannis.
Ovidiu Ianculescu, inginer șef la Administrația Bazinală de Apă Mureș, cititor al site-ului cristoiublog, ne-a trimis un document din care reiese exact contrariul. Aceste informații au fost trimise și la DNA Mureș, care a deschis un dosar și s-a oprit, dar a sesizat și Administrația Prezidențială. Tot fără răspuns.
Redăm mai jos scrisoarea trimisă de cititorul nostru, care demonstrează că Apele Române este încă o instituție acaparată de penel


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog