Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Asteroidul 2020 UA a trecut aseară la numai 46.000 km depărtare de Pământ

Asteroidul 2020 UA, un pietroi de vreo 8 metri care a trecut aseară (21 oct) la numai 46.000 km depărtare de Pământ. Imaginile mele sunt luate când asteroidul se afla la 100.000 de km, de trei ori mai aproape decât Luna. (Text și video: Adrian Șonka)

Postat de Adrian Sonka miercuri, 21 octombrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Asteroidul 2020 UA a trecut aseară la numai 46.000 km depărtare de Pământ”

  • interesant…..
    -si in acest rastimp SpaceX-elon musk-tesla au pus deja pe orbita 600 de sateliti dintr-un total de 36’000
    pentru ce?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *