În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Atac cu cuțitul la locul de desfășurare a unui miting Black Lives Matter din Reading (Marea Britanie)

Un bărbat înarmat cu un cuțit a înjunghiat mortal trei persoane și a rănit cel puțin două, la locul unde se desfășurase anterior un miting Black Lives Matter, BLM: martorii spun că el a lovit „total la întâmplare”, fără a avea o țintă prestabilită. Atacul a  avut loc într-un parc (Forbury Gardens) din orașul Reading, cca 65 km Vest de Londra. Unele relatări locale sugerează că un număr de participanți la mitingul BLM încă se aflau în parc la momentul incidentului. Mitingul se desfășurase câteva ore mai devreme în liniște, iar un responsabil a anuțat deja că membrii BLM sunt „în siguranță”: Poliția Thames Valleya a anunțat, de asemenea, că nu există „indicii” ale unei legături între atac și miting. Surse de securitate au precizat că atacatorul este de origine libiană: el a fost arestat de un polițist în timp ce încerca să fugă și se află în prezent, în custodie. Atacul este considerat de natură teroristă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Atac cu cuțitul la locul de desfășurare a unui miting Black Lives Matter din Reading (Marea Britanie)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *