Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Are Nicușor Dan vreo remușcare?

Mă întreb : oare doarme liniștit primarul “dreptei”, știind câtă suferință provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronici din București au fost uitați, părăsiți de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democrați, de peste 3 ani.
6 luni în care acești oameni, aflați într-o situație critică – persoane cu dizabilități -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că și suma primită de la guvern este infimă.
Se întreabă, oare, domnul Dan, la ce au renunțat acești oameni năpăstuiți de soarta?
La medicamente, la alimente, la terapii, la plata utilităților?
Are vreo remușcare?
Bani sunt, nu există scuză lipsei de buget! Nu vrea să plătească, pur și simplu!
E preocupat doar de satisfacerea sponsorilor și a camarilei politice!
PNL și USR – PLUS, care l-au făcut primar pe acest om incapabil, indiferent și insensibil, fac ceva? Se implică pentru oameni?
În campanie au promis marea cu sarea, inclusiv că nu scumpesc transportul – și l-au scumpit -, că vor livra apă caldă – și nu au livrat -, că nu vor tăia sprijinul pentru persoane cu dizabilități, și l-au suspendat! O acțiune monstruoasă!
Oameni care nu au milă de semenii lor aflați în nevoie! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Are Nicușor Dan vreo remușcare?”

  • Au fost publicate in aceste zile fotografii cu NICUSOR DAN in concediu de odihna in Bulgaria, deci omul se distreaza, se relaxeaza dupa atata munca la Primaria Generala a Bucurestiului, in timp ce capitala se scufunda in mizerie, traficul a ramas la fel de supra -aglomerat, marile proiecte de infrastructura sunt la stadiul de vorbe, nu sunt nici un fel de investitii in ceea ce ar insemna dezvoltarea spatiilor verzi dupa modelul capitalelor PARIS, BERLIN, LISABONA, PRAGA, etc, iar gunoiul autohton este omniprezent in timp de sobolanii isi fac de cap prin parcurile publice. Norocul nostru ca useful idiots ca a aparut dupa o lunga absenta LUDOVIC ORBAN pe televizuni si ne aduce aminte cat de norocosi suntem ca avem un primar ca NICUSOR DAN, in conditiile in care acest lider al PNL -ului nu ar trebui sa aiba conivente cu primul personaj, dar cine stie daca pierde sefia poate are nevoie de o sinecura la primaria Capitalei.
    Ceea ce te sperie cu adevarat insa este indiferenta acestui ales sau decident – NICUSOR DAN fata de OBLIGATIA publica cu care a fost si investit prin vot si anume ca el marele erou al luptei cu coruptia din PSD-ul bucurestean, este in slujba si interesul urbei si al cetatenilor celui mai important oras din Romania si te intrebi pe buna dreptate, de ce nu este la munca si a plecat asa hai hui prin lume, sau poate ca a inceput si el sa procedeze dupa modelul lui Johannis din primul mandat, adica este pe functie dar mai mult in plimbari pe aiurea pe banii contribuabilului bineinteles.
    Nu am cum sa comentez dezvaluirile unui reproter din Bucresti, prin care NICUSOR DAN se delecta in traficul din Bucuresti nu-i asa intr-un automobil de peste 150 000 de euro achizitionat din fonduri publice, asta in timp de in aparenta acest primar solicita public sau carcotasii ar sustine ca santaja mediatic Guvernul PNL-ului pentru a i aloca la bugetul local bani in plus de la bugetul de stat.
    Sau cine stie sponsorii sai il vor ghida nu-i asa direct in scaunul de la Cotroceni la viitoarele alegeri prezidentile si astfel vom fi condusi de cine meritam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *