Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Așteptați să fiți legați de procurori direct de pe scaunele de pe care înfăptuiți justiția pentru soluțiile pe care le pronunțați?

Ne spun ”deontologii” că NU avem dreptul să criticăm decizii definitive ale instanțelor de judecată, precum cea în care…

Postat de Cristian Winzer on duminică, 20 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Așteptați să fiți legați de procurori direct de pe scaunele de pe care înfăptuiți justiția pentru soluțiile pe care le pronunțați?”

  • Nu se poate citi articolul?

  • ..completul negru condus de Ionut Matei, nu se afla la prima actiune „comisa”, in care invoca „alte date” decat acelea din probatoriu. Este specializat in desfintarea unor pronuntari judecatoresti anterioare. Cand apare Ionut Matei se stie ca ordinul pe unitate ( nu i foarte clar care i unitatea asta!) este o condamnare definitiva cu executare.
    Imi amintesc de cazul Bivolaru, dar si de alti oameni politici din prima linie.
    Remarc ca, acum cand a ajuns cutitul la osul vostru, in barou (avocati & judecatori), sangerati si voi. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *