Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Aproape un milion de cazuri de cancer sunt omise la nivel european din cauza pandemiei COVID-19

Cancerul nu trebuie să devină „C” – ul uitat în lupta împotriva #COVID19.

European Cancer Organisation a lansat campania „Time To Act: Don’t let Covid-19 stop you from tackling Cancer”, un apel către autoritățile europene, către guvernele statelor membre, către personalul medical și către cetățeni pentru a se implica în combaterea acestei probleme majore de sănătate publică. Sunt necesare acțiuni pe mai multe planuri pentru a adresa întârzierile în materie de acces la servicii și tratamente, recâștigarea încrederii cetățenilor în sistemele de sănătate și asigurarea resurselor umane și materiale. #ECO #TimeToAct

„Cancerul ne ia timp din viață, atât nouă, cât și familiei și prietenilor. Cancerul nu va aștepta ca pandemia să se termine. Nu așteptați, timpul vă este prieten! Acționați timpuriu pentru a preveni. La nivel european, insistăm că este timpul să acționăm să inversăm trendurile în domeniul cancerului. E timpul să acționăm împreună.” – Stella Kyriakides, Comisarul European pentru Sănătate. (Marius Geantă-Centrul pentru Inovație în Medicină)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *